Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

igor_d70

Пользователи
  • Публікації

    5 915
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    1

Повідомлення, опубліковані користувачем igor_d70

  1. 3 часа назад, Canton сказал:

    Тут еще одна фигня интересная подоспела - они РЕЗКО расхотели сдаваться в плен. В разы уменьшилось количество. Воюют до последнего. Шо то мне это не нравится - такое впечатление, что они РЕАЛЬНО, полностьюи окончательно ебн...сь на том, что воюют за правое дело

    Уже давно

    Мозгопромойка работает на ура

  2. 1 час назад, US7IGN сказал:

    Вчора зі штатами по радіо трохи і думав що якщо рашка ядерну бімбу в космосі підірве то їм там втрачати нема чого, а решта світу без інтернету, телефону та багато іншого залишиться...

    А що таке паперові мапи та радіо вони вже забули ...

    Ну надо еще пару раз сходить в отпуск, пообсуждать и посогласовывать цвет мыла в сортирах конгресса в связи с поставками хаймарсов в Украину и дождаться подрыва этой бомбы не только в космосе, а и значительно ниже. Чего там. История нас учит только тому что она ничему не учит

    • Лайк 2
  3. 6 часов назад, Vladdi сказал:

    Тема перетворилась на змагання купки тролів та демагогів. Просто класика жанру. 

    Кілька рекомендацій для учасників, бо це стосується майже всіх писунів. Запам'ятовуйте, все це ми бачимо на десятку останніх сторінок:

    1. Ніколи не відповідай прямо на поставлене запитання та не розкривай повністю свою позицію. Так ти залишиш собі більше місця для відступу, сказавши «я мав на увазі зовсім не це».

    2. Пам'ятай – опонент весь час повинен доводити, що він не верблюд. Якщо він буде вимушений доводити будь-яку нісенітницю, то в нього не буде часу викривати тебе, і глядачам здаватиметься, що ти ведеш.

    3. Ніколи не сперечайся з іншим демагогом. Якщо в тебе є вибір на чий пост відповідати, вибирай новачків, які наївно намагаються розмовляти з тобою, як із людиною, що розумна. Вони найлегші жертви і ти не можеш їм програти.

    4. До демагогу не липне бруд. Що б тобі не писали, завжди залишайся бадьорим, незворушним і лощеним. Це завжди дратує.

    5. Не займайся примітивною грубістю та флеймом. Їдкі глузливі підколки в сто разів образливіші. До того ж модератор не знайде привід заткнути тобі рота, як би йому цього не хотілося.

    6. Якщо в пості опонента 90 % абсолютно чітких аргументів, на які нема чого заперечити, просто проігноруй їх. Потім знайди слабке місце в 10%, що залишилися, і розкрути його. Якщо тебе спіймали на підтасовці чи помилці, роби вигляд, що нічого не сталося і переведи суперечку на іншу тему, де ти можеш захопити ініціативу.

    7. Ніколи не визнавай своїх помилок, не виправдуйся і не захищайся - це негідно справжнього демагога.

    8. Створюй своїм постам ореол самоочевидності. Фрази «…будь-якому відомо, що…», «…тільки дурень не знає, що…», «…давно з'ясували, що…» творять справжні чудеса.

    9. На світі немає абсолютно беззаперечних істин, тому досвідчений демагог будь-який піст може повернути проти опонента: якщо хтось висловлює експертну оцінку — скажи, що це лише його думка; якщо тобі наводять якісь факти – скажи, що джерело недостовірне; якщо кажуть, що двічі по два чотири — дай відповідь, що це не аргумент.

    10. Одна з найкращих тактик – довести опонента до сказу (у хорошого демагога це виходить без зайвої напруги), а коли з'явиться хоч малий натяк на флейм, ображено заяви, що у опонентів закінчилися аргументи, і вони перейшли на особистості.

    11. Інший гарний прийом – апелювати до розуму опонента. «Ти ж розумна людина і сама розумієш, що…» Якщо він таки заперечить, усім здасться, що він сам визнав, що він ідіот.

    12. Якщо тебе притисли до стінки, демонстративно позіхни і скажи: «Все це повна нісенітниця. Я вважаю що…". Аргумент «все це нісенітниця» принципово незаперечний.

    13. Фраза: «Опоненти так і не навели жодних доказів» – найкращий друг демагога. Не бійся використовувати її, навіть якщо незаперечні докази були у кожному рядку. Опоненти все одно нічого не зможуть на це заперечити.

    14. Не бійся з нахабною мордою заявляти, що біле – це чорне, а чорне – це біле. Як це не дивно, довести протилежне вкрай важко.

    15. Для демагога немає чинів та звань. Посилання на чийсь авторитет ніколи не є доказом, і може бути розвінчаний простим «А своїх власних думок у Вас немає?».

    16. Запам'ятай, що слово «обґрунтуй» є грубою лайкою. Якщо тебе обізвали «обґрунтуєм», скажи у відповідь, що все вже було сказано раніше, і що опоненти просто не вміють читати твої пости.

    17. Ніколи не закінчуй суперечку першим. Дочекайся, коли опоненти зрозуміють, що з тобою говорити марно і звалять, а потім заяви про свою перемогу.

    18. Обов'язково називай опонентів на Ви. Не відходь від цього.

    19. Якщо тобі взагалі нема чого відповісти опоненту, слід ретельно перевірити його повідомлення на предмет орфографічних та пунктуаційних помилок.

    20. І, нарешті, останнє… Пам'ятай, всі довкола знають, що ти — демагог. Тому тебе абсолютно не повинна турбувати їхня думка. Все це ти робиш, щоб підвестися у своїх власних очах, а не в чужих. У чужих очах ти все одно залишишся марним або шкідливим базікалом.

    К сожалению это касается не только интернета

  4. 2 минуты назад, SermenK сказал:

    Будемо сподіватись, що Сирський на*бе профана і буде виконувати свою роботу професійно, не гірше Залужного...
    Треба надіятись на краще...

    Прикол в том что как бы Сырский не выполнял свои обязанности им всеравно будут недовольны. 

    • Лайк 2
  5. 1 минуту назад, AOZ1 сказал:

    Потенциальнім Пиночетом есть шанс стать у Сырского. Через сколько времени там армия Альеде снесла? Через две недели?

    У нас нет медных рудников. Американцы забесплатно в такую авантюру не влезут

    • Лайк 1
  6. 37 минут назад, Canton сказал:

    Минуло вже 37 днів нового року. Обіцяні мільйон ударних коптерів-фпв, десять тисяч ударних дронів середньої дальності та тисяча дронів великої дальності досі чекають на свою контрактацію. Виробники збирають довідки, звіти, подають у сотий раз фінансові документи і комерційні пропозиції та роблять обридлі презентації. Великі закупівельники старанно оберігають державні гроші. За цей час не надійшли на фронт: 104 тис. фпв-дронів, 1040 ударних дронів середньої дальності, 104 дрони великої дальності. (С)

     

    "Кабы чево не вышло!"

  7. 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

    Мені цікаво, звідки в українців така впевненість в геніальності наших генералів? Це якась радянська прошивка? Чи вони давали привід так думати? Спочатку генерали проєбали армію, потім проєбали Крим і Донбас, потім проєбали Південь і Північ. То яка причина вірити в їх не те що геніальність, а просто профпридатність?

    У меня нет никакой уверенности

    Просто я понимаю что не компетентен в обсуждаемых вопросах.

    Откуда у некоторых украинцев стойкое убеждение что они КОМПЕТЕНТНЫ оценивать профессионализм генералов, полковников и тд вплоть до сержантов для меня загадка

    Но вот о чем я могу судить так это про идиотию некоторых украинцев выбиравших то януковичей то тимашенок то еще кого, симоненок например, и спокойно наблюдавших как эти персонажи воруют и распродают направо и налево все до чего могут дотянуться, в том числе и армейское имущество.

    А потом, горячо одобрив упомянутые выше действия, обвинять во всем "генералов". Причем не тех генералов которым присутствовали при дерибане, Хомчака например, а тех кто на слуху в данный момент

    • Лайк 2
  8. 7 минут назад, Бездомный сказал:

     

    а чому ви вирішили , що Зе це робитиме одноосібно ?

     

    Что именно, увольнять Залужного? Естественно. Это персональная ответственность президента. ТО что всякий президент руководствуется в своих действиях советами всяких "внештатных советников" никак этого не отменяет.

    • Лайк 1
  9. 3 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

    Якби він був просто автор зі сторони - це одне, але він був в Бахмуті в складі військ, писав, як очевидець подій. І цей його пост в Фейсбуці розмістили багато видань. Автор показує, як побудована армія на Заході і задає питання - чому у нас так до цього часу не зробили? Що тут поганого? А висновок в цій статті в кінці - 

    "Проблема не лише в тому, що за 9 років війни ми не спромоглися змінити радянську спадщину. Проблема в тому, що за ці роки ми не спромоглися змінити людей які мали б змінити цю спадщину." Де тут ваше - "вот видите до какой жопы довел нашу армию Залужный"

    Знову те ж саме, що із державним управлінням - треба змінювати систему, а не очільників, які не прагнуть її змінити. Хто знав про Залужного при Порошенку? Чому "найвеличніший" не звернув на нього уваги? Залужний тоді був менш талановитим? От і зараз, думаю, є не один бойовий вищий офіцер, який теж невідомий широкому загалу, але може скласти конкуренцію Залужному. А то у нас вже, як в раші - "а кто, єслі не пуйло"?

    Але, особисто, я - проти заміни Залужного на даному етапі війни. бо він вже символ нашої непереможності. Якби ще став символом нашої Перемоги - було б зовсім супер.  А ось "совок" в армії треба викорінювати і замінювати на західну організацію війська. І цю роботу повинен організовувати Залужний. І така претензія до Залужного може бути. Але, далеко не факт, що наступник організує це краще, та ще й в умовах такої насиченої війни.

    Я ж написал - к автору у меня претензий ноль. Вопрос к тем кто не замечал его творений три года и вдруг заметил.

     

  10. 1 час назад, Dmitriy_S сказал:

    Єдиний шанс Зеленського залишитися при владі і увійти в історію - це перемогти. Поразки йому не пробачать. З іншого боку звільнення Залужного - це дуже поганий політичний крок. Перш за все це вдарить по рейтингу Зеленського, друге - це дозволить піти Залужному в політику. Тим більш це поганий крок зараз, коли на успіхи в цьому році розраховувати складно. Не думаю, що Зеленський і його радники цього не розуміють. Тож якщо Зеленський звільнить Залужного, значить Залужний і є перешкодою до перемоги, бо інакше ризики ніяк не виправдовуються.

    Логично до боли

    Осталось выяснить насколько компетентен Зеленский в вопросах профессиональной оценки военных.

    Шото мне подсказывает что настолько же как в высказывании "что вы хотели, что б мы танками гражданских давили"

    • Лайк 1
  11. 22 часа назад, Вячеслав63 сказал:

    Цікавенька стаття - 

    "Це війна двох радянських армій". Сьогодні ЗСУ це про неефективне використання ресурсів

    www.pravda.com.ua/columns/2024/02/2/7440036/

    Всю статью можно заменить одной фразой - "вот видите до какой жопы довел нашу армию Залужный"

     

    И важно не то кто написал статью, автор вполне имеет право на свой взгляд на ситуацию, со своей колокольни.

    Важно что одно из "топовых" СМИ, вдруг, впервые с 2021 года решило этот взгляд разместить.

     

    Насчет самого взгляда можно отметить только одно, но этого будет достаточно.

    "Вокруг Бахмута небыло организовано обороны, небыли расставлены мины".

    А автор вообще в курсе были ли эти мины что бы их расставлять?

  12. Только что, Alvalk сказал:

    Cкільки з них були боєздатні після багатьох років систематичного знищення ЗСУ ?

     

    Дык известно. При попытке приведения войск в готовность правительством Яценюка из казарм смогло выехать 6-8 тыс

    • Лайк 2
  13. 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал:

    У тому ж Харкові, як тільки прибули перші військові на кордон їх розселили, обігріли, накормили і спорудили .

    І ніякі руцькомірні бабусі із іконами не перешкоджали просуванню української військової техніки.

    И чо?

    Опять эти чертовы украинцы какие то не такие, бо если б были такие то Хуйло б не напало?

    А кто их "не такими" 30 лет делал? Само получилось?

    Лет через пять будем рассказывать про "не таких" жителей Мелитополя и Геническа?

  14. Только что, Бездомный сказал:

    У Трампа дві дружини мігрантки, мати, дід і баба теж. І він бореться з мігрантами? Якийсь цирк...:lol:

    Та ни с кем он не борется.

    Чувак тупо оседлал популярную тему с целью хоть чучелком залезть в Белый дом. На остальное ему тупо насрать.

    Все вопросы к лошкам которые тупо ведуться на развод

    • Лайк 3
  15. 9 часов назад, Бездомный сказал:

    в Інтересах ВБ було надати Україні зброю одразу після  Першої світової , але ж чомусь вони надавали зброю денікіним , врагелям , колчакам ...

    Я думаю британцы разбираются в своих интересах лучше нас

    • Лайк 1
    • Хаха 1
  16. 9 часов назад, Бездомный сказал:

    дефакто - українці зараз  зі зброєю у руках відстоюють інтереси Великої Британії

    Дефакто украинцы сейчас с оружием в руках отстаивают свое право на жизнь.

    А приятный бонус то что в интересах ВБ это оружие предоставлять

    • Лайк 4
×
×
  • Створити...