Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

kayak72

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем kayak72

  1. Вот Вам источник знаний:

     

     

    КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

    ПОСТАНОВА

    від 13 липня 2016 р. № 440

    Київ

     

    Про затвердження Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру

     

    Відповідно до підпункту 133.4.5 пункту 133.4 статті 133 Податкового кодексу України Кабінет Міністрів України постановляє:

     

    1. Затвердити Порядок ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру, що додається.

     

    2. Державній фіскальній службі протягом двох місяців з дня набрання чинності цією постановою забезпечити надіслання до неприбуткових підприємств, установ, організацій (далі - неприбуткова організація), включених до Реєстру неприбуткових установ та організацій на день набрання чинності Законом України від 17 липня 2015 р. № 652-VIII “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування неприбуткових організацій” (крім неприбуткових організацій, установчі документи яких оприлюднені на порталі електронних сервісів відповідно до Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань” та відповідають вимогам, встановленим пунктом 133.4 статті 133 Податкового кодексу України), письмових запитів про надання у місячний строк з дня їх отримання відповіді щодо відповідності неприбуткової організації вимогам, встановленим пунктом 133.4 статті 133 Податкового кодексу України, та завірених нею копій установчих документів організації (крім тих, що оприлюднені на порталі електронних сервісів відповідно до Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань”), а для житлово-будівельних кооперативів також завірених ними копій документів, що підтверджують дату прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом житлового будинку та факт спорудження або придбання такого будинку житлово-будівельним (житловим) кооперативом.

    Есть решение №...от 22.03.2011 об внесении,организации до Реестру не прибыльных организаций.На основании пункту 7.11 статьи 7 Закона Украины ""Про нологообложения дохода предприятия"" и регистрационной заявлении (за формою 1-РН) .Нужно ли менять Устав в С.Т.? для налоговой

  2. Есть решение №...от 22.03.2011 об внесении,организации до Реестру не прибыльных организаций.На основании пункту 7.11 статьи 7 Закона Украины ""Про нологообложения дохода предприятия"" и регистрационной заявлении (за формою 1-РН) .Нужно ли менять Устав в С.Т.?для налоговой...
  3. Вы бы для начала тему просмотрели: форумчане ломают копья, как правильно выписать устав, а Вы просите у них уже готовое решение.

    Зайдите через годик. :)

    Сам ломаю уже месяц..:o.))). Если смогу решить раньше головоломку чем за год,напишу Вам.А по поводу моего вопроса,есть анекдот...Женa былa в отъезде и позвонилa мужу:

    - Кaк моя кошечкa?

    - Сдохлa.

    - Кaкой ужaс! Неужели ты не мог сообщить мне об этом поделикaтнее! Нaпример, онa, мол, сидит нa крыше.

    А уж потом бы ты скaзaл, что онa упaлa и рaзбилaсь. Понятно?

    - Вполне.

    - А кaк моя мaмa?

    - Сидит нa крыше...

    Тему читал с начала вот и подумал,может кто и продает готовый Устав,чтоб видеть хоть каким он должен быть.)

  4. Хороший заход на форум: всё и сразу. Стучитесь в личку к Гройсману: он раздает типовые уставы. :)

    спасибо.:beer: только где найти Гройсмана,что постучать в личку...)

×
×
  • Створити...