Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

stas-88

Пользователи
  • Публікації

    2
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем stas-88

  1. можно ссылочку на видео? чем обосновывается ?

     

     

    Добавлено через 10 минут

    Погана ситуація. Ще питання які плити. Так круглопустотки призначені для роботи опираючись по краях. Тому головна арматура в них тільки знизу. Зверху якщо є, то монтажна щоб не потріскались при перевозці та монтажі. Екструдовані плити взагалі можуть не мати верхньої арматури. А в консолях потрібна якраз верхня. До того ж пустоти наскрізь сильно холодять перекриття. Я таких балконів пару бачив і завжди відносився до цього дуже скептично. І виліт був у них бодай метр. А тут 1,5м…

     

    Коротше кажучи, якщо поки що не зламались, то можна було б теоретично лишити якщо нічого на них не накладати і натовпом не збиратись. Узагалі нічого не накладати. Навіть стяжки. І огорожу найлегшу. І ходити на балкон по одному на плиту.

    А інакше підсилювати. Тут є багато варіантів. Наприклад зробити колони по кутах і передню огорожу зробити фермою, або надіти сталеву балку довжиною 8м а саме 30-й швеллер (це по розрахунку). Можна розбивати шви між плитами та заганяти туди дуже не маленьку за перерізом арматуру (1Ø20-22 вверху і щось типу 1Ø10 внизу плюс поперечну арматуру густо) і заводити це діло глибоченько у хату (вважайте на ту саму ширину) а спереду об'єднувати монолітом трошки розбивши передок плит. Можна розбивати шви та заганяти таври — десь половинки 30-36 двотавра (сказано без розрахунку), або 27 двотаври (добре натягати на плиту), та затягувати їх трохи в хату але тоді містки холоду сильні. І та далі. Я б так просто не лишав.

     

    а якщо кинути уголок 100 по нижньому та по верхньому краю (або цілий швелер) їх зєднати між собою та до них приварити кілька арматуру 12-14 по всій довжині плити та зверху по всій плиті заляти 5 см стажку (зробити ніби плита має арматуру і знизу і зверху) буде якийсь ефект чи навпаки тільки дам більшу нагрузку на плиту

  2. При будівництві будинку був запроектований балкон на всю стіну довжиною 8 м і шириною 1.5м, майстри вирішили зробити його шляхом випуску плити 6.2 м ззовні. випадково зустрів в інтернеті відео що так робити не можна! коробка будику готова, та накрита, що можна зробити щоб закріпити плити? внизу ставити підпори не хочеться так як планується велика тераса, і колони будуть не в тему!?:flag1:
×
×
  • Створити...