Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

kor1ca

Пользователи
  • Публікації

    36
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем kor1ca

  1. Доброго дня!

    Беручи до уваги складну ситуацію з енергопостачанням, хочу подякувати @Dealer за консультацію та допомогу у придбанні бензинового електро генератора.

    Олексій самостійно написав мені, та запрпонував допомогу, відповів на всі мої питання (повірте, їх було багато), порадив що краще і наразі я тепер з генератором!

    IMG_20221123_115612.thumb.jpg.f2461a7504c2942432eb1498076b6302.jpg

    Рекомендую Олексія як відповідальну, пунктуальну та доброзичливу людину! Тепер за необхідністю придбання електро/бензо інструменту буду звертатися до Олексія.

    • Дякую 1
  2. Доброго вечора! Ситуація та сама, маю електричний котел Протерм, систему опалення с металопластикових труб (фітинги) та стальних радіаторів. Як теплоносій виступає звичайна вода. Теж цікавить, чи можна щось додати в воду, щоб якщо не дай Бог в оселі буде мінус, не полопалися труби. Також згодний з тим, що якщо використовувати пропіленгліколь, то в моєму випадку, скорійш за все, через фітинги може пропускати суміш. Під'єднання в моєму випадку нижне, і саме біля радіаторів, скорійш за все, я ще підтиснути фітинги зможу, а от магістралі по будинку хоч і проведені цілими шматами труби, але місцями, в підлозі, є трійники (теж фітинги) і скорійш за все буде протікати. Можливо є якісь інші суміші яки можна додати щоб система не мерзла? 

  3. 5 минут назад, sly сказал:

    их в эпике продают, видел. На сайте пишут, что оно инверторное. Я б такое не брал.

     

    За те що він інверторний ніде не бачив. Я розумію, що в теперішній час вибирати не доводиться з огляду на те, що взагалі пристуній дефіціт генераторів, але я б хотів придбати хоча б більш-менш нормальний. Щоб він зиму хоча б пропрацював. Бачив купу відео де в генераторів щось вибухає або відвалюється. Можливо Ви можете порадити що з того що є більш-менш нормальне? Чи зараз нічого нормального ні в кого в наявності не буде?

  4. Доброго дня! Підкажіть будь ласка, зараз в епицентрі з'явився генератор Goodyear GY363201, можливо в когось є можливість прокоментувати якість або є якісь відгуки? Взагалі шукаю генератор на 2,8-3 квт, можливо може хтось порадити до чого приглядатися?

    Наперед дякую за відповіді.

    • Хаха 1
  5. 12 минут назад, Dr.Yura сказал:

    в Епіцентрі теж є, мабуть в Києві теж

    epicentrk.ua/ua/shop/perekhodnik-perekhodnik-dymokhodnyy-nerzhaveyuschiy-f120-na-f150-versia-lux-90213567-versia-lux.html?gclid=CjwKCAjw5P2aBhAlEiwAAdY7dPgM9bE9d8ppNnPm-QvCV3sLOESBEs6wucq0yGFgzH5-aWAkREt9mxoCdTUQAvD_BwE

    Дякую! Про всяк випадок замовлю ще тут.

    • Лайк 1
  6. Доречі, я таки замовив перехід в новій лінії вчора. Але досі не зміг зв'язатися з магазином на рахунок доставки. Ніхто не бере слухавку хоча й дзвонив кілька разів. Сподіваюся що проблема лише з колл центром, та я отримаю своє замовлення найближчим часом.

  7. 1 час назад, Offroad сказал:

    Краще зараз готовий купувати, не знаю, як у цих виробників, а у Комінвента (Гостомель) зараз строк виконання індивідуальних замовлень 6-7 робочих днів

    Коли замовляв сам димохід (під замовлення) час виконання вже був 25 робочих днів і це на початку серпня. Зараз навіть важко уявити скільки часу це може зайняти.

  8. Доброго дня, шановне панство!

    Виникла нагальна необхідність знайти перехід з 120 мм димохідної труби на 150 мм (120 - мінус, 150 плюс). Ситуация виникла тому, що планувалася пічь на 150 трубу, але купити вийшло на 120.

    По магазинам на данний момент нічого знайти не вдалось, можливо в когось є залишки або не знадобилось при будівництві.

    Буду щиро вдячний за будь яку допомогу в цьому питанні. Територіально знаходжусь у Києві.

    Дякую наперед за допомогу! Мирного неба!

  9. Нужна консультация по гизльзовке кирпичного (обычный, красный полнотелый кирпич) дымохода овальной стальной гильзой. В дальнейшем планирую установить печь-камин.

    Территориально Киев, Соломенский район.

  10. Добрый день. Хотел бы приобщиться к благодарностям товарищу murava. Андрей помог подобрать весь нужный стафф и подсобил отличнейшими скидками. Оперативность, отзывчивость - все на высшем уровне. Огромнейшее спасибо за помощь!

    🤝 :beer:

  11. Доброго времени суток ув. форумчане! 🙂

    Интересует возможность установки печи-камина на подобии Plamen Tena или чего-то похожего со следующими вводными:

     

    Помещение - будущая кухня (24м2) в доме с мансардным этажом на две квартиры (зеркальное расположение с одной общей стеной), одна из стен (несущая) кирпичная - остальные газобетонные, если это имеет значение. 

     

    На данную стену опираются ЖБ плиты перекрытия. Толщина стены 400мм. Кухни в доме будут находится одна напротив второй. В данной кирпичной стене заложены дымоходы с сечением 250*150 мм для каждой половины + также, там устроены вентиляционные каналы. Кирпич для дымохода и каналов использовался абсолютно обычный, красный м100. Высота данного дымохода около 8 метров - в этом положении дымоход доходит до конька кровли. Ширина или длина, не знаю как правильно это назвать, около 2-х метров. Дальше его нужно будет вывести выше (возможно от типа используемой печи эта высота должна варьироваться, не знаю). Кровля из битумной черепицы.

    Данное устройство, печь-камин, планируется использовать как аварийный источник тепла в случае с перебоями с электричеством + время от времени для эстетики, а также, возможно, для продолжения строительного сезона в более прохладное время года.

    Собственно интересуют следующие моменты:

    1. Сможем ли мы подключить к такому дымоходу печь-камин?
    2. “Потянет” ли он с таким сечением печь-камин?
    3. Нужно ли его гильзовать? Скорее всего - да, так как я не на 100% уверен в герметичности его по всей его длине.
    4. Если - да, то я так понимаю что из-за особенностей сечения гильзовать получится только стальной овальной гильзой и переходниками?
    5. Какая сталь и её толщина должны использоваться в данном случае?
    6. Соответственно диаметр гильзы должен быть меньше дымохода, но на сколько?
    7. Нужно ли под печь весом до 180 кг делать усиленную стяжку? В помещении планируется теплый пол, достаточно ли будет стяжки без труб ТП в этом месте толщиной в 70-80мм или необходимо будет приподнимать чтоб усилить над уровнем основного пола.
    8. Нужно ли делать какой-то отдельный подвод воздуха к печи учитывая вышеописанный сценарии использования?
    9. На какую высоту правильно будет поднять дымоход от конька вверх при таких условиях?

    Планирую на лето-осень заняться этим вопросом и в данный момент хочу понимать какие работы/материалы/технологии применять и сколько это +- может обходится по стоимости. Заранее благодарю за полезные советы.

    20210110_165316.jpg

    20190518_161800.jpg

    20190518_161801.jpg

    20190518_162212.jpg

    20210102_145427.jpg

    20210102_145443.jpg

    20210102_145449.jpg

    20210110_170621.jpg

  12. Бронь снята. Сумма сертификатов не суммируется, скидка на товар действует при условии что стоимость товара превышает номинал сертификата.

×
×
  • Створити...