BeeKeeper Опубліковано: 22 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2012 Необходимо около 20 м.пог. оцинкованного уголка или оцинкованного профиля. Или можете подсказать ГДЕ возможно приобрести подобные материалы. Надо сделать каркас дымохода над кровлей. Каркас будет общиваться плоским шифером. Есть решение (мне выкладывали на форуме фотографии каркасов изготовленных из профиля для гипсокартона). Но я немного сомневаюсь в прочности такого каркаса (это конечно мое ИХМО и мои сомнения ). Варить из черного металла не хочется (будет проступать ржавчина от конденсата наверное даже после покраски). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BeeKeeper Опубліковано: 24 вересня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2012 Ищу оцинкованный уголок (профиль) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 25 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2012 Думаю вам підійде посилений профіль ЮА та кутики до нього. Його використовують для посилення отворів під двері в ГКЛ перегородках, товщина якщо не помиляюсь 2 мм, але вийде він вам недешевою штукою Добавлено через 1 минуту хоча моя думка - не морочте собі голову, купіть металевий кутик, почистіть його від іржі, грунтаніть гф-021, пофарбуйте ПФ-115 і буде він стояти ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз