Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Tetiana1

Пользователи
  • Публікації

    21
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Tetiana1

  1. До будинку десь 50-х років прибудована у 90-х цегляна прибудова-веранда. Зараз це голі цегляні стіни під шиферним дахом. Проблема - веранда трохи відійшла від основного будинку, утворилась трикутна щілина. Також є незакрритий простір між стінами і дахом ( недоробили, коли дах перекривали). Крім усунення цих недоліків, потрібне внутрішнє облаштування і оздоблення веранди: стеля, стіни, підлога, електрика.

    Також навколо будинку треба зробити різні точкові роботи: відмостку по одній стіні; підправити дерев'яні стовпчики паркану, що похилились; облаштувати кілька секцій сітчастого паркану; поремонтувати або замінити кілька замків; можливо, переоблаштувати вуличний туалет на нове місце; і тому подібне.

    Особливості:

    - будинок старий, тому витрати на веранду, які в рази дорожчі за будинок, недоцільні;

    - опції "підіть попросіть сусіда" і "найміть бомжів з-під базару" не застосовуються, принаймні, найближчим часом;

    - добре би мати справу з людьми, які не гребують використанням годящих залишків будматеріалів, які знайдуться у хазяйстві;

    - площа веранди десь 15 кв.м.

  2. шифер б/в, старий, з чотирискатного даху будиночка площею 7х8 ( не знаю, скільки його в кв.м, тому даю параметри будинка, з якого він знятий). Листи вузькі, десь 50х130 (якщо треба, попрошу, щоб поміряли). Є биті листи, треба дивитись. Лежить в Острі Чернігівської області. Ідей щодо доставки нема, хіба що самовивіз. Можна не дякувати, кілька пачок меленої кави будуть якраз доречні:)
  3. Добрий день,

     

    шифер б/в, старий, з чотирискатного даху будиночка площею 7х8 ( не знаю, скільки його в кв.м, тому даю параметри будинка, з якого він знятий). Листи вузькі, десь 50х130 (якщо треба, попрошу, щоб поміряли). Є биті листи, треба дивитись. Лежить в Острі Чернігівської області. Ідей щодо доставки нема, хіба що самовивіз. Цікавить?

×
×
  • Створити...