Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Simillar

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Simillar

  1. Интернет уже окутал всех практически поголовно. Бабушкив 70 лет свободно жгут в соцсетях, дети букв не понимают, но адрес сайта вписывают-только так!

    Вот и вопрос- хорошего-плохого что интернет этот вам дал?

     

    Особисто мені - необмеженний доступ до любої інформації, можливість спілкування незалежно від розташування (скайп, соц мережі і т.д.).

    Мінус, як і у всьому, треба знати межу. Що занад-то - то не здраво.

  2. Гугл знаю, но в html можно что угодно написать, он стерпит :) Может кто сам пользовался услугами - посоветуйте, главный критерий качество и пунктуальность. Заказ интересует удалённый, через сайт или телефон, разумеется, т.к. сам не в Киеве.

    Замовляю у знайомого, має дві точки в Києві, на Майдані та на Олімпійській. При замовленні завжди доставка безкоштовна. Якщо треба контакти - пишіть;)

  3. У меня вопрос совсем простой, меня одного тошнит от названия Vodafon? Маркетинговый отдел МТС что, с ума сошёл? :bad:

    Типу співставлення з більш впізнаваним брендом, це всього навсього маркетинг чистої води + МТС=Россія, тому ще й з цих намірів. Водафон в усьому світі відомий, тому якось так.

  4. Ну собственно вопрос в названии темы. Интересует, покупал ли кто-нибудь в интернете и как распознать подделку от оригинала?

    Так, а чого не купляти, коли все вже в інтернет перейшло:) Парфуми брав на aromat.kiev.ua брав неодноразово, стосовно косметики, дівчина бере теж в інтернеті abinails.com.ua, та взагалі, останні рази, навіть ліки замовляв онлайн, бо так знижку дають, тому беріть не бійтеся, головне перевіряйте:flag1:

×
×
  • Створити...