brovarec Опубліковано: 4 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2013 а выращивает ли кто-нибудь на подоконнике розмарин? прихотлив ли он? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nykytos Опубліковано: 5 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2013 а выращивает ли кто-нибудь на подоконнике розмарин? прихотлив ли он? в мене росте на підвіконнику нічого особливого не вимагає стоїть біля дверей на балкон на кухні фото ввечері виставлю якщо треба Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
brovarec Опубліковано: 5 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 5 березня 2013 А ыы его используете в приготовлении пищи?? Если "да" то как он переносит отщипывание веток? И если можно фотку )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlyaF Опубліковано: 5 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2013 а выращивает ли кто-нибудь на подоконнике розмарин? прихотлив ли он? У меня зимует на подоконнике, летом на улице растет, в горшке. Вообще неприхотлив. Желательно не забывать поливать иногда Ветки отщипываю. Новые отрастают. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
brovarec Опубліковано: 5 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 5 березня 2013 У вам какой растет?? я думал что его один вид, ан нет- как минимум 6!!!! Каждый сорт можно добавлять в еду? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlyaF Опубліковано: 5 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2013 У вам какой растет?? я думал что его один вид, ан нет- как минимум 6!!!! Каждый сорт можно добавлять в еду? У меня из Эпицентра В еду добавляю, но мне он кажется не таким ароматным, как тот, что продают в овощных отделах супермаркетов. Самый классный розмарин видела в Крыму, в р-не Канакской балки, им там все склоны заросли. В первый раз видела, как он оказывается буйно и ароматно цветет Вот такой бы откопать немножко и у себя высадить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nykytos Опубліковано: 5 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2013 відщипую в салати, випічку, мясо невибагливий взагалі стоїть на мікрохвильовці біля балконних дверей зимою короткі періоди, коли двері відкритідля провітрювання, переносить без проблем який вид не знаю привезли з Італії в горшку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз