Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

MaksymS

Модераторы
  • Публікації

    31 148
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    29

Повідомлення, опубліковані користувачем MaksymS

  1. 4 хвилини тому, -Xeon- сказав:

    А в чому тоді проблема?

    Паркування з надійною охороною (якого немає), душ (якого немає). Є костилі як це вирішувати, але коли їздиш на роботу раз на два тижні - немає сенсу заморочуватися. Ні економії палива, ні ефекту від поїздок на ровері для фізичної форми.  

  2. 13 хвилин тому, ОИК-4 сказав:

    Оставь машину дома,повези свою попу на общественном,или вера не позволяет?

    Час. Громадський транспорт не вийшов на нормальний графік руху - витрачати 3-4 години щоденно на громадський транспорт замість менше ніж години автівкою не маю бажання. Вже краще на ровер пересісти - але зараз є певні організаційні проблеми. Влітку вони вирішаться й буду на ровері їздити :) . А може й не буду - минулого літа мене вистачило на 2 чи 3 поїздки - постарів вже... в авто комфортніше. А був молодшим - все літо на ровері їздив. 

    Ну й ГТ мав ще шанси доки був безкоштовним. А платити за ГТ як за авто - який сенс тоді себе мучити? Заправитись газом в Києві не проблема. Ціна, правда, як в бензину. 

  3. Тільки що, ОИК-4 сказав:

    Так проблем нет, оставил машину дома,поехал на общественном.

    Як там - нема людини нема проблеми? Нема громадського транспорту - немає проблем (наприклад в Харкові тільки планують запускати, але ще не їздить). 

  4. Тільки що, 7351 сказав:

    Звідки інфа?

    Є така інфа. Дозволили відкривати рахунок в рублях в Газпромбанку, але фактом виконання розрахунків за контрактом вважається момент перерахування євриків до Газпромбанку, а не обмін євриків на рублікі. 

  5. 1 хвилину тому, ОИК-4 сказав:

    Война .

    Якщо війна - то де вплив на мародерах, які користуючись війною ставлять в дуже цікаву позу жителів країни і намагаються їх розвести на максимальну суму грошей та призводять до скупчення великої кількості людей біля вогненебезпечного об’єкту. А якщо в цистерну з бензином прилетить Калібр - скільки буде трупів? 

    • Лайк 3
  6. Так що ж досить? Влада вже податки скасувала, дозволи скасувала (тобто дозволила возити пальне без дозволів), перевірки скасувала, спеціальний пункт пропуску для бензовозів виділила - а пального так на ринку й немає у достатній кількості, бо працювати за 20% прибутку нафтотрейдери не звикли, вони хочуть мати дельту хоча б у 100%, а краще більше. 

    • Хаха 2
  7. Так зі Львова всі ж повертаються до України, а їм іхати далі на схід - от і створюють черги на заправки з пальним по 90 грн. А ще ж доставка від РФ через всю країну не дешева. Тому й така ціна. Бо в Києві такі цифри лише на ОЛХ можна побачити з адресною доставкою в каністрах, а не на стеллі в черзі. 

  8. 11 хвилин тому, US7IGN сказав:

    вони вже відмовились від свого кацапського походження та навряд чи ми їх колись побачимо зі зброєю в руках та мрією вмерти за путєна...

    Ви в цьому впевнені? Вони цілком зі зброєю в країнах перебування кидаються на інакомислячих (з їх точки зору). Тому братися за зброю вони теж готові. 

    • Лайк 1
  9. Тільки що, 7351 сказав:

    Як почнуть "вчити" мародерів "по справжньому"

    Тут головне не вийти на себе. В нас не південна Корея, ніхто сам себе не посадить за корупцію. Тому ніхто нікого вчити не почне. Бо гроші всі люблять й ніхто від них не відмовиться.

    1 хвилину тому, 7351 сказав:

    Сподіваюсь, чекати не довго.

    Не за нашого життя. Може пра-пра-пра-правнуки. Не раніше. 

  10. 44 хвилини тому, Бездомный сказав:

    А то кацапия заключит хасаврютский мир и через 5 лет опять полезет, уже подготовившись.

    А якщо не заключить то не полізе? То ви погано знаєте кацапів. Як тільки трохи обростуть жирком (а вони обростуть, завжди обростали, як не лісом торгували, то газонафтою) - так відразу й полізуть. Звісно знову отримають по пиці. Але коли це їх зупиняло? 

  11. 59 хвилин тому, ЧортПобьєрі сказав:

    Цікаво що окрім палиці для дикунів може бути елегантнішим?

    Товкти їх пикою, показуючи, що величі ніякої немає. І все їхнє прожите життя марне, бо жили вони заради величі, а її вкрали. 

    • Лайк 1
  12. 1 година тому, ЧортПобьєрі сказав:

    Бойових дій на території Росії ( принаймні цього разу ), я думаю не буде.

    Тобто бавовна в Бєлгороді, випадково згорівші аеродроми біля кордону з Україною ще в перші тижні війни - це не бойові дії на території рф. ОК, так і запишемо - рф на війну не з’явилася. 

×
×
  • Створити...