Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

SPAIN

Пользователи
  • Публікації

    41
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем SPAIN

  1. Там де ваша земля, вже стоїть не мало будиночків. Я будуюсь в кінці цієї дороги. Поки що біля мене будується 2 будинки. А за мною поле. І капуста на полі.:-)

     

    перед баром 6 будинків а я десь за ними)А ви купляли землю чи получали? І як на рахунк світла і газу нічого невзнавали?

  2. Будую будинок в селі Ременів, заливаю фундамент. В любому випадку буду купляти все для зведення будинку (будівельні матеріали, інструмент, а також цікавлять ціни на роботи і на транспорт). З того що я вже точно знаю що потрібно це: руберойд, бетономішалка, цегла (40 тисяч), цемент, пісок, арматура, щебінь, водосточка (по львівські «ринва»), все для електрики, дерево для даху, вата дахова і фасадна, вікна, двері і все остальне. Можливий само вивіз.

    Телефон 067-673-29-08

     

     

    Привіт! А де саме будуєтесь? Я там маю землю також буду будуватись може сусіди))

  3. Всім привіт! Інтересна ваша думка з приводу цього поняття "Який дім для вас ідеальнй"! По яких критеріях ви при будивнитстві вашого будинку відштовхуєтесь! Наприкад:з яких матеріалів ,вітстнь до міста,кількість поверхів та кв.м, сусіди і район,або вулиця, ціна та екологічність ну або ваш індивідуальний варіант):beer:

     

    Наприклад для мене це будинок не менше 120 кв.м один або два поверхи різниці нема, тіки з цегли (бо будую на віка і ше для дітей і внуків:D)не дальше 15-20 км від мсіця роботи можна ближче але в такому випадку фінанси запоют романси:D як найближче до нормальної дороги, а не 5км в полі зимою потім плакати по дорозі додому:sorry: :lol:!ну і шоб якісь комунікації були недалеко):beer:

  4. Зайдите на Сеат-клуб. Там все Кордобоводы тусуются (я сам такой :) ). А вообще должно подойти с Фабии и Поло. Кордоба на той же платформе.

     

     

    Та прийшлось здати в тальєр бо ніяк неможу залізти під машину) нема ніяких приспособлень( інтересно шо заспівають! євро 150-200 думаю піде)

  5. У Вас потекла рулевая рейка. Т.е вырвало втулку. короче говоря не все так печально и дорого. Если "кулак" целый,то пол-дня работы и около 1000 гр. Но вскрытие покажет. Ну может рулевая тяга еще 200-400 гр. короче говоря суммы не глобальные.

     

    ну дякую завтра будем вскриватии а там вже подивлюсь і сфоткаю)бо хочу сам робити а шо і як незнаю)

  6. народ всім здоров!Сталась в мене проблемка їхав з магазину баба обганяла справа по обочині я її непобачив і гратнув передрм в її заднє колесо) ну карочі розібрались але після того в мене погано повертається руль і особливо вліво зняв колесо там повно масла і порваний пильник більш нічого там непобачив!Поможіть де шукати причину шо може бути рульовечи стойка чи шось друге може ніяких помилок евибивало машина seat cordoba 2005 p
  7. мені здається, що для міцності одноповерхового будинку зовнішніх стін в 1.5 цегли більш ніж достатньо. По комфортності також достатньо 1.5 цеглини - стіни можна спокійно довбати, штробити. Підвіконня в таких стін теж достатньо широке.

    Але утеплювати таку стіну доведеться. Хоча і стіну в 2 цеглини доведеться утеплювати. можливо трохи менше.

    не думаю, що будинок із стінами в 2 цегли проживе довше ніж із 1.5. Потрібно вибрати якісну цеглу, що зробити не так вже й просто. Особливо стосовно червоної цегли.

     

    Ну і ше багато значить від бригади) Також і її потрібно знайти токову!:)Ато бувають такі шо їм тільки роствор мішати і рови рити)Ну а цегла понятно треба буде їздити укати нрмльну!)

  8. в 2012 получили 10 ст землі 15 км від Львва! обійшлось всьо разм 300 еврейських паперів) Ну понятно шо не 5-ти кілометрва лінія круг Львова але і не мухосраньску)) В ціну входить земля і приватизація!
    • Лайк 2
  9. Правильно вам советуют - задумайтесь о всем пироге стены и о фасаде, это более важный вопрос чем сколько кирпича делать. Хватит вам и стены в 1 кирпич с головой. Сэкономленые деньги по сравнению с 2мя кирпичами пустите на утепление/фасад. Это если разница в тыщ 40-60 грн для вас имеет значение.

     

    Ну подумаєм! З Українскою стройкою я незустрічався ше) Перші пpакичні навички получив в Іспанії а тут стройка зовсім інакша) Тут рулять бетонні блоки) Заливають тільки по кутам і нижні 2-3 блока і армопояс) фундамент на око до твердої породи більше 30-40 см не прокопаєш ітак всьо з перфоратором) а якшо більш серйозний будинок то монолітний каркас зашивають блоками ну і зазор і одна цегла похожа на наш поротерм тільки другі розміра! От і весь пиріг) Тому в нашому будівнитсві я початківець)

  10. И это - тоже :)

    Но перед тем как засыпать, нужно учитывать некоторые свойства перлита, в т.ч. перичную и вторичную усадку. Если вы смотрели тему, то наверное видели пару небольших хитростей, с помощью которых я буду бороться с этой проблемой )))

     

    На мою коробку, по подсчетам, примерно 22 куба перлита.

     

    так читав я тему і ознайомився з технологією)) Будем приміняти)труба думаю знайдется);)

  11. SPAIN, за міцністю стіни для двоповерхового будинку вистачить навіть в одну цеглину. Хоча це ще радянська норма, зараз цегла вже зовсім не та за якістю. Все одно шар утеплювача в 15-20 см ззовні робити доведеться, якщо не бажаєте опалювати вулицю.

     

    Так, аж на 2 см. Тобто не має майже ніякої різниці.

     

    Та отож ліпше перестрахуватись в пів тої цегли) Ато якись пяний заїде в дім) буде кирик) Отеплювати 100% а ше ліпше шоб вулиця мене опалювала)):D

     

    Добавлено через 8 минут

    Сейчас наверное гривен 350 за куб.

    Облицовочный кирпич добавляет не более 5% утепления в общий пирог стены - не принципиально. :)

     

    Для мене найліпший варіант:

     

    1) Не горить і невиділяє хімії!)

    2) Неїдать миші і нетреба вентзазору!

    3) Легко засипати )

     

    І ше одне дурне питання скільки перліту пішло на ваш будинок?):beer:

  12. Облицовка - не несущий элемент. Хоть и конструктивный, но больше как декорация (по функциям) :)

    Ну а утеплитель, как вы выше заметили, нужен в любом раскладе.

    Для себя определили преимущества перлита именно в долговечности. То, чего вы опасаетесь - переделка фасада со временем. Я тоже опасаюсь. Тем более, что утеплитель внутри стены. Его уже точно никогда не заменишь, пока дом стоит. Перлит, по отношению к материалам стен - вечен )))

     

    І скільки таке добро коштує якщо не секрет(перліт)? :) Ну я розумію несущу не а утеплювальну дію виконує);)

  13. Раньше стены делали в основном с тех материалов которые можно было достать.Глина-дерево-камень.Правители городов\князья и т.д.\жили в глиняных-деревьяных постройках -они \материалы\более гармонийно действовали на организм.Для здоровья самое оптимальное жилье.А вот каменные строения -угнетали\давили\.А вот всевозможные прийомы устраивали в камменых палатах-более престижно было и есть.Так как глиняные постройки приходилось ежегодно ремонтировать-придумали обожженый кирпич-тоже из глины. Толщина стен в наших регионах была принята примерно в пол метра.Зимой не промерзало летом не было жарко в доме.В наше время придумали как можно удешевить строительство частного дома.Первоначально делали стены в полтора кирпича=25х12=40 см .Потом в кирпич 12х12х12 но с воздушной прослойкой теже 40 см.В наше время економии и утепления стены опимально сделать 2 в пол кирпича и внутрь вместо воздушной прослойки засыпать\вставить\любой утеплитель.Только утепление надо делать одновременно с кладкой.По поводу мышей то можно вставлять плотно мелкую сетку каждые пол метра-метр.Все не сьедят да и нечего им там жрать.Таким способом будет и дешевле и теплее в доме.Но решать Вам .Ведь дома строят из оцынкованого профиля с утеплителем и толщина там до 30 см и тепло в тех домах.Удачи.

     

    Та варіантів багато главне шоб в кошильку"евро" були :D а для більш бюджетних стройок вже треба чесати ріпу шоб і було не дорого і шоб ненаекономии там де нетреба:D))дякую за варіант будем думати міркувати))

  14. В 1.5 - нормальный вариант.

    Правда, у меня в 1 кирпич построено почти 2,5 этажа, и поверьте - без потери качества, прочности, устойчивости :)

     

    Ну в вас ше обицьовка +перліт тепліше 100% ніж просто в 2)))))) :) Доречі чому вибрали іменно перліт? В чому його переага?;)

  15. Я всего-лишь хотел, чтобы вы сами убедились, что 2 кирпича для частного малоэтажного строительства - бессмысленная затея. :)

     

    Я просто стояв на розпутті доріг одна на 1.5 друга на 2)))))) Але тепер всьо ясно ))) Діло не так в грошах(хоть в них також) як в тому чи це оправдано якшо такі самі теповтрати можна добитись за менші гроші і не втрачаючи в міцносі) а 1.5 якраз може колись стукне в голову 2 поверх добудувати)))))

  16. Ну чтобы не философствовать по поводу тепловых свойств кирпича, просто посмотрите на картинки, и может поймете, что от толщины кирпичной кладки толщина эффективных утеплителей не сильно зависит ;)

     

    (ссылка устарела)

    (ссылка устарела)

     

    Теперь вы видите, что при увеличении толщины стены на один кирпич, толщина утеплителя меньше всего на 18-20мм.

     

    Например, для моего дома,разница в кладке между 250мм и 520 мм составила бы "всего"

    28000 кирпича, или 14000 блоков НФ. По деньгам это примерно 43.000 грн.

    Плюс к этому 3 тонны цемента 3.000 грн. и песочка на 2.000 грн.

    Ну и за работу по кладке 60+ кубов 17.000 грн минимум.

     

    Итого 65.000 грн плюс к смете. Вопрос - нахрена?;)

    Ну строили раньше замки с метровыми стенами. Ну так ведь не от хорошей жизни. :D

     

    ПС Почему сразу ПСБ и 30 см?

    Если вы хотите получить на выходе одинаковое теплосопротивление стены, то на стену в 2 кирпича вам нужно будет 28см пенопласта. Большая разница? )))))))

     

    ППС Ах, ну да, забыл еще о "мааааленькой мелочи".

    Вес коробки почему-то станет на 75 тонн тяжелее, и фундамент надо на 20-25см шире делать. А это как минимум 10 кубов бетона на средней коробке. Прибавьте еще 6-8 т.грн.

    Ну и потерю полезной площади 7...25 квадратных метров учтите, при расчете стоимости квадратного метра :)

     

    Ну ніби переконали в 2 точно не а 1.5 сам раз "ні моє ні ваше"))))))а на рахунок пінопласту його легше і скорше ліпии) тай вентзаор для вати треба а то лишній геморой а результат однаковий!)))))

  17. Я так понимаю, что несущая в 1 кирпич - катастрофа?:D

     

    Не ну 1 цеглу то вже не дім а сарай! (тільки моя думка) Ліпше гроші в цеглу вкласти ніж в утелювач! Утеплювати ітак прийдеться але колись міняти його треба так на стіні в1.5-2 цегли його буде меншн ніж на стіні в 1 цегу! можна і в 0.5 цегли і 30см пінопласту) А потім за 2-5 роки миші зїдять(чув таке шо їдять))))я прихильни вкадання грошей в будинок а не в утеплювач! будинок з цегли вічний в порівнянні з утеплювачем!Якшо той пінопласт шо зараз роблть проживе хоть років 10-15 то буде добре!

×
×
  • Створити...