AMG72 Опубліковано: 3 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2012 Кто видел в продаже такой уголок. Используется для стабилизации (стяжки) каркасных стен. Фрагмент взят из фильма Лари Хона. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rustica Опубліковано: 6 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2012 Алюминий, не? 50-й уголок примерно 34грн/м.п. у производителя, погуглите "алюминиевый уголок". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AMG72 Опубліковано: 7 вересня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2012 не думаю что это люминий. Наверно просто тонкостенная сталь. Но конечно потолще чем уголок гипсокартонный перфорированный. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 7 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2012 металл + дерево - а может не надо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AMG72 Опубліковано: 10 вересня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2012 металл + дерево - а может не надо? Так это внутри стены , да и притом Лари Хон так делал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alex_zpua Опубліковано: 30 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2012 Посмотрите тут www.ugolki.kiev.ua/index.php?id_catalog=2&page_id=1 думаю ...это нечто похожее...только другой длины Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AMG72 Опубліковано: 9 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2012 Посмотрите тут www.ugolki.kiev.ua/index.php?id_catalog=2&page_id=1 думаю ...это нечто похожее...только другой длины Да, немного другая длина. Там надо метра 2. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз