Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

seat

Пользователи
  • Публікації

    19
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем seat

  1. 8 часов назад, Фрай сказал:

    А хто такий Гайдай? (до весни 2023р)

    А зараз якийсь Лисогор голова Луганської ОВА замість нього.

    І хто такі всі ці дармоїди голови адміністрацій окупованих міст?

    що вони роблять і за що отримують зарплату?

    я працював всю війну і спочатку нам платили копійки, потім писали заяви і по «власному бажанню» просили работодавця платити нам менше бо війна і тд.

    Чому дармоїди мають пиляти бюджет лише за те, щоб робити стурбований вигляд за долю пересічних? :unknown:

    На відео Гайдай - політолог або політтехнолог. А Гайдай - голова ОВА вже решаєт делішкі на Закарпатті. Є відео журналіста Ткача

    • Хаха 1
  2. 22 часа назад, TaurosRMK сказал:

    Я ж написав що скрип ніби витягувати цвях з якогось дерева. Тертя металу трохи інакший звук дає, та й я пару разів змащував все що там можна змастити. Без толку.

    Хм, треба перевірити, може попустилися болти. Не скрипить вже?

    Вже не скрипить

  3. [я из херсона .... в открытую , уже никто не оправдывается .... день и ночь , эти скоты лупят по городу , из всего что можно .... и грады и пушки .... постоянно !! то дом , то магазин , то люди на улице ........ разрушения , раненые , трупы ..... большой процент домов уже без стекол .......... люди в страхе , постоянном напряжении ..... и нигде спрячешься , только постоянные взрывы ...... мы стояли под русскими несколько месяцев , ВСУ тоже обстреливали ... НО !!! ни одной жертвы , не одного частного дома .... мы ходили , и улыбались ..... мы не боялись , знали что идет ПРИЦЕЛЬНЫЙ , точный огонь , по объектам ..... все работали , в кафешках сидели .... детки бегали по площандкам ...... но это КРИВОРУКОЕ ОТРОДИЕ ...... уничтожает наш город , простых , ни в чем не повинных людей ..... мы их ПРОКЛИНАЕМ всем городом , все что мы можем сделать ....... этих животных , варваров .]

    Це коментар з ютуба 6 місяців назад. для Потрошителя

    • Лайк 5
    • Дякую 2
    • Хаха 1
  4. 1 минуту назад, OlaR сказал:

    Де там про 600 грн? Так, нам не вистачає реабілітологів . І гроші навряд чи змінять сітуацію, бо реабілітолог, то не сантехник, якого за пару місяців можна навчити якось. Приміщення та обладнання теж велика проблема. Будувати? Закупити та навчити на ньому працювати ... Наші військові не знають, як і що тре робити. На місцях теж не знают. Дуже дивно, що в цьому відео не расказали про це покроково. Хлопець пройшов комісію. Він багато розповідав, що надають відпустку для реабілітації. Погано, що лікарі в комісіях не знають, що її тре надати. Поки я розумію, що фактично ніхто толком не знає що робити. 

    Він сказав. що гроші не платять

×
×
  • Створити...