SamerLand Опубліковано: 7 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2012 оба рабочие без зарядок и передних стекол Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ревизор Опубліковано: 7 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2012 а что это? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makarenok Опубліковано: 7 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2012 Это что же за телефоны такие? Vertu может? Об их истории не расскажите? Такой аппарат ведь и по imei искать могут Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SamerLand Опубліковано: 9 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2012 это оба мои телефоны, оба они китайские, если нужно есть еще третийц и искать их никто не будет. Добавлено через 55 секунд вообщем кому действительно интересно позвонит, это не так дорожо в наше то время. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volocuga Опубліковано: 12 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2012 Нові 656 грн коштують (ссылка устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makarenok Опубліковано: 13 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2012 И кто-то ж ведь покупает... Сплю и вижу картину: с пивом с друганами в подворотне или в трамвае в час пик, тут телефон играет "наколи мне кольщик купола" достаешь из кармана, а там-Vertu!!!! Сразу риспект и уважуха от всех пацанов и их подруг! Первый парень на Сабурова и ее окрестностях 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SamerLand Опубліковано: 14 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2012 вообщето те копии которые продаю я стоют новые только в китае по 300 доларов плюс доставка,так что за 600 гривен, то полнейшее фуфло наверное, ведь копии разные бывают. если порытся по инетернету можно это увидеть и узнать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз