Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Ivan89

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Ivan89

  1. Доброго дня!

    Проект непоганий. Товщину зовнішніх стін потрібно обирати виходячи із 2 критеріїв: несучої спроможності і коефіцієнту опору теплопередачі. При будівництві із ГБ рекомендують робити товщиною не менше 400мм, тоді їх непотрібно утеплювати ззовні додатково. Перегородки необхідно робити не менше 100мм, міжкімнатні стіни бажано робити складеного типу, із 100мм ГБ+прошарок мінвати 50-100мм+100мм ГБ. При такому виконанні будуть забезпечені норми по звукоізоляції. Перекривати будинки із ГБ блоків можна і монолітними і збірними з/б плитами, при цьому під них по контуру стін потрібно робити монолітні пояси.

    Більш детальні вузли армування та виконання ГБ стін можу вислати Вам на пошту.

    Бажаю успіху в реалізації запланованог

     

    Дякую за інформацію.

     

    Добавлено через 4 минуты

    Богдан Михайлович, для мого проекту, яке краще взяти перекриття: дерев"яне чи залізобетонні плити?

    Дякую.

  2. Вітаю!

    Мене звати Богдан Михайлович. Я інженер-будівельник за освітою(ПЦБ). Довгий час працюю в будівельній сфері. Маю досвід роботи як у службі замовника, так і в службі генпроектувальника.

    Серед реалізованих мною об'єктів є і котеджі, і логістичні комплекси, і ТРЦ, і окремі житлові будинки, і житлові мікрорайони.

    Готовий проконсультувати всіх охочих з усіх технічних питань (по розділам: конструкції, архітектура, внутрішні/зовнішні інженерні мережі, генплан та благоустрій) пов'язаних з будівництвом або дозвільними процедурами.

    Вирішив відкрити таку тему, так як уже неодноразово у своїй роботі стикаюсь із некваліфікованими інженерами або навіть і просто далекими від будівництва людьми, що продають свої послуги. Тому хочу підвищити технічну обізнаність зацікавлених людей.

    Дякую за увагу і чекаю на ваші запитання!

     

    Добрий вечір. Планую будувати будинок за проектом z79 z500.pl/projekt/77/Z79,prosty-ekonomiczny-dom-z-poddaszem-i-funkcjonalnym-wnetrzem-dach-dwuspadowy/dane-ogolne.html

    Стіни зовнішні з блоку аерок: D300(або 400 не знаю,який краще ), ш-400, в-250, д-600. Перегородки несучі D300, ш-250, в-250, д-600. Хотів би запитати чи можна перекривати залізобетонними плитами при такому будівництві і як краще це зробити?

    Дякую за відповідь.

×
×
  • Створити...