
Yevgen
Пользователи-
Публікації
347 -
Зареєстрований
-
Відвідування
Персональная информация
-
Откуда
Київ
-
Пол
Мужской
Відвідувачі профілю
Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.
Yevgen's Achievements
-
Вдалося знайти та відремонтувати?
-
У мене також виникали думки відносно того чим його замінити у випадку чого. Бо, по суті, від цього сенсору залежить робота усієї системи. Може варто зрізати термоусадку та подивитися чи є які маркування на ньому? Або спробувати зв'язуватися з Дмитром Зорею?
-
А про що вам скаже ціна якщо ви не знаєте інших параметрів авто? Машина була цілою, ніякого ремонту не робив. Зарядку переробив сам. Саме так і вишло, навіть трішки менше.
-
Придбав через Ніку Nissan Leaf 2013 року. Отримав все що було та в стані як на фотках аукціону. Спілкування, взаємодія та сам процес чіткі та без сюрпризів. Автомобілем задоволений та здивований станом каліфорнійської машини, під капотом ідеально чиста, як нова
-
Другий раз за не повний рік здав клавіатуру в ремонт Швидкий розряд елементів живлення, що ремонтували в перший раз та чи ремонтували взагалі - не відомо.
- 760 відповідей
-
- сигнализация
- сигнализация датчик
- (та ще 1)
-
Продам IPhone 6 64Gb Grey Працює все. Телефон без зарядного, кабелю та коробки. До Apple ID не прикручений. 2000 грн. -----098 683 98 38-----
-
UPD GSM сигналізація на основі OKO-U з датчиком руху, датчиком температури та сиреною. Можливе використання для віддаленого контролю та управління різними пристроями. Працездатність 100% - 1300 грн. Додатково нове у наявності: 1. Датчики руху SWAN QUAD - продано 2. Антена - 120 грн. 3. Плата розширення Cross OKO - 250 грн. 4. Передавач 433МГц - 70 грн. 5. Реле - 50 грн. 6. Геркон - 30 грн. 098-683-98-38
-
Не впевненний точно як тут, але в пальнику їхнього виробництва кріпиться всередині трубки болтом під шестигранник.
-
Щось тут не те. Або ви не так зрозуміли або то була бутафорія. Для карбонізації пива потрібен час, так як СО2 не розчиняється миттєво у рідині, особливо теплій. Мені відомо три способи карбонізації - вторинне бродіння, бродіння під тиском та штучне з балону. В чанах зазвичай не зброжують пиво бо є високий ризик зараження. Хоча я був на таких пивоварнях в Чехії. Але то скоріше екзотика для туристів. Вносити вуглекислий газ під час бродіння немає сенсу, він там і так є в процесі бродіння.
-
Мої дядьки, коли дізнавались, їхали за ним в сусідні села, і брали вже те що було. В Києві, пам'ятаю, коли воно з'являлось то черги були смертельні. Мій вік, напевне, також значно менше вашого, і потрапив я вже на кінець "совєцького блага", і навіть я за тим зовсім не сумую. То було жахливо. Зараз є можливість пити/варити значно смачніші та якісніші сорти пива І я погоджусь з LITMANENko, я коли поглиблювався в питанні пивоваріння, зустрічав моменти коли в технологічні процеси виробництва вносились корективи раціоналізаторства навіть з досягненням економій сотих відсотка! І за це платили великі премії. Про пивоварку яка у вас була я так і підозрював - вона мало має відношення до пивоваріння. Немає там розуміння з чого ж воно робиться. Добавлено через 7 минут Якось так
-
Якщо це насправді було вино?! Є дуже багато любителів рекламного пива, є просто бухарі які підганяють ним ефективність. Не про те мова. Пиво - є пиво! Ні ні ні, справжня домашня пивоварка то каструля І варка лише з солоду та хмелю. Пиво тоді також було - так собі. От чому воно майже завджи було з мутняком або зкисшим? Відповідь вище. Зараз для пивовара прохання зварити Жигулівське або порівняння його пива з ним є майже образою.
-
В принципі - ні. І я погоджусь, що в сегменті масмаркету справжнього пива просто немає. Скоріше напій бродіння. Вам реально подобається оте все що можна купити в кіосках?
-
І я також. Тому і прийшов до самоваріння. Вода - теж доволі сумнівне питання, часто використовується у маркетингових технологіях. Напевне коли вже немає чим брати то простіше сказати що вода в нас з гір або глибоких дір тощо. Це доволі простий елемент, хімічний склад якого можна легко моделювати. На власному досвіді я не помітив суттєвої різниці між джерельною/осматичною/ сверловинною. А ось солод та хміль - це да! А хто казав що воно не перебродило? Пиво потрапляє в пляшку після основного бродіння. В пляшці відбувається вторинне бродіння з метою карбонізації.
-
Не вірно ви тут пишете про "живе", "добавки" ітп. Основна причина неякісного та несмачного пива - значне відхилення від "традиційної" технології виробництва, використання несоложеного матеріалу, використання ферментів. Коротше кажучи - якомога більше здешевлення вартості виробництва в гонитві за оверприбуток. Інша проблема - це "брудне" виробництво. Моє власне пиво, нефільтроване та непастеризоване легко простояло рік і не зіпсувалося. Раджу почитати статтю - www.pravda.beer/najsmishnishyj-mif-pro-pyvo/