Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Roman-sv

Пользователи
  • Публікації

    35
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Roman-sv

  1. Пелетник есть и за 3000 уев не евров!А ТА я расматривал на 2000 литров и котел 50 кв....вот и получаются теже яйца...тока в ТА есть еще контур ГВС....а к пилетнику докупать надо

     

    а можна координати,де можна купити ТА і нормальний котел,будь-ласка!!!

  2. ми шукаємо просто хату в селі,бажано до 70 км від Києва,з нормальним ,без горбів,городом,озеро,ріка не потрібні,ліс можливо десь за селом,щоб було свіже повітря,будинок,щоб можна було жити не тільки літом,газ може бути і по вулиці,бажано колодязь,сад,нормальний під"їзд для машини і щоб недалеко від зупинки,тому що там буде жити наша мама,яка дуже хоче літом жити в селі,вирощувати(з нашою допомогою)НАТУРАЛЬНІ овочі,фрукти,курочки,кролики і т.д. Ось такі побажання і величезне спасибі всім,хто відгукнувся,дуже надіюсь,що з вашою допомогою ми знайдемо те,що шукаємо!!!:)
  3. терміново!!!хочемо купити будинок(хату) в Фастівському чи Макарівському р-ні з земельною ділянкою не менше 40 сот, і ціною до 20 000у.о.,розглянемо будь-які пропозиції
  4. а можна і мені питання?:ми планували такий пиріг підлоги- бетонна стяжка- гідроізоляція(поліетиленова плівка)- деревяний брус 50 на 50 на відстані 30 см один від одного- простір між брусами закласти пінопластом 5см- там же по пінопласту вмонтувати труби опалення,які йдуть до радіаторів і назад- зверху фанера 15мм- потім ламінат, матеріали вже закуплені,а тепер я прочитала,що пінопласт при нагріванні виділяє стирол,що є небезпечно для здоровя,хто що може порадити?будь-ласка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  5. Брус на каркас заказывала в Боярке на пилораме у Абдулаевича. Все вопросы решала с бухгалтером Валей. Она мне искала ребят, которые обработали брус Гладиатором-1, отзванивалась по готовности, дала координаты хорошего водителя Валеры.

     

     

     

    якщо Вам не трудно,дайте,будь-ласка,координати пилорами чи бухгалтера Валі,чи напишіть,де саме в Боярці їх шукати :rolleyes:

  6. Мясорубка перемалывает ВСЁ! Только не надо молоть горох,гречку и пр. твёрдые продукты. Я даже молола высушенные сухари (предварительно поломав их) на панировочные.

    А вот блендер предназначен для измельчения овощей,варенного мяса т. е. для более мягких продуктов.Ещё в нём удобно делать фруктовые пюре и детское питание.Может я ещё чего не учла.Но блендер у меня используется гораздо реже,чем мясорубка. И как я без неё жила раньше,вспомнить страшно.Пока перекрутишь ручной сырое мясо,то уже и котлет не захочется,семь потов сойдёт,а руки гудят,будто штангу таскала.

    А сейчас красота!

     

    а яка у вас модель?і скільки років користуєтесь?

  7. у меня мясорубка шнековая лет 12 уже ,но после того как я приобрела блендер я ее забыла воообще .Думайте нужна ли она.:beer:

     

    а що блендером можна і сире мясо молоти??? і сирі овочі?я завжди думала,що блендер тільки для "делікатних" продуктів

×
×
  • Створити...