Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ігор милий

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем ігор милий

  1. Маю ділянку у першому ряді від дач шукаю однодумців для вирішення питання світла, про газ нічого не чув то розумію що потрібно розраховувати на електричне опалення у майбутньому:Bravo::beer:.

     

    Доброго дня Саша,я купив ділянку в другому ряді від дач,планую починати будівництво,чи зможети допомогтим з електропідключенням,до кого можна звернутися за допомогою?мій моб.0974676090.Буду вдячний за допомогу.:)

  2. строительство домов под ключ или черновой вариант есть фото работ до 400 уе м заходи и живи,и так фундаменты копка 70 заливка 180 куб кирпич 60 коп 0934303644

    Андрей дякую за твої послуги,в майбутньому буду мати на увазі,але мені спершу потрібно вирішити питання з електропідлюченням.

  3. Саш привет, а ты что меня не спросил, по поводу электрофикаии и в будущем даже газофикации данного раена. У меня тут идет строительство котеджей. Все давно известно. При личном звонке дам координаты того кто, сможет подсказать, решение вопроса и помочь. Выше уровня в нашем городе нет. Саш, звони. Да тут была тема от архитектора, он усомнился в моих возможностях. При желании выскажи свою точку зрения. Не проподай Гена.

    Добрий день Генадій Анатолійовий?Я купив участок в 2-й лінії від дач,планую починати будівництво,підскажіть,як можна вирішити питання з електропідключенням.Буду вдячний за допомогу?:)

×
×
  • Створити...