Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Продам Doblo

Davyduck

Рекомендовані повідомлення

Продам Фіат Добло....авто без пробігу по Україні, 2008 рік, 105 тис. пробіг (оригінальний, при потребі поїду на любе СТО), без бокової двері, в машині є лише ABS та бортовий комп'ютер (показує розхід палива, середній розхід і т.д.), двигун 1,3 мультіджет (турбірований, цепний). Авто повністю розмитнене і залишилось поставити на облік (ціна питання приблизно 200 у.о.). Авто не бите! Чудовий стан підвіски та двигуна, замінене масло.....Проста, робоча машина, економна та дуже динамічна і, що не мало важливо з останніми подіями в європі- не утопленик! Пригнана з Франції. Ціна - 7500$.

 

dsc_0829.jpg

 

dsc_0833.jpg

 

dsc_0834.jpg

 

dsc_0835.jpg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ап...цена 7300...срочно!

 

Эх не любят у нас без боковой двери - неудобно под пассажира переделывать.

 

А так все вроде гут...

 

Кстати, постановка на учет меньше 200 уев - 10 дней назад ставил Форд Коннект (без боковой двери) обошлось в 1150 гривен с первой регистрацией. А у вас и дрыгатель меньшего объема.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Где ж Вы раньше были! Искал для себя, но уже нашел, правда Комбо с кондеем. Но цена такая-же. Хорошое авто. Ап!
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Да и мне для работы как раз, постараюсь успеть.

 

Не зрозумів Вашої віповіді.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Переоборудование скоро будет не выгодно делать ибо налоговая проект готовит с правильными цифрами!

Цена не срочная-На рынке есть интереснее предложения 2011 год такой же мотор и без боковой двери ад за 7 никому не нужен. К сожаление вашему вы видимо новичке в бизнесе пригона авто на продажу :(

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Откуда вы знаете что оно не битое? Вы первый хозяин?

Коли автомобіль був битий - це видно (тій людині яка в цьому розуміється).

 

Переоборудование скоро будет не выгодно делать ибо налоговая проект готовит с правильными цифрами!

Цена не срочная-На рынке есть интереснее предложения 2011 год такой же мотор и без боковой двери ад за 7 никому не нужен. К сожаление вашему вы видимо новичке в бизнесе пригона авто на продажу

Робити переобладнання в пасажира ніхто не пропонує, так як це авто без бокової дверки. В зв'язку з цим, першу частину Вашого повідомлення вважаю не актуальною.

Ціну я запропонував якраз конкурентну. Такі авто з боковою дверкою на ринку стартують від 9 000 у.о., в Інтернеті від 8 500 у.о. На даний момент моє авто на сайті «авто ріа» є найдешевшим. Авто 2011 року - це авто в новому кузові і ціна його далеко не 7 000. На західній Україні (регіони приближені до границі), де автомобілі завжди дешевші – ціна є мінімум 10 000.

А тепер стосовно новачка. Якщо я Вас правильно зрозумів, Ви це сказали через те, що я пригнав авто без бокової дверки. Вчора був на авторинку і спілкувався з людиною, яка у цьому бізнесі приблизно 20 років (з його слів). Він мені сказав що останні два роки приганяє або буси, або мінівени без бокових дверей. Кому потрібно авто для роботи, той краще візьме такий - ціна його дешевша. Довго такі автомобілі у нього не затримуються. А з боковою дверкою зазвичай беруть перекупщики, щоб переобладнати у пасажира і перепродати. Далеко не кожен готовий таким займатись (маю на увазі рядового клієнта), йому краще купити готове авто, без заморочок. На любе авто є свій клієнт.

Я пропоную автомобіль у чудовому стані, чисто робочий варіант, за нормальну ціну. Тема називається «Продам Doblo», а не «Чекаю критики». Буду вдячний за розуміння!

 

Добавлено через 5 минут

Покажите пожалуйста фото багажного отделения.

 

Сьогодні зроблю фото і постараюся ввечері викласти.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ну от....продаж авто продовжується.....трохи "приукрасив" авто) дивіться на сайті: auto.ria.ua/auto_fiat_doblo_gruz_11552727.html
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...