Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

віщий олег

Пользователи
  • Публікації

    61
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем віщий олег

  1. Вам не здається, що відставка керівників департаменту ліцензування НБУ, є передвісником того, що ми стоїмо на порозі грандіозного шухеру, з яким вони прямо чи опосередковано не бажають бути пов'язані?

  2. покупал немецкий в болгарии , как раз по 40 грн/кг , отличный.

    Є одне але про яке Ви шановне панство забулися - в Европі сільське господарство, в тому числі молочне скотарство дотується із бюджету, тобто підтримується державою, а у нас на жаль ні. Тому за все розплачується споживач, характерно те, що вища ціна не гарантує високої якості.

  3. І що саме головне дивує, що в таких горе бізнесменів, бізнес то є і мало-майськи працює приносячи дохід. Тут сидиш думаєш, ночами не спиш, прораховуєш всі нюанси, вивчаєш ринок, конкурентів і т.д., а вони особливо голову не ламають, можливо це спостереження зі сторони і упереджене.
  4. А Вы , простите , где общаетесь с хлебопеками из других регионов , на каких ресурсах ?

    Здебільшого особисті зустрічі, відвідування пекарень та спілкування по телефону.

    Мне кажется , что эти "секреты" возникают , когда пытаются отступить ( либо не знают) от рецепта приготовления , когда нужно быстрее и дешевле.

    В даному випадку Вам для отримання секретів а також для налагодження оптимального технологічного процесу необхідно найняти професіоналів. Але, я так розумію, що обладнання Ви вже придбали, тому перш за все необхідно найняти хорошого технолога, який при можливості вижав з нього все можливе, що стосується кількості і якості. Хоча як на мене найбільш оптимальним у Вашому випадку було б придбання ротаційної пічки, нехай і малої потужності, при цьому повністю відпали питання по якості випічки. Конвекційна пічка не дасть при випічці того ефекту що ротаційна, та й розрахована вона не для промислового використання.

    Казав Вам хочете відкрити пекарню - найміть мене, дешевше буде.

    • Лайк 1
  5. Що це за "булка" , яка вага готової продукції ?

    Здобна булка, вага - 100 гр.

     

    Добавлено через 17 минут

    Кстати идея для бизнеса.

    Создать форум, такого формата как СД ,для кулинаров-пекарей-кондитеров.

    Людей занятых в этой сфере , как любителей так и профессионалов очень много , а вот нормального форума -нет.

    Всю нужную информацию можно получить , лишь перелопатив множество сайтов и литературы.

    Ідея цікава, і можливо її можна реалізувати на рівні аматорів-любителів. Стосовно професіоналів, які займаються цим бізнесом - виникають певні сумніви, це здебільшого закриті клуби. В цьому бізнесі випадкових людей не має, а завдяки професійним секретам є можливість банального заробляння грошей. З власного досвіду мушу зауважити, відгукуються на спілкування здебільшого хлібопіки з інших регіонів.

    • Лайк 1
  6. Собівартість однієї булки становить близько 0.8-1 грн. без начинки та близько 1.5 грн. з начинкою. Точка беззбитковості знаходиться на рівні 400-500 булок, а далі з кожною наступною сотнею дохід зростає в арифметичній прогресії. Обсяг виробництва в 1000 і більше булок на добу дає змогу отримувати прибуток в розмірі більше 500 грн. От такі пироги.
  7. Особисто мені у Вашій затії не подобається сезонність ведення бізнесу.Фактично Ви заморожуєте свої кошти на 7-8 міс. Як приклад - сільське господарство також має сезонний характер виробництва,але там рентабельність досягає близько 35%. Відчуваєте різницю?
  8. хотел обсудить стоит ли вообще заниматься таким бизнесом. Да или нет. Если да, то при каких условиях.

     

    Понял что нужны хорошие условия проживания -санузел, ТВ, холодильник, желательно кондиционер. Так же понял, что вода это большая проблема в Крыму. Как я понял окупаемость проекта должна быть порядка 7 лет.

    В период с 15 мая по 1 июля заполняемость будет 25-30%. С 1 июля по конец августа 50-80%. Сентябрь 25-30%. Может еще что-то...

     

    Вот из этих критериев и буду считать.

    Чим дальше в ліс - тим більше дров. Чим більше вникаєте в тему - тим більше випливає специфічних нюансів.

    Дьявол кроется в мелочах.

    Займатися цим бізнесом чи ні - вирішувати тільки Вам, тому перед прийняттям рішення все зважте і детально прора***те. Поторгуйтеся з продавцями,я не думаю що до них стоїть черга з грошима - не ті часи, глядиш якусь десятку-другу зекономите. Промоніторте ціни на аналогічні об^єкти, можливо підвернеться навіть щось в кращому місці і значно дешевше.

  9. я не в курсе возможно

     

    Думаю

     

    В общем

    Сілвер, перестаньте малювати повітряні замки, візміть в руки калькулятор і детально все обра***те. На даний час я також обраховую вартість майбутнього проекту і суми все зростають і зростають.

  10. Я написал, что уже готово на 90% чтоб сдавать по 80-100 грн с чел/день.

    Чтоб сдавать по 200-300 грн нужно вкладываться, но откуда вы взяли пол-лимона. Сделать санузел + ТВ + холодильник + кондиционер в каждом из 12 номеров будет 350 тыс.уе??? Я думаю что 5 тыс уе на номер достаточно. 5*12=60 тыс. Обустройство территории, мебель, постель и проч. всего 100 тыс думаю должно хватить.

    100000+60000=160000 як я вже вище відмітив можна сміливо множити на 2 плюс 260000

    Если покупать все вместе то отдадут за 260 000 у.е.

    Можливо наші підрахунки відрізняються. Але Сільвер моя Вам дружня порада не робіть кардинальних вчинків на емоціях. Ще раз вивчіть, промоніторте ціни на місцеву нерухомість, по можливості поспілкуйтеся з людьми які вже мають аналогічний бізнес для того, щоб виявити всі підводні каміння та течії.

     

    Я думаю что 5 тыс уе на номер достаточно. 5*12=60 тыс. Обустройство территории, мебель, постель и проч. всего 100 тыс думаю должно хватить.

    Ви будь-ласка не думайте-фантазуйте, а детально все прора***те вартість ремонту, побутової техніки та облаштування території. Складіть хоча б примітивний бізнес-план у вигляді таблиці Витрати-Доходи.

     

    Добавлено через 1 минуту

    Ну и вообще, я хоть оперирую вполне реальными цифрами или все в 2-3 раза больше/меньше?

    Відповідь на це запитання я навів вище.

    • Лайк 1
  11. Шановний Сілвер. Перш за все Вам необхідно прорахувати скільки необхідно коштів вкласти в ремонт та облаштування, всі розрахунки можете сміливо множити на коефіцієнт 1.5-2, отримана сума плюс витрати на купівлю і буде загальна вартість проекту. Думаю, що вона буде не менше пів-лімона еврів. От і прора***те, коли ваші гроші окупляться.Крім того, вра***те, що бізнес сезонний і Вам необхідно туди перебиратися жити.

    Чесно кажучи, маючи пів-лімоно еврів, чи навіть долярів я би уїхав в Ізраїль.:lol:

  12. Рибак, я думаю, що не тільки мені, а й всім форумчанам буде дуже цікаво отримувати інформацію про запуск Вашої пекарні. Будь-ласка, при можливості повідомляйте про результати. Дякую. Успіхів Вам.

    Пропоную, взагалі створити на форумі вітку " Мій бізнес ".

    • Лайк 1
  13. Не-не , хлебом и не думаю заниматься, сдобная дрожевая выпечка скорее всего. Слоенное тесто , типа " форнетти" уже никто покупать не хочет.

    Столовая 400 м2, но я планирую лишь часть площади задействовать , вода есть своя ,каналыга -тоже, 20 кВат электр, но можно без проблем увеличить на сколько нужно, отопление , територия, транспорт всё есть.

    Если не получится отдам в оренду.

    Был бы на лет 10 моложе и не думал бы, а сейчас разленился.

    Кажеш старий, ще є порох в пороховницях.

  14. Ещё нет , но думаю ,что неделя-две .

    Ну так діліться секретами - яке обладнання, планова потужність, розмір вкладень. Дуже цікаво. Дякую.

    Сам виношую ідею запуску пекарні, але це буде невеличкий формат, лише булки і здоба. На більше, тобто на повноціну пекарню не вистачає ні бажання ні ресурсів.

  15. Ще одна потреба на сьогодні - ремонт скутерів та відкриття спеціалізованих СТО для скутерів.

    Вважаю актуальним відкриття СТО по ремонту велосипедів. За власними спостереженнями велосипедистів в остані роки значно побільшало, особливо серед молоді. Велобайки дорогі, а самі велосипедисти використовують відповідну екіпіровку, шлеми. Я не думаю, що це тимчасове захоплення.Приклад тієї самої Европи підживлює цей модний тренд і можливо, частково, турбота про власне здоров"я.

    А взагалі необхідно займатися тим бізнесом, до якого лежить душа і ти в ньому хоч трохи розбираєшся.

    • Лайк 1
  16. Вважаю, що квартальна пекарня, на сьогоднішній день є найбільш цікавою в економічному плані. Можливість запровадження торгової націнки на рівні роздрібних магазанів, відсутність логістики а також не потрібно гратися з упаковкою. Обсяги виробництва в кількості 1000-1500 хліба та 500 шт. здоби дадуть змогу отримувати прибуток. Але головна перевага - це гарячий хліб.
  17. Шановне панство, чомусь мені здається, що форум перетворився на цикл із серії очевидно-неймовірне. Хотілося б почути реальні історії започаткування і успішноого впровадження бізнес-ідей шанованих форумчан, а не пошук бізнес-утопій.
  18. Борис Колесников продає кондитерську компанію Конті, яка за обсягами продажу друга в Україні і четверта в Росії. Ціна питання - 1 ярд доларів. Саме цікавіше те, що він хоче зосередитись на аграрному бізнесі - вирощуванні свинини.
  19. Я - на стороне "светила": не скрою, потому как, приличную сумму сохранил в 2008-м благодаря его советам, так что не обессудьте

    Приєднуюся, так як сам в 2008 прислухавшись до рекомендацій Аляка, за що йому велике спасибі, перевів все в доларовий кеш. Страшно подумати скільки міг би втратити. А економіка знаєте, дійсно не терпить гвалтування, також не діє в приказному порядку і саме головне не вірить " в покращення", тому рано чи пізно ми потрапимо під холодний душ, але це вже буде " погіршення ".

    Шановні СВІТИЛА, я як і LM не дуже азартний, тому крім Ваших ставок хотілося б почути практичні рекомендації, план дій, дорожну карту поведінки на найблищий рік. Як зберегти кошти, куди їх вкладати, на чому зосередитись, як вижити. Дякую.

  20. Кулінічи вже відкрили потужний хлібокомбінат в Крушинці Васильківського району. Це хтось інший або новий, разом з тим гряде переділ ринку хлібопродуктів у Київському регіоні. І київлян будуть фактично примусово годувати вибачте макухою під назвою хліб.
    • Лайк 1
  21. Азаров під час поїздки по Київщині заявив, що на протязі року в Києві та області відкриють мережу булочних-кондитерських а на Троєщині запустять хлібобулочний комбінат. Тісно пов'зую ці дві заяви. Мало віриться в те, що булочно-кондитерські будуть повного циклу, скоріш за все це будуть торгові площадки для збуту продукції Троєщинського хлібокомбінату, який будує хтось із наближених. І це в той час коли в Києві закривають хлібзаводи. Розмах у хлопців грандіозний - разом із виробництвом одночасно запускають і свою мережу збуту, що дасть змогу підвищити рентабельність, відповідно зменшивши рівень окупності самого виробництва. А київський регіон, із його пару мільйонами населення, дуже перспективний та й вигідний для ведення хлібопекарського бізнесу.
    • Лайк 3
  22. Pilot_L29, рентабельность зерна 30 проц всего? ??? Маловато будет.

    Витрати на вирощування зернових становлять 5-6 тис. грн на 1 га, от і пора***те. Рентабельність 30 відсотків при вирощувані зернових дуже хороший показник, рапс і соняшник дає більше, а тваринництво межує на грані збитковості.

×
×
  • Створити...