Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

andreo

Пользователи
  • Публікації

    1 018
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем andreo

  1. 1 час назад, US7IGN сказал:

    от прям сам собі виписав? наглядова рада не погоджувала? в контракті не було прописано? якщо у вас ЗП 1000 доларів, то мабуть ви повинні відмовитися,  подякувати і працювати далі за 100?

    чому рахуючи ресурси парашки ніхто не бере до уваги ресурси Китаю?

     

    Шановний, я у цій сфері працюю, не потрібно мені це лайно розповідати, комусь іншому

  2. 4 минуты назад, юра84 сказал:

    Если все вышеперечисленное так же будет работать как и луна-25  много разговоров, снятых роликов а на выходе пшик.... 

    я взагалі не вірю, що вони можуть щось зробити, все що в них було це "наследие" СРСР,  а те що зараз є то скопійоване , вкрадене, або не відповідає заявленим характеристикам. Щось вони можуть- у ядерній енергетиці, але там, де потрібні сучасні технології- чомусь все "буржуйское" стоїть. В нас теж саме, але- не рівняйте ресурси...

  3. 5 минут назад, рыбак сказал:

    Эта " недоросия" уже давно создает транспортное средство с ядерной установкой  типа " ядерная силовая установка" , "Транспортно-энергети́ческий мо́дуль" , может еще какие новые разрабатывают  с мини АЕС.

    Это может быть предлогом со стороны США для начала переговоров.

    це не ця установка, що путлер показував мультік? що якщо вона гепнеться десь- (а якщо подивитись на те, скільки в них пусків без аварій -це не так і  нереально) то це буде ще один Чорнобиль?

    • Лайк 2
  4. 15 минут назад, рыбак сказал:

    План Могрентау-- "За словами Кірбі, президент США Джо Байден у зв’язку із отриманими даними розпорядився провести брифінги для лідерів Конгресу, здійснити "пряму дипломатичну взаємодію з Росією, нашими союзниками і партнерами, а також іншими країнами світу"."

    www.pravda.com.ua/news/2024/02/15/7442083/

    взагалі мені подобається як ця недоросія робить. Нехочете з нами розмовляти- ми зараз якусь ***ню зробимо- і ви сами до нас прибіжите, отаке. я рахую, что їх потрібно тільки ***ити добре, потім розмовляти. Але світ перевернувся, немає яєць ні в кого, "легкі

    часи породжують слабких людей" 

     

    • Лайк 3
    • Дякую 2
  5. 18 часов назад, Вячеслав63 сказал:

    Поради бувалих -

    Андрій Коболєв

    Ексголова правління НАК Нафтогаз

    Кращого часу не буде. Що нам усім зараз робити

    nv.ua/ukr/opinion/shvidkoji-peremogi-dlya-ukrajini-ne-bude-kobolyev-rozpoviv-shcho-treba-robiti-ukrajincyam-50393076.html

    чувак який собі мільйони доларів виписував премії дійсно правильно написав)))

  6. в мене стоять три Pylontech US3000, їх настроїли що вони кожен день вечором розряжаються до 89%, потім зранку солнце доганяє їх до 100%. Наладчик каже, що це рекомендована робота виготовлювача. я сумніваюсь але в мануалі не написано.Хто що може підказати? Тесла рекомендує 20-80. може це інший тип батареї

  7. 7 часов назад, Фрай сказал:

    Максиму Микитасю, колишньому нардепу і забудовнику, оголосили про нову підозру щодо заволодіння 307 мільйонів грн Міноборони під час будівництва складів у 2018 році. 

    Пресслужба НАБУ повідомила подробиці.

    Слідчі встановили, що військове відомство уклало з підконтрольними Микитасю компаніями контракти.
    Вони передбачали будівництво до 2021 року захищених складів зберігання боєприпасів та ракет ЗСУ. Йшлося про загальну суму орієнтовно 3 млрд грн.

    Нардеп планував заволодіти частиною цих коштів…

    Для реалізації злочинного наміру політик та його помічник вирішили залучити представників вищого та старшого офіцерського складу українського війська. Зміни до постанов КМУ дозволяли перерахування авансу на будівництво у розмірі 80% від загальної вартості контрактів.

    За інформацією слідства, товариству Міноборони, яке підконтрольне Микитасю, перерахувало понад 307 млн грн. Це відбулося у період протягом листопада-грудня 2018 року.

    У повідомленні зазначили, що будівництво об’єкта, який мав би підсилити обороноздатність нашої держави, фактично не розпочали. Відповідні кошти вивели на рахунки інших підконтрольних компаній.

    От цікаво, а де ж тоді мали зберігати ті ракети та боєприпаси, у Балаклії чи у Калинівці? якщо їх зберігати не було де?

    справжний народний депутат. нічого додати

  8. Ребята! Помогите пожалуйста, после того, как прилетел танковый снаряд в сарайчик соседки мне вмяло ворота внутрь взрывной волной. Ролики все почти разогнулись.... Удалось спасти все кроме одного. Помогите найти ролик с маркировкой  LBG 3R. Ворота алютех. Нужно одна штука.... Может кто снял с бу ворот, или новый.... Большое спасибо 

  9. Всем привет. Кто сталкивался, хотим чисто белый цвет барашка, куда не заходим каждый хвалит своего производителя или то, что продает. Нужен чисто белый цвет без оттенков. Силиконовую. 

  10. Ищу  подрядчика для выполнения работ по ландшафту, участок 10 сот, плитки метров 300, автополив и т. Д., задача уложить по проекту с соблюдением рельефа участка. Территориально Бровары 

  11. В 22.10.2021 в 18:02, rul.32 сказал:

    Рынок похожих работ в Украине ничтожно мал.Всё,что мы видеим в сети или зарубеж или визуализации.А "очень дорого"  означает, больше чем думает 98% заказчиков.Но чтоб назвать более менее точную сумму нужно много имформации.

    Могу. Но оч. дорого) 

    купите у меня машину. очень дорого.

×
×
  • Створити...