неблондинка Опубліковано: 23 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2012 Адольф ) А кто Вы? aeterna.qip.ru/test/view/6771/ Похоже, и я тоже: Итак, вы Адольф Гитлер (ссылка на изображение устарела)О вас сложно судить однозначно: с одними вы жестоки и беспощадны, другим прощаете все. Вы хороший актер, и в то же время часто бываете искренни. Вы можете признать свои ошибки, но это не значит, что вы не повторите их. У вас много талантов, но вам сложно определить, какой из них основной. Пока одни завидуют вам, а другие смеются над вашими начинаниями, вы уверенно прокладываете себе дорогу в жизнь. Но иногда вы и сами не знаете, куда эта дорога вас выведет. Друзей у вас не много, но все они останутся с вами до конца. Усов не будет, гарантирую. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 23 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2012 ПРО ДРУЖБУ ЗВИРУШОК! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ясень-2000 Опубліковано: 23 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2012 Продам двух окуней (35гр. и 53гр.) по себестоимости. Затрачено: - бензин - 335руб.; - больничный, чтобы поехать на рыбалку - 1000руб; - 3 оборваных балансира - 450 руб; - пробитое колесо, шиномонтаж - 200руб; - мойка машины после рыбалки - 300руб; - штраф за превышение - 200руб (100 сэкономил без протокола); - подруге на женские нужды (шоб не гундела) - 3000руб. Итого: 5485 руб. (ну, за 5000 отдам, хоть и себе в убыток...) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanykrimea Опубліковано: 23 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2012 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ProTV Опубліковано: 23 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2012 Адольф ) А кто Вы? aeterna.qip.ru/test/view/6771/ ИТАК, ВЫ ГЕЛИ РАУБАЛ Люди не могут понять, что вы делаете в этой компании. Очень сложно найти человека добрее и внимательнее вас. Создается впечатление, что вы готовы помочь всем. Вы как ни кто другой нуждаетесь в надежных друзьях. И они у вас есть. Редко попадается человек, которому вы не нравитесь. О вас никто не скажет плохого слова. Все же иногда люди недооценивают вашу роль. И за эту ошибку им приходится поплатиться многим. PS: Что-то в этом есть ;). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 23 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2012 Сегодня на улице, встретила мужика в футболке с надписью "Если хочешь меня - улыбнись!"....я ещё никогда не прилагала столько усилий, чтобы сохранить серьёзное лицо.....;) 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ProTV Опубліковано: 23 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2012 Три часа ночи. Разъяренный мужик стучит в стену соседу: - Если ты, сука такая, сейчас же не перестанешь играть на своем e&аном трoмбоне, я сойду с ума! Сосед: - Боюсь, что ты опоздал, дорогой. Я уже часа два как не играю... Погладил свою собаку Жучку - она радостно завиляла хвостом, погладил тёщу - она ужаснулась: "Ты что, совсем ох...ел?!". Ну и кто из них сука? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kosmos23 Опубліковано: 23 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2012 Похоже, и я тоже: Итак, вы Адольф Гитлер аналогично, принимайте в ряды. но не уверен в том что это означает? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 23 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2012 Сегодня на улице, встретила мужика в футболке с надписью "Если хочешь меня - улыбнись!"....я ещё никогда не прилагала столько усилий, чтобы сохранить серьёзное лицо.....;) А я бы побоялся ходить в такой футболке.. не только девушки читать умеют. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 23 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2012 А я бы побоялся ходить в такой футболке.. не только девушки читать умеют. мужики ж суровые! они реже улыбаются в принципе) Добавлено через 1 час 12 минут Добавлено через 3 минуты 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alekxanders Опубліковано: 23 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2012 (ссылка на изображение устарела) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 23 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2012 -я иду на день рожденье к девушке -ооо -нет,мам мы просто друзья -именно поэтому ты гладишь трусы? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
immigrant Опубліковано: 23 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2012 Мужик в комбайне стал брикетом вместе с соломой... :lol: 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
borg Опубліковано: 23 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2012 Так вот от куда появился Спанчбоб ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tomtit Опубліковано: 23 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2012 (змінено) Однажды в середине 90-х годов, когда я ещё училась в начальной школе, меня очень улыбнул стих, найденный в журнале "Дім, сад, город". Настолько улыбнул на тот момент, что очень быстро (и, как оказалось, надолго) запомнился. Помню автора - Владимир Чубенко, название... кажется, "Дача", но не факт. В интернете не нашла, так что записываю по памяти (возможно, где-то неточности, таки много лет прошло). Взяв Лукич ділянку – чорноземні сотки. «Всій сім’ї влаштую я життя солодке! Джерело достатку ці сади-городи, а то всі чекаєм милості природи. Все ждемо, що скоро у міській крамниці упадуть продукти з неба на полиці». Друзям на заводі він малює радо: «Насаджаю вишень, яблунь винограду!..» Міряють ділянку ноги, як метровки… «Тут два абрикоси будуть, каліровки, тут черешня, слива, смужкою малина і горіх волоський – лікарська рослина. Скраю тут калина – ягідки медові – і цвіте красиво, й пиріжки чудові. Ось тут відведемо латку невеличку – дітворі корисно їсти полуничку. Огірки посію, грядку помідорів… Жінці обліпиху – помога від хворі, бо на ринку жінка за одненьку жменю викида щоразу грошики скажені. Посаджу ще персик і грушу смачненьку. А ось тут збудую хатину маленьку, щоб було куди нам від дощу тікати, інструмент покласти – сапки і лопати... Тож – пора! за діло!» Розпочав з споруди.. «Туалета зводиш? – йдуть-питають люди. – Чом такий великий і по формі дивний?» – А Лукич: «…Я роблю кооперативний. Буде вхід – полтинник, – усмішку ховає. – Бачте, в цьому полі й кущика немає!» Так віджартувався, а на серці кисло… «Вже як будувати, то не будку, – мислить, – а пристойний домик… Брат поможе, Яків, він на цих підрядах з’їв уже собаку. По усіх-усюдах стільки хімзаводів він уже настроїв, що й злічити годі!» Згодивсь брат: «В чім справа? Зведемо фазенду!». Навозили лісу, цегли і цементу. Провели спочатку рекогносцировку. «Тутечки кімнати, тут сарай, кладовка, Тут гараж, альтанка, столик для більярду, Тут просторий погріб, нагорі – мансарда, кухня та їдальня…» Донечка Любаня тьохнула над вухом: «А де фінська баня?» «Молодець, манюня! Сауна – це діло! З нею молодіє і душа, і тіло. Тут балкон, віконце (вже готова лутка), там залізна брама і собача будка. Тут басейн глибокий, карасям щоб вільно, Заодно збудуєм і рибокоптильню». В затишному місці й ту споруду зводять, у яку й міністри також пішки ходять. Працювали дружно, з вогником, сумлінно. Все зросло, немовби по щучім велінню. Як установили гіпсових два леви… аж тоді згадали про кущі-дерева!.. Про черешню, сливу, абрикос, малину і горіх волоський – лікарську рослину, ранню полуничку, що так смачно їсться, та, на жаль, для саду не лишилось місця!.. З Лукича сміються… А я – ні, бо знаю: у наших держпланах ще й не так буває!:D Змінено 23 травня 2012 користувачем tomtit 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malyarman Опубліковано: 23 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2012 Ремонт квартиры в стиле "хай тек" плавно перешел в стиль "хай так" и закончился стилем "хрен с ним". 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 23 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2012 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 23 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2012 Восьмиклассник Михаил ВООБЩЕ НЕ расстроился, обнаружив, что на сайте Школьницы.ру нет ни сочинений, ни рефератов, ни изложений... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanykrimea Опубліковано: 23 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2012 Кровь, погоня, насилие и убийство! [spoiler=Осторожно!] Кровь под микроскопом. Бактерия, белые и красные кровяные тельца. 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 23 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2012 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
*Alexey* Опубліковано: 23 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2012 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 23 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2012 Ремонт квартиры в стиле "хай тек" плавно перешел в стиль "хай так" и закончился стилем "хрен с ним". Ремонт квартиры в стиле "хай тек" плавно перешел в стиль "хай так" и закончился стилем "хоть так" и боян Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alekxanders Опубліковано: 23 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2012 (%D1%81%D1%81%D1%8B%D0%BB%D0%BA%D0%B0%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%20%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B0) Добавлено через 13 минут еще один старенький баянчик 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanykrimea Опубліковано: 23 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2012 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Костянычь Опубліковано: 23 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2012 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз