Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

тарас2210

Пользователи
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем тарас2210

  1. Миколай приніс "подарок" подзвонили менеджери і поставили перед "фактом" 860 гр за н+н і дешевшати небуде , причина все таж євро росте а ми в польщі купуєм.

    щодо нового блоку обіцяли з 15 січня паз гребінь з ручками

  2. сьогодні телефонував н+н україна сказали що ціни не піднімають (працюють в збиток собі але марку тримають) і в них зараз нема блоків з ручками запустять в лютому.

    ціни на блок н+н україна 870 але я знайшов по 790 з доставкою кому потрібно можна до спілки взяти:\"\":

  3. У меня стоят такие конвектора, Термия. Третью зиму топлюсь ими так-как в селе газ "все еще ведут". Я отапливаю ими площадь в 200 кв. м. суммарной мощностью 10 КВт. Естественно в эконом режиме, в районе 18 градусов. Вроде справляются. Дом из пеноблока обтянут пенопластом 4 см. Конвектор - достаточно экономичная штука в сравнении с масляным обогревателем....при поддержке заданной температуры, он при включении практически сразу нагревается, а маслянный начинает долго и нудно нагревать масло сначало.

     

    скільки кіловат в зимові місяці тягне ваша електотехніка

  4. Доброго дня.

    Прочитав вашу історію будівництва згадав минуле і заглянув в майбутнє свого будівництва(ми з дружиною теж вдвох фундамент заливали і ще батько допомагав).Таких як ви називаю газда і газдиня у нас на Львівщині.:)Я теж придбав участок с.Загальці 15 км від вашого участка, проект дуже схожий з вашм.В мене прохання, звісно якщо ви не проти, чи можна подивитися на ваш шедевр будівництва. Можливо ви будете на дачі ближчим часом і я зміг би звами при зустрічі обговорити деякі питання.Дякую.

×
×
  • Створити...