Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Потрібен дозвіл на копання ставка на земельній ділянці "під садівництво"?

vorbey

Рекомендовані повідомлення

Отримав земельну ділянку 10 соток "під індивідуальне садівництво". Зроблений "винос в натуру". Маю 1/4 ділянки практично буквально в низовині (до болота трішки не дотягує). Розмір ділянки 25м на 40м. Як варіант розглядаю можливість викопати ставок та за рахунок викопаної землі "наростити" решту ділянки. Сусіди є з усіх сторін: задньому співчуваю (там ділянка тільки під ферму для жаб).

Потрібен дозвіл на копання ставка на земельній ділянці "під садівництво"? Яку відстань потрібно витримувати до сусідської межі? Документи на стадії оформлення: жду на технічну документацію, потім дорога в реєстраційну службу. Цього року робити нічого не планую, так-як поряд через дорогу розпочав будівництво будинку (викопані траншеї під фундамент, жду будівельний паспорт).

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Моя вам щира порада - просто рийте свою копанку, якщо ви влізите в офіціоз то з вас будуть сміятись навіть жаби , це настільки марудна справа - проект внутрігосподарського землеустрою із його затверженням-проект зняття родючого шару-грунтове обстеження-проект будівництва гідроспруди -паспорт водного обьєкта( кругом-бігом тисяч 20)
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...