Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Zorja

Пользователи
  • Публікації

    2
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Zorja

  1. Привіт! Як мама 1,5 річного малюка одразу кажу правду - в селі з дитячими розвагами, майданчиками й нянями все дуже погано :-( Погано настільки, що розглядаємо питання повернення на зимовий період дитини до Києва, бо кожного дня його возити до садочка в Київ це мука.

     

    Найближчі розваги - Васильків і Київ.

    Зараз у Василькові у новому ЖК Столичний відкрили один дитячий центр розвитку "Петрик", де займаються з малюками від 1,5 років (англ і загальнорозвиваючі ігри).

    Також на підході другий центр дитячого та сімейного дозвілля «FAMILY SCHOOL».

     

    Щодо няні, то шукайте або у Василькові, або з проживанням вахтовим методом у вас вдома. Знайти когось, хто буде до нас в село без прямого маршрутного сполучення їздити з Києва - утопія.

     

    Треба батькам знайомитись, об"єднуватись, піднімати питання перед головою сільради щодо створення повноцінного дитячого майданчика де дітки могли б збиратись та гратися. На сьогоднішній день таким місцем є майданчик при дитсадку, але назвати це "майданчиком" дуже важко. Звісно там ніколи нікого немає, бо робити там дітям просто нічого.

    Взимку взагалі "пЄчаль". За всю зиму ми жодного разу не бачили хоч кого-небудь на санчатах. Хоча в нашому селі з нашими ландшафтами це просто неприпустимо, що немає місця збору малечі для катання на санчатах.

     

    Ініціативу треба брати в свої руки та йти до голови та громади. Інакше наші дітки тут будуть нудьгувати й постійно мріяти щоб якнайшвидше втікти до Києва.

     

    П.С. Де саме Ви будуєтесь? На якій вулиці?

     

    Добрий вечір, дякую за змістовну відповідь,ми знаходимось по Вул Леніна зі сторони хутора,а Ви?

  2. Доброго дня шановні майбутні односельчани( майбутні бо ще не переїхали;))

    Підкажіть будь-ласка хто куди віддав дітей у школу чи садочок, яка ситуація з цим у селі? К мене двоє дітей 6,5 років і 9 міс

     

    Добавлено через 10 минут

    Доброго дня шановні майбутні односельчани( майбутні бо ще не переїхали;))

    Підкажіть будь-ласка хто куди віддав дітей у школу чи садочок, яка ситуація з цим у селі? К мене двоє дітей 6,5 років і 9 міс

    Можливо хтось порадить хорошу няню ?

×
×
  • Створити...