Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Nadegda

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Nadegda

  1. В Житомирской:D

     

    Я за дерево!

    Справа не в ціні, просто воно мені подобається.

    Років 5 тому поїхали в Карпати, зупинились у гуцулів в деревяній хаті - супер. В місті більше жити не хочеться, в бетоні - теж. Тепер будуємо будинок під Обуховом. Деревяний.

    Це лірика.

    Тепер практично -

    1.чи вийде в кінці будівництва дешевше ніж камінь - не знаю, можу викласти кошторис за пару місяців - коли закінчимо.

    Замовляти будинок думаю - дешевше буде в Івано-Франківській, чи Закарпатській області

    2.швидкість - наш будинок (невеликий - 6 х 7.5. 2 пов.) замовили в Ворохті в кінці лютого. В березні він був готовий (на фабриці). За прислним кресленням за два тижні був зроблений фундамент (з гаражем). 5 квітня приїхала фура і бригада з 4 чол. станом на сьогодні будинок майже готовий. До 25 квітня мають закінчити все - вікна, двері, стеля, підлога. Залишиться вода, опалення, світло - але цевже залежно від того кого ми знайдем на цю роботу і т.д.

    3.договічність - в Карпатах будинки стоять років по сто і нічого

    4.пожежна безпека - попробуйте застрахувати

    А взагалі - порада - на Паску або травневі свята поїдьте в Карпати (www.karpaty.info) поселіться в деревяному котеджі -подивитесь чи сподобається. Тоді вирішите.

    Шановний Сергій!

    Чи не могли б Ви дати контактний телефон будівельників .

     

    Зарання вдячна Надія

  2. Поверьте,к качеству этого бетона,соотношению компонентов и выдержке стандартных пропорций а так-же озвучиваемой цене я не имею ни какого отношения.Проконтролировать тот-ли бетон привезли с завода по документам или с завода без документов это нереально.Дали бумашку М-400 и все.Где берут его водилы-это их проблемы - не мешают же они его во дворе.Я заказывал изначально на заводе куб миксерного бетона по 630грн.с доставкой(10кубов).Водитель миксера после непродолжительного разговора о дороговизне бетона,предложил свои условия.Я сначала сомневался,но посоветовавшись с предыдущими пользователями услуг данного поставщика,решил заказать еще 8 куб. у него.Претензий не было.

     

    И мне телефончик водителя, если можно. Заранее благодарна

×
×
  • Створити...