Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

bs_kiev

Пользователи
  • Публікації

    47
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем bs_kiev

  1. Підкажіть будь ласка, хто отримував поштовий адрес після затвердженної декларації. Які потрібно документи зібрати? Сказали що потрібно заключити договір про сплату певної суми(допомога місту) і взяти довідку з БТІ про відсутність зареєстрованого нерухомого майна по цьому адресую. Чи дійсно це потрібно? І ще багато інших довідок і копій, які я буду збирати не один місяць.

     

    Доречі, почала узаконювати будинок приблизно 3 тижні назад. Все пройшло легко-БТІ 5 днів -техпаспорт на площу 286м.кв-1400грн, архітектура 3дні -безоплатно(був конфлікт на тему термінів), проставляння відмітки БТІ-40грн за 1 день, декларацію зареєстрували за 10днів з першого разу завдяки порадам з цього форуму і консультантам в ЦНАП.

    На майбутнє- ще один примірник з БТІ тех.паспорта 400грн-термін-5днів(як на мене дорого за копію)

     

    Копії завіряв власноруч.

    Заява на присвоєння номера.doc

  2. люди не ветре в эти амнистии и не теште себя иллюзиями.самому это сделать нереально готов те кровные и будет вам амнистия

    Повна дурниця. Якщо не рвати душу, то все зробити можна. І головне не давати хабарі.

  3. Ввели налог на недвижимость, который поступает в местный бюджет. Если мы не будем подавать в сельраду информацию о своих домах, как прикажите местной власти собирать деньги в местный бюджет?

     

    Податок на нерухомість збирає податкова інспекція, а не сільська рада. Дані податкова бере з реєстраційної служби і надсилає повідомлення конкретному платнику податку. Тому, якщо сільську раду не повідомити, нічого поганого не станеться.

  4. Я когда звонила в юротдел ДАБІ и спрашивала по этому пункту, то я поняла так, что это заполняется в случае если у Вас уже был построен дом (и введен в эксплуатацию), а вы со временем сделали его реконструкцию и пристроили, например, мансарду, террасу или еще что то

     

    В моєму випадку - все новобудова. Але веранда в БТІ зазначається як прибудова і позначається як окреме приміщення - І. Є ще два вбудованих приміщення гараж та майстерня - ІІ і ІІІ. Мансарда і тераса в мене є, але вони сюди однозначно не входять.

  5. Вітаю з перемогою!

    Підскажіть, на підставі чого Ви визначили площу "вбудованих або прибудоаваних приміщень". Була добудова до існуючого будинку? Мені повернули декларацію саме тому, що я "невірно зазначив" цю площу :unknown:

     

    Сам не знаю. Мав вже дві відмови по цьому пункту. Позвонив в ДАБІ Київської області. Взяли трубку. Попросив Сосюка - він в мене був записаний у відмові. Нагнав матюччя. Він розказував басні крилова про консультацію в дозвільному. Знов нагнав матюччя. Тоді він сказав напишіть так і так по кожному пункту (тобто, надав консультацію по кожному пункту декларації). Я йому сказав, що тепер буду скрізь посилатись, що так сказав Сосюк. І, о диво, мою декларацію зареєстрували. Одним словом, без такої-то матері ніяк не обійтися. Необхідно телефонувати, кричати, вищати, погрожувати тощо і тоді, може, щось і вийде. А так пишіть, що завгодно, у мене було десять відмов...

     

    Тепер по справі: площа вбудованих або прибудованих приміщень - 37,7

    І - коридор - 4,5 (це у мене прибудована перед входом верандочка)

    ІІ - майстерня - 12,6

    ІІІ - гараж - 20,6

    всього приміщенню № 2 - 33,2

    teh5.thumb.jpg.9d2211cb4017ca021113b4faecbb3e10.jpg

    teh3.thumb.jpg.be12afcc152085751b5784ccf8aa5ce4.jpg

    • Лайк 1
  6. Я нічого в архітектуру не платив (Бородянський район). Давав заяву, копію техпаспорта, будівельного паспорта, ідент.код, паспорт. Архітектор подивився по будівельному паспорту і дав висновок.
    • Лайк 1
  7. Навожу свою декларацію. Буду вдячна за пропозиції

    Не розумію, навіщо Ви так широко розписуєте. В графі, де мають стояти квадратні метри, необхідно ставити тільки конкретну цифру, а не писати речення? А номер земельної ділянки: два для надійності? ДАБІ таке любить, напише, що кому не там поставили і ... відмова.

  8. Разве одинаковый?

    Це була відмова на таку декларацію (тоді я ще подавав звіт про технічне обстеження, хоч він уже й втратив чинність). Це було в жовтні 2012 року. 2013-2014 я пропустив, вирішив перепочити.

    deklaracya.doc

  9. Это наверно в старом образце декларации за 2013г

     

    Добавлено через 1 минуту

    в декларации за 2015 г - п.4 - Характеристика нежитлових приміщень

     

    В старому так само.

     

    Що думаєте про площу вбудованих та добудованих приміщень?

    веранда - 4,5

    майстерня - 12,6

    гараж - 20,6

    тераса - 9

    Ставимо суму?

     

    До речі, тільки-що переглянув свої старі декларації. Скрізь ставив номер реєстрації держаного акту:322100001003706.

    Відмов не було. Хоча це нічого не означає. Мабуть зараз також поміняю на цей номер.

  10. З загальною площею житлових приміщень помилився. Дякую. Зараз виправлю.

    Поставлю? - 141,5.

    Техпаспорт старий. В новому перед майстернею (приміщення ІІ) є ще тераска 3х3 м.

    tehpassport7.thumb.JPG.4bd07338a4206809bc261235b687d612.JPG

    tehpassport10005.thumb.JPG.16f2edb423d5db107c7aeca60fa21a34.JPG

    tehpassport10006.thumb.JPG.92a33951f502b5ac1b0a93aaffda60a2.JPG

    tehpassport10003.thumb.JPG.e8fa47d5addf4198606a84cf2cf75343.JPG

  11. Пункт називається: Перелік інженерного обладнання. Тобто, я підкреслюю комунальну послугу, інженерне обладнання на яку у мене є. Центральне - я не підкреслював.

     

    Добавлено через 6 минут

    Для bs_kiev: В декларації про готовність, графу поверховість змініть на : 2 поверхи.

    У мене 6 відмов. Я подавав: одноповерхова, двоповерхова. На обидва варіанти були відмови.:(

  12. А копію можна

    Мабуть буде чергова відмова. Проблемні питання:

    1. Відмітку ставив технік, а не експерт (інженер). В моєму (приватному) БТІ є тільки техніки.

    2. Нежитлові приміщення взагалі не заповнював. В мене тільки будинок, господарських будівель немає.

    3. Номер документу, що засвідчує право власності на земельну ділянку. В акті в мене два номера - один номер акту, а другий номер реєстрації. Який проставляти в декларації?

    4. Площа вбудованих або прибудованих приміщень ? В будинку є майстерня і гараж, біля них невеличка крита тераска на металевих стовпах. Чи є це вбудови та прибудови?

    декларація2015_sd.doc

    • Лайк 1
  13. А кто то уже заполнял декларацию? Вопрос есть - п.5 - номер тех паспорта. Это какой? У меня нет никакого номера. Только номер инвентарного дела. Рег. номер в БТИ сказали, что ставит регистрационная служба, когда уже вводит в эксплуатацию. И по п.4 - характеристика нежилых помещений. Какое может быть функциональное назначение бани? туалета? :confused:

    Декларацію заповнював на комп'ютері, хоча можна й руками. Замість номера техпаспорту поставив номер інвентаризаційної справи. п.4 - для господарських потреб

    • Лайк 1
  14. У мене самобуд. Я будував без будівельного паспорту, зробив його вже по готовому будинку про всяк випадок. Довідку від архітектури отримав. Форма - довільна (головне, що на ній є номер та дата, які можна вписати у відмітку). Ходив по довідку сам, бо в БТІ (приватному) сказали, що, якщо підуть вони до архітектора, то треба нести Лесю Українку. В державному БТІ взагалі нічого не знають (немає внутрішнього порядку). В БТІ роздрукували техпаспорт, проставили відмітку на сторінці з земельною ділянкою, заповнив декларацію, повезу в дозвільний центр.
  15. Что за заява от БТИ?

    Прошу надати інформацію щодо відповідності місця розташування об'єкту будівництва, яке знаходиться за адресою: ________ вимогам державних будівельних норм.

  16. Був тільки що у районного архітектора.

    Подав заяву від БТІ та копію технічного паспорту.

    Розкрив він технічний паспорт і ... а де тут відстані до межі, сусідніх домоволодінь?Ж-) Витягую копію будівельного паспорту і кладу на стіл. О! Це вже краще. А де копія паспорту та ідентифікаційного коду? Витягую і кладу на стіл. Забрав. Сказав зайти перед обідом, обіцяв намалювати інформацію. Чекаю передобіда.

    • Лайк 1
  17. А если самострой незначительно нарушает ДБН? Например, отступы от межи?

    Тоді потрібно більше Лесь Українок, або ... переходити до Григорія Сковороди:D

  18. А каким именно нормам не соответствует?

    ДБН 79-92

    legalexpert.in.ua/standarty-i-normativi/ministerstva-i-vedomstva/stroitelnie-normi/7670-dbn-79-92-zhitlov-budinki-dlya-ndivdualnix-zabudovnikv-ukraini.html

    • Лайк 2
  19. Насколько я поняла из разъяснений. У меня дом до 300 кв.м., техпаспорт уже есть. Я должна обратиться в БТИ, которое мне делало ТП с просьбой провести тех.обследование. Они его делают и сами делают запрос в архитектуру. Если они отказываются, то мне нужно искать контору, которая мне опять составит тех.паспорт и проведет тех.обследование, в архитектуру они сами сделают запрос?

    Так, БТІ може саме звернутися в архітектуру. Але з розмови з районним архітектором я зробив висновок, що більшість домоволодінь в районі не відповідають нормам і, якщо БТІ до нього зверниться, то він надаватиме тільки правдиву інформацію:lol:. Але власник може звернутися і сам та занести отриману інформацію в БТІ для відмітки. Постає питання: як буде дешевше?

×
×
  • Створити...