Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Sergiy_

Пользователи
  • Публікації

    32
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Sergiy_

  1. Я використовував неіржавіючий дріт тому, що він більш гнучкий. Далеко не завжди шви кладки чорнової цегли співпадають зі швами лицювальної. Окрім того я армував по периметру кожен четвертий ряд лицювальної цегли сталевим дротом 4 мм. Тонким неіржавіючим дротом досить легко було перевязувати дріт для армування.

    Гнучкі склопластикові зв'язки буде важко з'єднати з армувальним дротом.

     

    Не хочу використовувати метал, щоб не створювати додаткових містків холоду. У чорновій кладці зв'язки можна буде вмурувати і у вертикальний шов. А армування для цегляної кладки не думаю, що необхідне

     

    Upd. Як розумію, у Вас 2 поверхи. У мене буде один. Думаю, для Вас армування було конструктивно доцільно.

    Хоча тепер думаю, може й мені потрібно про всяк випадок використати армування у лицьовій кладці

  2. Я у себя крепил пенопласт к стенам грибами, на которые наматывал нержавеющую проволоку 1,5 мм. Потом эту проволоку связывал с облицовочным кирпичом.

     

    Для зв'язки стін планую використовувати гнучкі зв'язки зі скло-пластикової арматури з напиленням піском. На нових стінах закладатимуться в кладку, а до старих кріпитимуться через пластиковий дюбель, в який забиватиметься арматура

  3. Передбачається прибудова до існуючого будинку. І у новій частині будинку для теплих цегляних стін планується наступна конструкція: несуча стіна 25 см рядової червоної цегли, утеплювач пінопласт 25-ї щільності 15 см і облицювання силікатною цеглою 12 см
  4. Чи доводилося комусь встановлювати/бачити газовий конвектор у стіну товщу за 60 см (у виробників зустрічав максимальну товщину стіни - 54-60 см)?

    Проектно після утеплення одна із стін виходить товщиною 67 см. Чи можна у такому випадку використовувати газовий конвектор?

  5. НГО на 2016 год с учетом всей муйни составляет в г. Желтые Воды 616 грн/м.кв ...

    П.С. а где дешевле? там где не проводили оценку и приравняли к пашням?)))

    НГО на 2015 рік у м. Миргород:

    - 317,49 грн./м.кв. під забудовою;

    - 0,8241 грн./м.кв. за ріллю;

    - 2,7365 грн./м.кв. за багаторічні насадження.

    Як проводили (чи не проводили) мені не відомо. Але довідку з вихідними даними для розрахунку бачив.

    При цьому варто відмітити, що цільове призначення під забудову у правовстановлювальному документі, це не основа для застосування максимального рівня ціни, тобто при площі 10 соток і забудованих 2-х сотках має бути 2*(ціна під забудовою)+8*(ціна ріллі/баготорічні насадження/...). Хоча, можливо, є різні методи розрахунку (тут ховається істина:))

     

    Якщо правильно розумію, то у межах населеного пункту коефіцієнт на 2016 (за 2015) рік для усіх земель 1,433, а коефіцієнт 1,2 тільки для с/г земель за межами населених пунктів.

    • Лайк 1
  6. на 16 год коэф для оценки земли 1,43.

    Відповідно до листа Державної фіскальної служби України від 19.01.2016 №1656/7/99-99-17-04-02-17 значення коефіцієнта індексації нормативної грошової оцінки сільськогосподарських угідь (ріллі, багаторічних насаджень, сіножатей, пасовищ та перелогів) за 2015 рік становить 1,2, а для земель населених пунктів та інших земель несільськогосподарського призначення становить 1,433.

     

    Интересно, а в какой еще стране есть понятие НГО с отрывом от рынка в ху*ву тучу раз и привязка к этой цифре налогов? Ведь рынок торгуется в разы!!! дешевле нормативки.

    У кого як. Відомо про зворотну ситуацію (НГО менша)

  7. Раньше на кадастровой карте мог просматривать участки в масштабе достаточно удобном для рассмотрения. Сейчас при максимальном увеличении не могу разобраться настолько участки стали маленькими, чтобы было достаточно ясно. Что это такое произошло с картой?

     

    З публічної карти прибрали підкладку OSM, залишили дві: генштабівську кілометрівку та аерофотоплани. Масштабується по останній підкладці (раніше вона зникала і масштабування йшло по OSM).

    • Лайк 1
  8. Ребята, ну что? Процесс сдвинулся с мёртвой точки - появилась информация на карте - или только отдельная страничка при поиске?

     

    Здвинувся... Ділянка появилася на карті і приблизно в правильному місці, але накладки навколишніх ділянок великі і в незрозумілому порядку, та й по ортофотоплану неможливо точно визначити правильність. Місцеву систему координат довго "розкодовували" і "перекодовували" в національну. Військовий об'єкт (через нього кажуть була місцева система координат) дає про себе знати: іще треба додатково докодовувати реальну прив'язку до місцевості...

  9. Аналогічна ситуація...згідно номера, не в тому місці де виділяли і не в тому розмірі,раза в 4 більше) але туди фіг доїдеш ,як на зараз погоджувати ? чи чекати поки устаканеться карта?

    Натискати на "Зворотній зв'язок", заповнювати причини невідповідності, свої контактні дані, відправляти заявку. І чекати... Кому як повезе. Хто швидко отримує відповідь (див. вище по форуму), а хто довше чекає: заявку подали на початку лютого і досі жодної відповіді

    • Лайк 2
  10. Сегодня проверяла информацию

    Моего участка на карте не нашла, но при поиске по кадастровому номеру выдает ведомости про участок (все верно), на карте его не показывает. И что теперь делать, опять писать запрос ?

    Аналогічна ситуація. Тільки 03.02.2013 подавав запит (взагалі не знаходило ділянки). Тепер видає на окремій сторінці відомості про ділянку, а на карті не має. Щоправда на карті немає цілого міста, хоча по довколишнім селам усе є. Чекаємо.

    Можливо це до того ж і розширення сервісу, бо по тих ділянках, що є на карті, такої детальної інформації (план земельної ділянки) не видає

  11. (ссылка устарела)

    А інструкція до цієї карти є?

    Після кадастрового номеру відображається код вигляду X.YY або X.Y. Що вони значать: кодування типу власника, цільове призначення земельної ділянки?

    Наскільки повна інформація? В окремих районах взагалі відсутня інформація (напевне, не встигли залити). А в тих що залили наявна уся інформація?

    Можливо, у когось є відповіді на ці запитання...

  12. Цвет не скорость не влияет!!! Если место на акте позволяет можно до бесконечности проставлять отметки о переходе права собственности. Никто у Вас не может потребовать изготовление нового акта.

    З моєї точки зору у цій ситуації краще зібрати усю інформацію на одному бланку (план ділянки, її номер, інформацію про власника), тобто виготовити новий державний акт. Ця процедура дещо триваліша і коштовніша... Вибір за власником земельної ділянки

  13. * чи систематизувати адреси, телефони, ціни, де що робив? Чи цікаво це комусь? Чи можна таку інформацію викладати на цьому форумі?

    Для Вас це багато часу по "свіжій пам'яті" не забере, а інформація буде корисною.

     

    Щоправда, мені вона не пригодиться (не той регіон)

  14. Интересно, а к первым трем операторам - это ЗАЧЕМ? что там дают - дефицит? что очереди такие большие? На Чайках было: 1. - "за нормативной оценкой" + "справка обмеження обтяження", 2. - "к секретарю", 3. - еще куда-то, и 4. - перерегистрация актов.

    А если мне необходимо подать техническую документацию на изготовление нового госакта - к какому оператору идти? к 5-му?

    Точно не знаю, але на скільки пам'ятаю з недовгого перебування у черзі до 5-го (відмітка), то якраз новий держакт до когось із перших трьох. Точно не до 5-го (у неї прийом-видача відміток).

     

    Та й "зелена" вулиця у Вас (якщо ті документи, що "втрачені-найдені" за пару років). От тільки забирати... напевне, прийдеться постояти. Головне, щоб на цьому спілкування з К-Св ДЗК закінчилося. Задоволення уже доволі.

     

    P.S. А щодо дефіциту: земля - це дефіцит, а у нашій країні (у К-Св, так точно) і оформлення права також :(

  15. Завтра четвер. Минулого четверга, коли телефонували, сказали, що забрати можна у любий день крім четверга і вихідних звісно. Тому не знаю наскільки результативно завтра можна з'їздити на Янтарну
  16. Мне нужны будут или Король Ольга или Снигур Артем

    Прізвища не знаю, але дівчину (5-й оператор), здається, звати Ольга Іванівна

    • Лайк 1
  17. Есть корректировки по поводу завтрашней встречи. Найденные документы сейчас находятся в районном управлении, на Янтарной. Для того, чтобы получить к ним доступ необходимо будет обратиться к ребятам, ФИО которых мне дал Гумбат Самедович.

    К этим ребятам существует очередь... поэтому придется приезжать рано, заодно и посмотрю что там и как.

    Якщо процедура видачі актів з відмітками загальна (а схоже на те), то це до 5-го оператора. Один раз був у травні, один у червні. В обох випадках черги практично не було, тоді як до операторів 1-3 стовпотворіння. Обидва рази в силу обставин був у період між 12 і 13 годинами

  18. почему же? я надеюсь, что отметка уже стоит. При том каким то 2011 годом. Это будет означать что вы уже давным давно зарегистрированы как собственник участка. Кроме того, это не помешает вам сделать новый акт (при вашем желании).

    Мені видали з відміткою груднем 2010 року

  19. Заморочки виникають, коли у РЕС у певній місцевості обмежені енергоресурси. Також має значення для чого буде використовуватися електроенергія, оскільки НКРЕ передбачено різні тарифи в різних умовах
  20. Оскаржити - значить "виявити якусь помилку" і скасувати держакт як виданий з помилками, і пройти процедуру заново "виправивши" помилки. Можна через земельну організацію або через суд. Загайно, гіморно, але реально. Інший варіант написати заяву в раду і оформити оренду, швидше простіше але будете платити за свою ж землю

    Платити оренду, як я розумію, прийдеться у будь-якому випадку: по земельному кодексу в місті безоплатно отримати можна 10 соток, а оскільки половина будинку, то тільки 5. Чи можна їх купити у держави (міськради)?

    Та й для оренди усе одно треба виготовляти новий акт? У цьому випадку не зрозуміло скільки державних актів має бути: один (земля у власності і орендована) чи два (один на землю у власності, а другий - на орендовану)?

  21. Так хто ж вам винен, самі махлювали, самі підписували

    Якщо акт новий, не залежаний то теоретично можна оскаржити, якщо давнішній то складніше. Як варіант оформити в оренду для обслуговування будинку

    Що самі винні, то зрозуміло. Акт новий (2009 року випуску). Можна детальніше: що значить оскаржити і про оренду?

  22. Є Держакт на землю під будівництво 5 соток. По факту 9 соток. Як можна їх узаконити, тобто отримати новий Держакт на 9 соток.

    Земля з будинком (1/2 будинку; окрема ділянка) була отримана у спадок і після цього приватизована. Знаходиться у місті (райцентр). 5 соток вийшло, оскільки порадили змахлювати (положено 10 соток, а оскільки половина будинку - то 5).

    У сусідів претензій до меж немає (паркани, стара забудова...).

    Підкажіть, що треба робити?

×
×
  • Створити...