Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

20 соток в Черногородке по 500 у.е сотка. Свой.

-=Белка=-

Рекомендовані повідомлення

Участок 20 соток, Киевская область, Макаровский район, село Черногородка.

Участок правильной прямоугольной формы, есть возможность двух выездов.

Рельеф ровный, открыт с юго - востока, не огорожен.

Назначение - під будівництво.

От окружной 40 км.

По улице газ, электричество.

Цена 10 000 у.е.

Свой. Без комиссии.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Акт.

 

c36c5d29ff56.jpg

 

Карта.

407afc6b0275.jpg

(%D1%81%D1%81%D1%8B%D0%BB%D0%BA%D0%B0%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%20%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B0)

8894766604b9.jpg

 

Электричество 20-25 тыс гривен за 10 кВт трехфазного. На словах.

Газ - перспектива есть, труба на улице, врезка около 3 000 у.е. + подведение. На словах.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ссылку на гугл можно?? Спасибо. Цена газ эл-во.

Уже вроде все есть...

Заходим, смотрим, спрашиваем))))

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Чорногоро́дка — село Макарівського району Київської області, центр сільської ради. Розташоване на лівому березі річки Ірпінь, за 37 км від районного центру та за 47 км від обласного. Найближча залізнична станція — Мотовилівка, за 10 км. Площа населеного пункту становить 424 га, кількість дворів — 482. Кількість населення — 619 осіб. День села — 21 вересня.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Походження назви села Черногородка збереглося в легенді про битву Білого і Чорного лебедя. У ній перемагає Чорний, сідає на землю, на якій потім і виникає поселення. Існує і інша версія, згідно з якою назва села походить від чорних смоляних стовпів, які ставили козаки, запалюючи які вони повідомляли про наближення ворога.

 

Історичні джерела також твердять, що назва села Чорногородка походить від племен чорних клобуків, або чорноризців, які населяли цю місцевість.

 

Є й інша версія. Жителі переказують, що назва села походить від чорних смоляних стовпів, які ставили козаки, щоб запалювати вгорі смолу і передавати вісті про напад ворога. Та фактичним свідком є залишки Чорної гори, від якої, ймовірно, походить назва села. На цій горі, за розповіддю старожила села Логвиненка Івана Федоровича, першим поселився його прапрадід. Гора ця знаходиться на тому місці, де сьогодні проходить дорога, яка веде до мосту через річку Ірпінь.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

«І нарєкоша імя єму Чернєв», — так пишеться в «Літописі Руському» про заснування села Чорногородки. Тут воно згадується як місто Чернів, що було засноване за часів князювання Володимира Святославича одночасно з Васильковом, тисячоліття якого відзначалося у 1993 р. Перша згадка в літописі під 30 квітня 1151 року. Ці населені пункти були побудовані для захисту Київської Русі від печенігів. Для захисту від ворогів будувалися змійові вали. Такий вал проходив через Чорногородку від річки Лупи до села Яблунівки.

 

У 1999 р. учень Коваль Роман знайшов ріг-чашу, виорану із землі недалеко від річки Ірпінь, що свідчить про торгівлю за часів Київської Русі з античними містами-державами та Кавказом через річку Ірпінь, яка була судноплавною.

 

У 1240 р., ймовірно, Чернів, як і Бишів, Васильків, був зруйнований монголами.

 

Є в Чорногородці і сліди козацької слави. За переказами жителів, недалеко від хутора Ферма знаходяться козацькі могили, нині це поле Чорногородки.

 

У XVII ст., за дослідженням історика М. П. Кучери, на острові серед річки Ірпінь стояв замок, він відмічений на карті Французького інженера Боплана. Очевидно, укріплення замчища споруджене на давньоруському городищі, яке можна ототожнювати з літописним Черневом. На городищі знайдено уламки гончарного та ліпного посуду 1 тис.[1].

 

Згідно з польськими архівами, відродження городища датується 1589 роком[2].

 

У період селянсько-козацького повстання під керівництвом Семена Палія (1702–1704 рр.) в Чорногородці було відбудовано укріплення, відоме під назвою «Палієве замковище» (з «Літопису Руського»).

 

У 1656 р. в селі відбулося заворушення селян проти феодального гніту.

 

У 1737 р. та 1750 р. гайдамацький загін Лазаря Таранця розгромив маєток місцевого орендаря Зубрицького в с. Чорногородка. Про цю подію написали письменники-земляки Петро Сиченко та Віталій Кулаковський у книзі «Ріки виходять з берегів».

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 4 тижні потому...
  • 5 місяців потому...

Достанем тему из сундука)))

Может кому нибудь понадобится отличный участок в Черногородке, места там великолепные.

Возможно строительство 2-х домов.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...