Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Ігор Вакулін

Пользователи
  • Публікації

    1
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Ігор Вакулін

  1. Купив дану модель в спеціалізованому магазині. Через три місяці експлуатації потріскався акрил навкруги сифону, ніяких пошкоджень чи ударів не було. Написав листа до виробника Церсаніт: спочатку проігнорили мов рішення не туда відправили. А рішення таке що мол сильно закручений металевий сифон - по факту сифон пластиковий, ніяким прибором силу закручення гвинта на сифоні представник церсаніт не робив; написали можливо пошкодження було. Можливо, але представника ніякого не було! Чисто листом відфудболили. Крім того ванна на 1см короча 139 см.

     

    Добавлено через 49 секунд

    Збираюсь куаувати ванну кутову, 140х140 см. Є ванни Cersanit (Польща), ціна в районі 5-6 тис. гривень. Є ще Ravak (Чехія), в районі 10-11 тисяч.

    От я і думаю - що вибрати ? Економія по коштах майже в 2 рази. Ванною майже не користуємось (ну хіба діти бльохаються).

     

    Питання - навіщо платити в 2 рази більше ?

     

    З іншої сторони, кажуть що Cersanit - то доволі таки паршива штука, в порівнянні з Ravak - і в долю не падає. Та і виглядає остання доволі таки привабливіше.

     

    От сиджу і думаю...

     

    А що скажуть форумчани - хто користуються Cersanit, які відгуки ?

    Купив дану модель в іншому спеціалізованому магазині. Через три місяці експлуатації потріскався акрил навкруги сифону, ніяких пошкоджень чи ударів не було. Написав листа до виробника Церсаніт: спочатку проігнорили мов рішення не туда відправили. А рішення таке що мол сильно закручений металевий сифон - по факту сифон пластиковий, ніяким прибором силу закручення гвинта на сифоні представник церсаніт не робив; написали можливо пошкодження було. Можливо, але представника ніякого не було! Чисто листом відфудболили. Крім того ванна на 1см короча 139 см.

×
×
  • Створити...