Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

aniatet

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем aniatet

  1. Сайт загуглите. Там есть. На прием на Стеценко можно прийти.

     

    можна. але до них нереально дотелефонуватися. іх так званий асистент не відповідає на дзвінки

  2. Спасибо Вам большое, будем значит давить "рублем", если по хорошему не понимают

     

    доброго дня! у Вас щось вийшло з підключенням? у нас аналогічна ситуація. заплатили 5.11.2018 і досі ніхто нічого. тепер кожного тижня телефоную. але ситуація не змінилась. думала може вже в центральний офіс іхати

  3. Приветствую всех прекрасных строителей! Подскажите советом

     

    Строю каркасный домик.

    Стена: улица - ОСП - гидроизоляция - утеплитель - пароизоляция - вагонка

     

    Снаружи как лучше сделать, чтобы не сгнило? Думаю покрыть малярной сеткой и заштукатурить. Не подскажите штукатурку для наружных работ? Или какой-то другой материал?

     

     

    Внутри: часть вагонки покрою морилкой. Часть хочу с обоями. Идея: степплером прикрепить малярную сетку, заштукатурить в 2 слоя, прогрунтовать, поклеить обои виниловые. Правильно думаю? Есть ли особенности/подводные камни?

     

    ми теж будуємо каркасний будинок. але в нас там іде фальшбрус/вітрозахисна плівка/осп/утеплювач/пароізоляція/гіпсокартон. у вас має бути захист OSB плити від вологи. тому на нього потрібна плівка, а потім зверху вже оздоблення. фальшбрус нам обійшовся 140 грн за 1м2. можна сайдингами різними, не знаю правда, що там по ціні. стосовно штукатурки - бачила пару невдалих прикладів, тому не стала ризикувати

    стосовно внутрішнього оздоблення - на гіпсокартон легше клеїти шпалери)

  4. На сегодня согласно действующему законодательству еобходимо подать уведомление о начале строительных работ если объект по классу не превышает СС1. Если на руках есть корешок о принятии уведомления, то можно начинать строительные работы с даты, следующей за датой регистрации уведомления. Ждать ничего не нужно. Уведомление не требует разрешения.

    Если класс СС2 или выше, то необходимо получить разрешение на начало работ. Оно должно быть выдано (или отклонено с мотивированным указанием недостатков в поданных документах) не позднее 10 календарных дне с момента регистрации в ЦНАП.

     

    будівництво вже розпочато. тут питання в тому, що треба внести зміни в будівельний паспорт. мені потрібно чекати поки зареєструють повідомлення, яке я подала 1 серпня, для того, щоб внести ці зміни? чи можна зараз піти і змінити ескізні наміри, через 10 днів забрати оновлений паспорт і подати повторне повідомлення про початок будівництв/чи зміни до незареєстрованого повідомлення?

  5. та там в принципі просто в сторону перенести будинок на 4 м в ескізних намірах. нічого складного. але я ходила в ДАБІ для виправлення помилок в повідомленні на днях. сказали через місяць зареєструють.

    так от.

    мені потрібно чекати місяць для того, щоб повідомлення зареєстрували чи можна одразу виправити будпаспорт і потім подати повторне повідомлення про початок будівельних робіт чи зміну даних у повідомленні?

    повідомлення життєво необхідне для того, щоб підключити ділянку до електромережі((

     

    Добавлено через 3 минуты

    Доброго дня!

    в мене виникло певне непорозуміння з бюджетним архітектором.

    зробила у нього ескізні наміри на замовлення.

    в швидких темпах. і виникла певна неточність через це.

    я просила 15 метрів від паркану до будинку, а він мені намалював 11 метрів. я цього не помітила і одразу подала документи. документи пройшли на ура.

    але фундамент вже готовий на відстані 15 метрів. що тепер робити?

    вносити зміни в будівельний паспорт, чи можна так лишити?[/quote

     

     

    Вносити зміни/скасовувати та видавати новий,

    Так не лишати!

    А ще, все переміряти в натурі

    Прийти к бюджетному архітектору, та нехай в нього голова болить

    Думаю проблем не виникне

     

     

     

    та там в принципі просто в сторону перенести будинок на 4 м в ескізних намірах. нічого складного. але я ходила в ДАБІ для виправлення помилок в повідомленні на днях. сказали через місяць зареєструють.

    так от.

    мені потрібно чекати місяць для того, щоб повідомлення зареєстрували чи можна одразу виправити будпаспорт і потім подати повторне повідомлення про початок будівельних робіт чи зміну даних у повідомленні?

    повідомлення життєво необхідне для того, щоб підключити ділянку до електромережі((

  6. Доброго дня!

    в мене виникло певне непорозуміння з бюджетним архітектором.

    зробила у нього ескізні наміри на замовлення.

    в швидких темпах. і виникла певна неточність через це.

    я просила 15 метрів від паркану до будинку, а він мені намалював 11 метрів. я цього не помітила і одразу подала документи. документи пройшли на ура.

    але фундамент вже готовий на відстані 15 метрів. що тепер робити?

    вносити зміни в будівельний паспорт, чи можна так лишити?

  7. Здравствуйте. Если вопрос серьезный озвучте размер участка и предполагаемый бюджет. Спасибо.

     

    24 сотки. а от по бюджету. я б хотіла, щоб мене зоорієнтували по ціні, що скільки коштує, щоб я порівняла з іншими цінами. чим бюджетніше - тим краще

  8. Кто сталкивался со строительством купольного дома? Плюсы/ минусы..?

     

    я збираюся будувати такий будинок влітку. знайшла нормально бригаду яка організує такий будинок за невелику суму.

    спілкувалася з багатьма людьми, читала безліч форумів.

    із мінусів це хіба що важко буде продати, бо всі звикли жити в коробках. крім того багато людей буде приїжджати і дивитися як на НЛО.

    на початку будівництва одразу потрібно встановити паркан. бо знову ж таки, люди постійно будуть носа свого сунути типу це мечеть чи церква.

    і дорогі трикутні мансардні вікна (3-8 тис в минулому році. але за 3 якість - не дуже. вони навіть не мансардні. а просто трикутні). якщо на першому поверсі зробити високий райзер - то там спокійно можна поставити стандартні вікна. і ще на круглу стіну нічого не можна повісити.

    із плюсів: дешеве і швидке будівництво. в такому будинку тепло і затишно (зі слів одного власника з Броварського району). витримує сильні пориви вітру. через зміни клімату, урагани для нас стануть типовим явищем для нашого регіону (я за спеціальність еколог, тому маю якесь розуміння цього. але в принципі достатньо подивитися новини і самі все побачити). доволі міцна конструкція ( бачила фотки із Флориди після того як Айрін там бушувала. на один з таких будиночків впало дерево. будинок цілий цілісінький. витримав.

    щодо меблів - забийте в гуглі "картинки геодезичні будинки інтер"єр". я і близько не бачила супер-пупер наворочених меблів. стандартні меблі. все залежить від вашого планування.

    ми збираємося вішати всі полиці на стіни перегородки.

    щодо фундаменту. свайний. дуже дешевий і надійний варіант. але ми хочемо УШП. воно дорожче, але в принципі, це дуже кльовий теплоакумулятор.

     

    вибачте, якщо щось зайве написала)

    • Лайк 1
  9. Доброго вечора.

    Нещодавно оформила документи на купівлю землі. Скажіть, будь ласка, чи в Дударкові хтось займається встановленням заборів, воріт чи ви в Борисполі/Броварах людей наймали? І що там в ціновий категорії?

    Плюс техніку для розробки ділянки. Я так розумію, що на тій ділянці, яку я купила був колись сад, треба його трохи розрівняти.. Робота розпочнеться весною, але все таки хотілось заздалегіть мати всі контакти, щоб не затягувати з будівництвом

×
×
  • Створити...