Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

lenza

Пользователи
  • Публікації

    138
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем lenza

  1. Точно, знайшов повідомлення.

    Писав всі 3 кода - 1110.3, 1242.1, 1271.9

    Тепер проблема в тому, що на сайті лише 1 код можна вибрати...

     

    хмм. интересненько ))

  2. 15. ...

    Реєстрація декларації або видача сертифіката чи їх дублікатів здійснюється шляхом внесення даних до реєстру з дотриманням вимог Закону України “Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності” та “Про адміністративні послуги”.

     

    и там же ниже

     

    17. Замовник (його уповноважена особа) заповнює і подає особисто або надсилає рекомендованим листом з описом вкладення чи через електронну систему здійснення декларативних процедур у будівництві до відповідного органу державного архітектурно-будівельного контролю два примірники декларації:

     

    щодо об’єктів, будівництво яких здійснено на підставі будівельного паспорта, за формою, наведеною у додатку 2 до цього Порядку;

     

    дурдом и масло масленое.

    Кстати,

    12. Експлуатація об’єктів, не прийнятих (якщо таке прийняття передбачене законодавством) в експлуатацію, забороняється.

    а какой нынче штраф? там кажись что-то привязали к мин з/п? или я путаю?

     

    оо, з-н про админпослуги.

     

    8. Суб’єктам надання адміністративних послуг забороняється приймати заяви, видавати суб’єктам звернень оформлені результати надання адміністративних послуг (у тому числі рішень про відмову в наданні адміністративних послуг), якщо такі послуги надаються через центри надання адміністративних послуг, крім випадків подання заяв через Єдиний державний портал адміністративних послуг.

    ясно, понятно, кароч это мне еще изучить надо шо в каких центрах у нас в Одессе предоставляют и как это отражается на объектах, что строятся в области

    • Лайк 1
  3. Подання документів до ДАБІ лише через ЦНАПи - все вірно.

    Щодо форми - залежить від об'єкту та дозвільних документів. Якщо будпаспорт, то додаток 2.

     

    прям без ЦНАПа никак? а как же (это правда про начала строительства)

    13. Повідомлення про початок виконання підготовчих робіт, повідомлення про початок виконання будівельних робіт (далі - повідомлення), повідомлення про зміну даних у зазначених повідомленнях за формою, наведеною у додатках 1, 2 до цього Порядку, подається замовником (його уповноваженою особою) особисто або надсилається рекомендованим листом з описом вкладення чи через електронну систему здійснення декларативних процедур у будівництві не пізніше ніж за один календарний день до початку виконання підготовчих або будівельних робіт до відповідного органу державного архітектурно-будівельного контролю за місцезнаходженням об’єкта.

     

    а какая постанова/закон регламентирует сдачу в эксплуатацию, что-то я не нашла. Спасибо

    о, нашла zakon3.rada.gov.ua/laws/show/461-2011-%D0%BF/paran74#n74

  4. не нужно будет уведомлять после ввода в эксплуатацию...ГАСК будет делать это самостоятельно.

    И еще:

    У Законі України “Про регулювання містобудівної діяльності” (Відомості Верховної Ради України, 2011 р., № 34, ст. 343):

    1) частину першу статті 30 викласти в такій редакції:

    “1. Технічні умови – це комплекс умов та вимог до інженерного забезпечення об’єкта будівництва, які повинні відповідати його розрахунковим параметрам щодо водопостачання (з урахуванням потреб забезпечення пожежогасіння), тепло-, електро- і газопостачання, водовідведення, зовнішнього освітлення, відведення зливових вод та телекомунікації”;

     

    остальное не изменилось

    эмм. я новость 5 канала прочла, но чет не полегчало, в понимании чего ж они там наподписывали...

    это ваще как-то относится к строительству по стройпаспорту? или для тех кто многоэтажки строит или свое небольшое, но по проекту?

    а какие органы нужно было еще уведомлять после ввода в эксплуатацию?

    а кого ГАСК будет уведомлять? органы статистики?

    а как же теперь "сдавать в эксплуатацию"? местным администрациям?

    сельсовету?

    а они ГАСК будут информировать чёли? :Search:

  5. скорей всего потому что у них шаблон, а переделывать его шоб он закону соответствовал рубяты забили. В моем стройпаспорте столько опечаток, он оформлен разным шрифтом, разным размером - откуда они это реферат копировали большой вопрос. Я, к примеру, когда заявление на СП подавала, то бланк из 103 приказа, кажись, брала, так как в местной архитектуре они там свой бланк "утвердили" где и акт встановлення меж и разрешение из с/совета было прописано и еще какие-то хотелки. И когда я им показывала, что законный бланк содержит иные сведения они мычали
    • Лайк 1
  6. [quote

     

    почитайте немного тему, станет понятнее...

    читал-ничо не понял,одни онлайн подают(куда и зачем???),другие почтой(на какой адрес???),одним потом звонят,другим на имайл приходит,а мне вобще говорили надо ждать 10 дней-и потом строится....)))))))))

     

    тоска-печаль. Как вы вообще до этой стадии дошли-то. Вы сайт ДАБИ читали? там есть структура этой организации - там и адреса и телефоны указаны, можно позвонить спросить если чё. Мы ж то не в курсе по какому адресу вы строитесь.

    ну и тут можно просветиться zakon4.rada.gov.ua/laws/show/466-2011-%D0%BF#n47 - станет ясно и про эмейл и про обычгую почту ну и что бы ссылаться на норматино-правовые акты, а не вот это вот "мне вобще говорили 10 дней".

    13. Повідомлення про початок виконання підготовчих робіт, повідомлення про початок виконання будівельних робіт (далі - повідомлення), повідомлення про зміну даних у зазначених повідомленнях за формою, наведеною у додатках 1, 2 до цього Порядку, подається замовником (його уповноваженою особою) особисто або надсилається рекомендованим листом з описом вкладення чи через електронну систему здійснення декларативних процедур у будівництві не пізніше ніж за один календарний день до початку виконання підготовчих або будівельних робіт до відповідного органу державного архітектурно-будівельного контролю за місцезнаходженням об’єкта.

  7. Але в такому випаку треба буде чекати три місяці. Я роблю ескізи. роблю план забудови, і сам роблю буд. паспорт, і чекаю тиждень щоб архітектура його зареєструвала. То скільки я буду чекати їх виїзд та розробку плану.

     

    а в каком документе прописано про 3 месяца?

    Будівельний паспорт надається уповноваженим органом містобудування та архітектури на безоплатній основі протягом десяти робочих днів з дня надходження пакета документів, до якого входять:

  8. Привіт усім! Поділюсь свої досвідом. Начитавшись форуму - набралась досвіду і вперед...

     

    Спочатку намалювала майбутній будинок в простенькій програмі - не пройшло! Вимагали "Ескіз намірів забудови житлового будинку та госп.будівлі" з осями, в маштабі , фасади, розріз і т.д Картинки фасаду з нету не підійшли!!!

     

    Трохи посварившись але далі з архітектором дійшли згоди , і вона порадила щоб все що я робила перенесла в "Архікад" та зробила сама ескіз(проект) з описом. Навіть дала копію чужого для прикладу ( потім за це символічно подякувала коробкою цукерок) Пояснила, що в мене непогано виходить і таким чином зекономлю 2,5 тис грн, і тим паче що вона мінімум два тижні буде занята і не зможе взятись за мій ескіз.

     

    В мене це заняло три тижні (вечорами)! Причому , що це вперше користувалась даною програмою!

     

    Принесла ескім - мене щиро похвалили. Сказали, що можна йти на архітектора!

     

     

    Далі заплатила 291,18грн за "Схему забудови земельної ділянки" - сама не змогла! І через 7 робочих днів забрала "Будівельний паспорт"

     

    Далі заповнила шаблон повідомлення про початок будівництва, і занесла в ДАБІ - 13.09. Здивувалась , що правки в повідомлення мені внесли там же - не заставили переробляти. Подала два оригінали і назначили на 27.09 забрати. Але так як часу не було - забрала сьогодні, коли побачила , що на сайті вже є моє повідомлення!!!!

     

    Кому потрібен ескіз звертайтесь, можу скинути скан свого!!!!

     

     

    ))) Чи ви неуважно читали форум, чи з якоїсь іншої причини ви не зрозуміли, що Схема забудови - то є робота саме відділу арх-ри. Заявник надає ескізні наміри, а вони вже роблять схему з урахуванням всіх нормативів. типу 3 метри має бути від дороги чи 5. не можете ви все знати, тим паче, як я розумію, ці відстані для міста і села різні, в залежності - дорога у вас там 4-х полосна чи вуличка - сільська грунтовка

     

    2.9. До складу будівельного паспорта входять:

     

    пакет документів, наданий замовником відповідно до пунктів 2.1, 2.2 цього розділу;

     

    схема забудови земельної ділянки, наведена у додатку 3 до цього Порядку;

     

    пам’ятка замовнику індивідуального будівництва.

     

    2.10. У схемі забудови земельної ділянки визначається місце розташування запланованих об'єктів будівництва, червоні лінії, лінії

     

    регулювання забудови, під'їзди до будівель і споруд, відстань від об'єкта будівництва до вулиць (доріг), мінімальні відстані від об'єкта будівництва до меж земельної ділянки, а також будівель і споруд, розташованих на суміжних земельних ділянках, місця підключення до інженерних мереж (за наявності).

    • Лайк 1
  9. Цепляться к неправильному названию города (на самом деле правильному) и подобные хитрожопые выходки, не указывать причину отказа, чтобы потом оказать консультационную услугу - это коррупция в чистом виде. А кормить чиновничьих мразей в последнее время не модно. Мне бы лучше совет, куда пожаловаться или какие еще законные меры предпринять.

     

    www.ukc.gov.ua сюда обращались? параллельно в минрегионбуд можно

    • Лайк 2
  10. Дольше и дороже-написал уже.

    Никто не знает лучше,"как нужно",чем тот,кто будет оценивать.

    Для того,что бы исключить элементы корупции,нужно создать официально платную альтернативу-вот к гос.регистратору я уже не пошел,а пошел к нотариусу,который за 2000 с удовольствием совершил сие таинство.

     

    а что же именно у вас было не так заполнено? по сравнению с вот этим примером inspektsia.kiev.ua/stroitelstvo/obrazets-deklaratsii-v-gask-o-vvode-v-ekspluatatsiyu-doma-stroili-po-uvedomleniyu.html

  11. zakon5.rada.gov.ua/laws/show/z0902-11

    Что сарай относится к господарським будівлям ссылку можно не искать? ;)

     

    Татьяна, там по-моему есть еще какая-то заковыка (не помню только где в ДБН-ах или других порядках, законах) на предмет капитальное строение или нет, есть фундамент или не очень. Вот то что без фундамента на него вроде не надо ничего. Вы ж вряд ли будете в регслужбе оформлять право собственности на сарай, курятник, беседку или погреб.. хотя хз?

    Сегодня беседка тут стояла - оказалось неудобно, в след году переиначили.

     

    Но гараж, конечно, не попадает под эту категорию, если он у вас капитальный, а не просто навес..

  12. Договір про надання послуг

    Громодянин... (Замовник), з однієї стороні та Госпрозрахункове проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро при головному архітекторі Києво-Святошинского району (Виконавець), в особі директора...

    Предмет Договору

    1.1 Замовник доручає, а Виконавець зобовязується надати йому наступні послуги щодо виготовлення:

    1) підготовка матеріалів для будівельного паспорта на нову забудову земельної ділянки (повний комплект)

    Вартість послуг (робіт)

    Вартість послуг (робіт)., згідно п 1.1 цього договору становить 1 280 грн, в т.ч ПДВ...

     

    Собственно вот так... читая данную ветку, многие пишут о договоре и оплате услуг архитектуры....так сказать, уплата налога в гос. казну

     

    ааа ))) в какую казну? 2.1. Видача будівельного паспорта здійснюється уповноваженим органом містобудування та архітектури безпосередньо, через центри надання адміністративних послуг та/або через Єдиний державний портал адміністративних послуг. Будівельний паспорт надається уповноваженим органом містобудування та архітектури на безоплатній основі протягом десяти робочих днів з дня надходження пакета документів, до якого входять:

     

    не госпрозрахункового, не какого другого бюро, ни при каком арх-ре законом не предусмотрено. И если вы, действительно, читали тему, то должны были понять (как и те люди, которые описывали таких помощников), что это развод. Прокатит, не прокатит. Кто-то подпишет договор, а кто-то спросит, а ваше бюро, собственно тут каким боком? какие деньги? идите лесом и пойдут к арх-ру или кто там такой умный занимается этим разводом и будет настаивать на прописанной в законе процедуре получение СП и устроит скандал и не будет тратить свои время, деньги хрен знает на что

  13. я вам передаю слова нашего инспектора - в течение месяца паспорт строительный будет готов... соответсвенно, может и раньше он будет готов. А за 200 - 300 у.е (люди которые занимаются данными оформлениями) - обещали за 2 недели.

    Но здесь право каждого... мы СП решили делать сами, никому при этом дополнительно не платить

     

    Добавлено через 9 минут

     

     

    1280 грн. по договору (вартість послуг) - это государство обязует оплатить данную сумму. На данный момент по оформлению строительного паспорта мы "в карман" никому не платили.

    1280 грн - это стоимость услуг оформления СП без сооружений на участке,

    2020 грн.(если я не ошибаюсь) - если есть постройки на участке.

     

    по Тарасовке в архитектуре инспектор очень адекватный и лояльный

    чудеса какие-то Документ z0902-11, чинний, поточна редакція — Редакція від 02.04.2013, підстава z0411-13 zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0902-11 ІІ. Порядок оформлення будівельного паспорта

     

    2.1. Видача будівельного паспорта здійснюється уповноваженим органом містобудування та архітектури безпосередньо, через центри надання адміністративних послуг та/або через Єдиний державний портал адміністративних послуг. Будівельний паспорт надається уповноваженим органом містобудування та архітектури на безоплатній основі протягом десяти робочих днів з дня надходження пакета документів, до якого входять:

  14. Если придет ГАСК штраф за гараж, самострой. Отдельный гараж или пристроенный не имеет значения, речь идет о застройке зем. участка все должно соответствовать СП. Дом стройте если ПОВИДОМЛЕННЯ у Вас зарегистрировано и направляйтесь в архитектуру с вопросом о внесении изменений в СП, Вам допишут в названии СП и начертят в новом плане гараж(новый СП). И снова повидомлення в ГАСК с новым названием СП и вот теперь стройте спокойно.

     

    а вариант построить дом в соответствии с СП, ввести в эксплуатацию, а потом новый СП именно на гараж? возможно так?

  15. Отправлял уведомление через электронную форму на сайте ДАБИ через 15 дней пришел ответ.

     

    ответ-то хоть положительный?

  16. Доброй ночи...

    Сижу переделываю извещение о начале строительства... На первое уведомление пришел отказ с вполне ясными пояснениями... Виноват, не правильно заполнил :)

    Вот теперь думаю, вписывать что есть проект или не нужно?? В первом уведомлении я не указал этого...

    С Ув.

     

    ну если вы хотите авторский надзор, Технічний нагляд + какой-то там еще контроль, експертизи - то впишите чё уж..

  17. Добрый день!

     

    Сегодня был в Борисполе.

    Пакет документов отправили на "доопрацювання".

     

    Вообще смутила формулировка отказа:

     

     

    Второе ладно, могу чиркануть на копии топосьемки, архитектор сказала что прокатит.

    А вот требование соблюдать 20 метров от фундамента до колодязя, после пересмотра в ДБН таблици 3.2а* я не увидел.

    Что посоветуете в данной ситуации?

    Про колодязь ничё не скажу, а вот про схему которую они просят, да еще и с линиями регулювання того-сего, так это их работа. Вы им эскизни намири, они вам схему. Откуда вам знать как и где проходят эти линии?

    2.9. До складу будівельного паспорта входять:

    пакет документів, наданий замовником відповідно до пунктів 2.1, 2.2 цього розділу;

    схема забудови земельної ділянки, наведена у додатку 3 до цього Порядку;

    пам’ятка замовнику індивідуального будівництва.

    2.10. У схемі забудови земельної ділянки визначається місце розташування запланованих об'єктів будівництва, червоні лінії, лінії

    регулювання забудови, під'їзди до будівель і споруд, відстань від об'єкта будівництва до вулиць (доріг), мінімальні відстані від об'єкта будівництва до меж земельної ділянки, а також будівель і споруд, розташованих на суміжних земельних ділянках, місця підключення до інженерних мереж (за наявності).

    2.11. Пам’ятка замовнику індивідуального будівництва готується упов....

    возражайте обоснованно, ссылаясь на тот же порядок и теже додатки. Скачайте и посмотрите на эту схему, там есть

    Керівник _____________________________________________

    (найменування уповноваженого органу

    містобудування та архітектури)

     

    М.П.

    ___________________ ______________________

    (підпис) (прізвище, ініціали)

     

    ____ ____________ 20____ року

    (дата складання)

     

    спросите за керивника на схеме тоже вам, вместо них, подписаться и печать шлепнуть?

  18. мда... я конечно люблю такое, но все же хочу борщ сварить :) а ваще, конечно, углубляться изначально в тему, (а не так забежал, спросил, забыл, по ссылкам на законы не ходил) вычитывать все до их служебных инструкций. Понимать что у тебя: какое назначение земли, какой дом, классификаторы, ДБН - все курим, укладываем в голове (шоб каши не было) и контролируем все запятые и не стесняемся их тыкать носом в законы/порядки, если чё не так :) пошла я бурячок чистить :). Ну а если не прав и твой портак, то признать это.

    А второй экз-р, со своим номером они мне сами прислали, не знаю как, но видимо расщедрились на ксерокс, а может потому что что я туда приходила, руки в боки, возила инспектора носом по законам и решили шо так проще

    • Лайк 1
  19. Это не из постановы, а из опыта. Вторая копия для номера регистрации, которую проставит ГАСК. Очень бывает нужно для доказательства отправки уведомления (где то в темах была история, в которой очень помогла бы эта копия :D)

     

    Конверт не нужен и других копий тоже.

     

    в моем опыте они с моего одного экз-ра сняли ксерокопию и наваяли там свой номер и прислали почтой, правда к тому моменту я себя уже нашла в электронном реестре и заскринила. Для док-ва отправки уведомления у вас почтовые чеки и бланк описи остаются, в них написано кто адресат, что отправляли... когда за сколько, вес, возраст, пол :)

  20. Спасибо большое! Про 2 копии где-то писали, что их просили 2 экземпляра... может я что не так поняла

    А конверт для обратного ответа не надо в письмо ложить, только уведомление? никаких ксерокопий документов тоже не надо прилагать?

     

    где-то это где?

    пункт 13 zakon4.rada.gov.ua/laws/show/466-2011-%D0%BF#n47

     

    два примірники - то про декларації, може ви про них читали?

  21. Департамент державної архітектурно-будівельної інспекції у Одеській області.

    м. Одеса, вул. Канатна, 83.

    65107.

    Иванова Иван Иванна.

    вул. Будівельників 15, кв, 7. Одеса. 65023

    а почему две копии? в каком порядке/постанове вы это вычитали?

     

    Бланки почтовые заполняйте или на почте, или дома. В нете есть формы, можно на компе все заполнить и распечатать

    • Лайк 1
  22. их уже не нужно же уведомлять - это раз.

    утвержденной минюстом и кем-то еще формы, вроде, нет - это два

    А шаблон у каждого свой. Поменяйте шапку из повидомлення для ГАСКа, уберите лишнюю инфу (типа там номер договора, каким нотариусом оформлено - пожарникам это ни к чему) и фпирод, если сильно хоца их уведомить...

×
×
  • Створити...