kabrio12 Опубліковано: 14 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2013 В рулонах/плотностью 30. Нужно 70+/- квадратов, толщина стропил 150 + 100 мм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TexnoG Опубліковано: 14 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2013 В рулонах/плотностью 30. Нужно 70+/- квадратов, толщина стропил 150 + 100 мм. телефон в личке, эт мои колеги из Днепра Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zlooo Опубліковано: 17 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2013 телефон в личке, эт мои колеги из Днепра Достойно.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дом мечты Опубліковано: 14 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2013 телефон в личке, эт мои колеги из Днепра Базальтовая или шлаковая :D? Для наружного утепления ищу базальтовую , хорошего качества и цене. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иван Демидов Опубліковано: 5 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2013 подскажите и мне телефон, пожалуйста Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
кэш Опубліковано: 6 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 червня 2013 подскажите и мне телефон, пожалуйста Угол Калиновой и Янтарной база Ремс менеджер Женя без труда найдете Он мне дал лучшую цену из десятка промониторинных мною фирм торгующих утеплителем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
СигурниВивер Опубліковано: 7 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2013 Угол Калиновой и Янтарной база Ремс менеджер Женя без труда найдете Он мне дал лучшую цену из десятка промониторинных мною фирм торгующих утеплителем. Подтверждаю, покупал у него ЭППС 2м3 - с его скидкой самая низкая цена по городу вышла Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз