Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Diesel Draft

Пользователи
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Diesel Draft

  1. Добрити день.

    Питання: А чи дійсно є сенс відступати від будинку 1м (не знаю де почув), щоб зробити заземлення. Хочу зробити модульно-штирьове заземлення і вот думаю, може то просто дирку в фундаменті зробити і прямо там забити? Які можуть з тим проблеми бути? Грунт - 30-40см чорнозему і дальше глина. Вода стоїть високо зазвичай. 

     

    Дякую

  2. Дякую за відпровіді, зроблю врізку в колодці. Але полив все-таки вирішили робити з колодці для дощової води. В мене там 4 2х метрових кільця. 

  3. Доброго дня. Хочу організувати полив саду з скважини. Спочатку планував вивести кран з будинку, але не дуже хочу лишній раз дірявими стіни. Є ідея підключитись прямо в кесоні скважини. Є нюанс в тому, що розширюваний бачок і автоматика в будинку. Насос в самій скажені. 

    Сусід припустив, що може бути проблема, так як вода по 10-15м буде закачуватись в будинок і назад. Це може призвести до сильних перепадів тиску.

    Хочу звернути увагу, що будинок ще будується і все в середині зібрано тимчасово. 

     

    Питання: Чи дійсно можуть бути проблеми? І чи можна робити зʼєднання в грунті. Я також не придумав ще, як продавати кран на зиму. Сама труба закопана глибоко.

    Untitled Diagram-Page-3.drawio.png

    IMG_9489.jpeg

    IMG_8104.jpeg

  4. так в том то и дело, в погребе сидеть - здоровью оно не очень..

    + все же конденста мне кажется должен быть, минимум, но оно же в стенах будет?

     

    Ну чому зразу в погребі? Температуру можна регулювати. Не обовязково опускати їх до 10*С. Плюс я думаю в кожного був приколад коли простили під фанкойлом. А ще вони шумлять.

     

     

     

    Я могу на своем опыте сказать, роса может выпадать если включить пассивный холод на несколько суток. Если отключать на ночь - роса не наблюдалась ни разу. Правда у меня стены кирпичные, вполне возможно это играет свою роль в «отведении» холода от труб

     

    Може помилка при проектуванні?

  5. Плануємо ставити тепловий насос. Скоріше за все вкладемось в грунтовий. Будинок з газоблоку, в середині перегородки з цегли. Обовязково буде приточна вентиляція з рекуперацією. А підігрів планували за рахунок теплої підлоги.

     

    І тут питання як охолоджувати будинок. Нам пропонують зробити охолодження стінами. Ціна в принципі підходить. Питання тільки чи воно того варте.

     

    Що скажете?

  6. а як камін з водяною рубашкою буде працювати без насосів?

     

    Осінню стовби міняли? Щось це жорстоко :) Там де будуюсь люди жаліються, що може пропадати 2-3 рази в рік на годинку. Максимальне, що було це 6 годин.

     

    Я для цих цілей виведу спеціальну розетку на фасад будинку. Якщо притисне на довго то орендую / куплю генератор. А так на потістійній основі планував кинути 2-3 автомобільні акумулятори і інверток. Це ще буду рахувати, що вигідніше.

     

     

     

    Ну сделаете вы такой камин. И получите ТТ котел в гостинной. Для более менее рентабельности этого решения надо топить постоянно. Обычно камин служит для декорации или протопки в случае форсмажора.

    Современный дом достаточно долго будет сохранять тепло и хватит протопки камина без водяной рубашки.

    Делайте разводку теплого воздеха трубами по помещениям.

     

    Ти правий, камін потрібен для декорації. Просто хотілось якщо вже вирішили розтопити камін то щоб типло було використано з корістю.

     

    В будинку теплі підлоги і ГВС буде завязано в одну систему.

  7. якщо зникне електрика (на день, місяць тощо), як буде працювати камін?

     

    Якщо зникне електрика то буле туговато з усім в будинку. Була ідея поставити дома безперебійник. Чисто щоб покрити циркуляційні насоси на 12 годин. Плюс вивести розетку на генератор на фасад будинку

  8. Планую ставити камін в будинку. Спочатку планувалось, що він буде чисто як елемент декорації і комфорту. Задумався, щоб взяти з водяним контуром. Хочу завязати все в одну систему (камін, тепловий насос, теплі підлоги...). Буду брати самий малопотужний. Технічне приміщення зразу за стіною від каміна.

     

    Якщо упустити питання ціни, які можуть бути з ним проблеми? Мене особливо хвилює питання часу горіння до спрацювання автоматики.

     

     

    Будинок на етапі зведення коробки.

×
×
  • Створити...