Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

здоровье

Пользователи
  • Публікації

    2
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем здоровье

  1. Что покупать конечно Вам решать, но чтобы сохранить свое здоровье на долгие годы(лишние нервы), если уж решили пользоватся биопрепаратами, то выбирайте между биопрепаратами.А то-кукурузно-сахарная смесь, куда бактерии добавили для красоты, чтоб не сказали, что их там нет.Сам купил пачку за 105 гривен,эээ.

    Зайдите в "Епіцентр" там должны продавать этот препарат

    и в магазине "ЗЕЛЕНИЙ СВІТ" на Городоцька 110 спросите этот биопрепарат

    Успехов!

     

    Дякую Вам. Але я вже достатньо маю досвід як працює те про що Ви, шановний кажете, а у своїх сусідів, які користуються водограєм побачив вражаючий результат, але вони придбали у Київі, а я не збираюся найближчим часом там бути, а потрібно вже учьора.

    Допоможе нам Бог.

    Здоровье.

  2. користуюся біопрепаратом, який раніше вже згадували (Водограй) вже тривалий час...

    ситуація була Д_У_Ж_Е схожою на Вашу. засипаючи виключно 2 ст. ложки (а це близько 35 грн/міс) я перестрахував себе з відкачуванням, не дратую (!) запахом сусідів, не шукаю можливостей на переобладнання ями, і зненацька мене не застає ситуація знайти кошта на відкачування в той момент, коли я повернувся з відрядження з 2-ма грн в кишені (випадок з життя).

    власне кажучи я задоволений, рекомендую своїм знайомим як надійний препарат, і не слухаю (не звертаю увагу) на тих, хто мені каже (пише) що це дурня... люди або ж не використовували препарату, або ж працюють на конкуруючу контору і заварюють кашу щодо препарату....

    особисто я - РЕКОМЕНДУЮ, а Ви зважте всі "ЗА" і "ПРОТИ" і вирішуйте...

    бажаю успіху....

    Скажіть, nazjo, а чи можливо придбати препарат у Львові?

    Дякую.

×
×
  • Створити...