Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

rekrut

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем rekrut

  1. Я задала вопрос по подключению на сайте НКРЕ (нац комиссии) вот такой ответ получила хотя все так же не понимаю как себя вести

     

     

    Послуга з приєднання надається на підставі договору про приєднання, що укладається за типовою формою (додаток 1 до Правил).

     

     

     

    Ось ключовий момент в цьму всьому, дивіться пункт 3.6 договору про приєднання:

    " 3.6. Підключення електроустановки Замовника до електричних мереж електропередавальної організації здійснюється на підставі заяви протягом 5 днів, якщо підключення не потребує припинення електропостачання інших споживачів, або 10 днів, якщо підключення потребує припинення електропостачання інших споживачів, після введення в експлуатацію об'єкта Замовника в порядку, встановленому законодавством у сфері містобудування."

    і пункт " 3.1.2. Підключити електроустановки Замовника до електричних мереж протягом ____ днів після введення в експлуатацію об'єкта Замовника в порядку, встановленому законодавством у сфері містобудування,"

     

    Я пройшов і РЕМ і обласне енерго - в один голос - після введення в експлуатацію

  2. 1.3. Точка приэднання (межа балансовоi належностi об'экта Замовника) встановлюэться на вихiдних лемах комутацiйного апарата в вводно-облiковiй шафi пiслф приладу облiку встановленого на мiжi замельноi дiлянки замовника.

     

    Саме так на границі ВашоЇ ділянки буде встановлена шафа з лічильником і автоматом, на яку буде подана напруга, але користуватись Ви не зможете.

     

     

    Предмет Договору

    2.1. Виконавець послуг забезпечуэ приэднання електроустановок об'экта Замовинка (будiвництво, реконструкцiя, технiчне переоснащення та введення в експлуатацiю електричних мереж зовнiшньго електропостачання об'экта Замовника вiд мiсця забезпечення потужностi до точки приэднання) вiдповiдно до схеми зовнiшнього електропостачання або проектно-кошторисноi документацii на зовнiшнэ електропостачання, що э додатком до цього Договору (додатка НЕТУ :(), а також здiйснюэ пiдключення об'экта Замовника до електричних мереж на умовах цього Договору.

    2.2. Замовник оплачуэ виконавцю послуг вартiсть приэднання.

     

     

    ВСЁ. Расшифруйте, переведите мне ПОЖАЛУЙСТА!!! Если у меня нет дома, у меня будет счетчик и возможность пользоваться электричеством во время постройки дома, или нет?

     

    Читаю дальше:

    Виконавець зобов'язаний:

    пiдключити електроустановки Замовника до власних електричних мереж не пiзнiше 5 днiв або у строк передбачений Правилами користування електричною енергiэю для населення (для побутових споживачiв) пiсля введення в експлуатацiю об'экта замовника в порядку, встановленому законодавством у сферi мiстобудування это значит ТОЛЬКО после постройки и введения дома в эксплуатацию?!!!, та пiсля виконання таких етапiв:

     

    -оплати....

    - Введення в експлуатацiю електричних мереж зовнiшнього електропостачання об'экта Замовника; А ЦЕ ЩО таке :rolleyes:?

     

    Це той шматок кабелю від стовпа до Вашої шафи

     

    - надання документiв, що пiдтверджують готовнicть до експлуатацii електроустановки об'экта Замовника; Что такое електроустановка?!!

     

    А ось це найголовніше: в даному випадку - електроустановка - це будинок, введений в експлуатацію

    Все решта технічні питання вирішуються.

    Мені прикро, але плакали Ваші грошики.

    • Лайк 1
  3. Тут уже приводили фрагмент письма-разъяснения, где описывался этот самый ситуационный план. К сожалению, простая выкопировка не годится.

     

    Добавлено через 2 минуты

     

     

    Дякую! :) Я замовляю 5 кВт, цього достатньо на час будівництва. Потім придбаю ще 10 кВт, коли поставлять нову ТП.

     

    А Вас попередили, що плату за приєднання з Вас візьмуть,приєднають і підключать , але користуватись напругою Ви не зможете.Тому,що підставою для заключення договору є будинок,зданий в експлуатацію. На будівельні механізми може отримати тільки підрядна організація(з отриманням ТУ, проектом, погодженнями і тд та відповідною платою). А після здачі в експлуатацію ви проходите процедуру по приєднанню. Тобто,фактично вартість вийде майже вдвічі більша. Все, іншого не дано. Це роз"яснили сьогодні мені в їхньому інформаційному центрі(Львів). Поки що я - в шоці.

    • Лайк 1
×
×
  • Створити...