Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Игорь UA

Пользователи
  • Публікації

    907
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Игорь UA

  1. 1 час назад, Propeller сказал:

    Неожиданно.

    Відбудова Каховської ГЕС матиме сенс, якщо не вийде розв’язати питання дефіциту води іншим шляхом, - Укргідроенерго 

    Джерело: https://censor.net/ua/n3433090

    По-перше  треба спочатку повернути південь. Коли ми  традиційно готуємось щось відбудовувати ,як раніше до шашликів, рашисти окопалися і тримаються за нашу землю зубами. З розповідей друзів зрозумів ,що з поверненням півдня ситуація  вкрай важча ніж було з Херсоном. В підсумку маєм  - якщо буде Крим нашим , то буде відбудована  сама дамба . Якщо не буде - вона нам не потрібна. Але це но точно. Багато залежить від відкатів та договорняків. 

    • Лайк 6
  2. 16 часов назад, SergiyUA сказал:

    Володимир Зеленський звільнив Вадима Пристайка з посади посла України у Великій Британії.

    Причини звільнення офіційно не повідомляють, проте минулого тижня Пристайко назвав «нездоровим сарказмом» заяву президента про те, що він готовий щодня дякувати міністру оборони Британії Бену Воллесу за військову допомогу.

    Причина проста - незламний образився.

    • Лайк 2
    • Дякую 1
    • Хаха 1
    • Дізлайк 1
  3. 19 часов назад, Бездомный сказал:

    а ви вважаєте , що під час війни слід росповсюджувати демотивуючу інформацію про втрати та пройби ? :pozor:

    Гадаю деяка інформація , наприклад наші втрати , довжна бути засекречена . Але інша не повинна бути спотворена. 

  4. 5 часов назад, Бездомный сказал:

    той , хто напав з наміром провести чергову ітерацію геноциду  - мав ініціативу 

    кінець кінцем , якби кацапи не напали з наміром провести чергову ітерацію геноциду - війни б взагалі не було 

     

    тобі доводилося коли небудь протистояти супернику , який звідомо старший та кратно сильниший за тебе ? 

    а от тепер постав  на своє місце Залужного .

    Тільки капітуляція ЗСУ = геноцид мільйонів українців . 

    То ж хочеш - не хочеш - викручуйся . Але поразка = знищення народу .

     

    Нічого проти не маю. Боротьба триває і буде тривати далі. Тільки сприймати серйозно , в нашій державі, інтервю високопосадовців ,під час війни не треба. Вони кажуть , що вважають за потрібне , для спокою суспільства . Телемарафон клепає таку ж заспокійливу картинку. Можливо після війни щось правдиве зявиться. Але це , далеко, не факт . Багато пройобів і смертей  цивільних та солдат забудуть і спишуть на війну , як в радянскій армії. А після знімуть багато фільмів про героїзм , гострі питання будут оминати . Приклад - знищення дрг,  в Києві. Таких прикладів  дуже багато , але замовчування таких фактів стає нормою.

     

     

     

    4 часа назад, 7351 сказал:

     

     

    • Лайк 2
  5. 3 часа назад, Бездомный сказал:

     

    гадаю , план був - зірвати бліц-кріг , нанесши кацапам якомога можливих нищівних втрат , знищивши кістяк кадровохї армії.

     

    кому могло прийти в голову , що кацапи зважаться у геноцидну війну на виснаження ? 

     

    Хоча так - після Ічкерії та Сирії то було прогнозовано.

     

    Наши планы по защите , такие же как у рашки по нападению. "Все идёт по плану , как задумано " Для пересічного громадянина .  

    • Лайк 2
    • Хаха 1
  6. 2 часа назад, Бездомный сказал:

    Залужний особисто підтверджує , що не було сенсу рити окопи - саме те радили західні радники  -  ворога свідомо запустили у глиб территорії .

    Іншого шансу дати відсіч ворогу , який переважає , тупо  не було .

    от цікаво , форумний  воєнний експерд-аналітик  хоча б до капітана дослужився ? Чи так прапором і пішов на дембель ? 

     

    Якщо манкурт  Квачко ниє , що поразка - тому , що зламана радянська система , то Залужний каже , що викорінював радянщину у війську .

    От і вся різниця .  

     

    Все идёт по плану. Так было задумано. Так же как немцев заманили вглубь ссср , а потом разбили . Главное не паниковать. 

    • Лайк 3
    • Хаха 1
    • Сумно 1
  7. 26 минут назад, ozor сказал:

    Марафон, звичайно, далекий від ідеалу, але хто може сказати напевно,     який повинен бути зараз, під час війни, цей ідеал? 
    Головне, і найцінніше, що ми перестали грати в орт і останкіно 

    Наш марафон це зародиш  теперішнього орт 

    • Лайк 3
    • Дякую 1
    • Хаха 1
  8. 39 минут назад, Propeller сказал:

    Президент Володимир Зеленський "серйозно рекомендував" головнокомандувачу Збройних Сил України Валерію Залужному відправляти співробітників територіальних центрів комплектування (колишні військкомати) на фронт. Про це  повідомив на пресконференції міністр оборони Олексій Резніков. 

    За його словами, Зеленський дав Залужному "серйозну рекомендацію" — переважну кількість військкомів, які давно сидять у центрах комплектацій, відправляти на фронт як бійців.

    Він зазначив, що замість них мають призначатися воїни, які зазнали поранень.

    news.liga.net/ua/politics/news/mobilizatsiya-zelenskiy-poruchil-zalujnomu-otpravlyat-tylovyh-voenkomov-na-front-reznikov

     

    Опять показуха для лохов. Дал рекомендацию Залужному. 

    Вод одесский орденоносец 

    https://www.facebook.com/groups/1033361873828302/permalink/1603060610191756/

    • Лайк 1
    • Дякую 2
    • Хаха 1
  9. 1 час назад, OlaR сказал:

    А кто-то может обьяснить, а почему? Ну какая разница, как человек повестку получит? Электронный вариант значительно проще отправить. Не надо держать кучу здоровых лбов, что ходят группой их вручать, играя в догонялочки с придурком, который делает вид, что о повестке понятия не имел и именно поэтому никуда не явился?

    Много законов надо изменить , опять же привязка номера телефона и Эл почты  до конкретного человека.  Пока это не готово. 

     

     

     

     

    • Хаха 1
  10. 10 часов назад, 7351 сказал:

    Послухав -- Муженко, типу, все, а Залужний тільки талановитий учень у нього.

    Краще б розказали тоді, про Іловайськ, Дебальцево, ДАП -- де ніхто Муженку не заважав проявити свій талант одразу, а не приписуючи собі чужі заслуги після того, як.

    Це моя особиста думка.

    Хтось почав "рухати" Муженка -- сподіваюсь, це хоч українці.

    Я послушал и прочитал интервью тоже. (1 часть) Но подобные выводы почему-то не прослежуются. На основании чего вы их сделали ?  На что вы так обиделись ? 

  11. 2 часа назад, Музей сказал:

    Мене дивує ця ейфорія з приводу кордонів 1991-го року і те, як деякі політики підбурюють керівництво країни до наступальних дій, заради дій.

    Наразі, варто зняти рожеві окуляри і побачити жахливу загрозу - Китай. Наш єдиний надійний союзник США і як не дивно Ізраїль. Японія боїться, П Корея теж боїться, хоча навіть там почали говорити про третю світову...

     

    Какие ваши конкретные предложения ?  Замерить ? Заморозить конфликт  , дать шанс им лучше подготовиться ?  Вы , хоть и пишете по украински , но продвигаете нарративы россии .  Победа в любом виде рашки даст повод сомневаться в мировом порядке другим авторитарным режимам.  Мир изменился и нам ещё предстоит привыкнуть к борьбе за независимость и целостность нашей страны.

    • Лайк 1
  12. 27 минут назад, SergiyUA сказал:

    Изготовить танки с ноля и восстанавливать "модернизировать" с хранения это очень и очень разные процессы и результат на выходе будет так же сильно разный.

    Изготовление современного танка по уровню требований к технологиям и культуре производства будет заметно выше, чем, скажем, к автомобилю. Поэтому достаточно посмотреть на состояние нынешнего автопрома в РФ чтобы сложилось общее представление о возможностях РФ что то высокотехнологичное самостоятельно производить.

    Касаемо восстановления и модернизации, то здесь ситуация не на много лучше. Модернизация, относительно не старых машин упирается опять таки в наличие, а точнее отсутствие новых высокотехнологичных компонентов типа тепловизоров, умных прицелов, средств связи и управления. Но, до того как приступить к той самой модернизации, танк нужно снять с хранения и восстановить. А это задачка ещё та... По сути нужно провести полную "капиталку" всем узлам и механизмам и многое заменить... если есть на что. 

    И самое главное, запас по модернизации самой конструкции танка. Из Т-54/55 с хранения много не выжмешь. Максимум обвешать динамической защитой, что существенно повысит нагрузку на и так слабенький двигатель, который еще нужно восстановить после половины века "хранения" под открытым небом.

    Вся модернизация сведётся к попыткам собрать из оставшегося металлолома танков , способных просто передвигаться и по возможности стрелять.  Ну может ,за пару , лет смогут сделать до десятка чего-то современного для  телевизора.

  13. 3 часа назад, iiigolkin сказал:

    Зеленський зараз у Бахмуті. 
    А де ви, пане руснявий?
    Може, вам краще в бан?
    Відпочинете, га?

    www.unian.net/war/zelenskiy-poehal-k-ukrainskim-zashchitnikam-v-bahmut-video-12188637.html

    Це круто , що він в Бахмуті. Сподіваюсь , що у вояків набої не забирали.цього разу. Бо таке враження , що він більше наших боїться , ніж рашистів.

    • Хаха 1
    • Сумно 1
    • Дізлайк 5
×
×
  • Створити...