Snork Опубліковано: 26 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2013 Завтра буду снимать верхний слой грунта с участка и выравнивать участок в Пуще-Водице. Состав по геологии: насипной грунт-песок темно-серый, черный, неоднородный, мелкий, грунтово-растительный слой - песок, субпесок, темно-серый, гумусованый. Отдам, желательно самовывоз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maliy.s.g Опубліковано: 27 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2013 скрлько тон ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Snork Опубліковано: 27 червня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 27 червня 2013 Сколько точно не знаю, под ленточный фундамент с подвалом. Выкапыванием котлована будем заниматься во вторник-среду. Сегодня не успели. Предложение пока в силе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitass Опубліковано: 28 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2013 Сколько точно не знаю, под ленточный фундамент с подвалом. Выкапыванием котлована будем заниматься во вторник-среду. Сегодня не успели. Предложение пока в силе. Готов принять весь объем и умеренно поучаствовать в оплате доставки/вывоза. Место назначения - Гостомель /Балановка/. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
баркас Опубліковано: 19 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2014 Я готов тоже принять пару камазов место доставки Новобеличи звоните тел.0988080464 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dejko Опубліковано: 9 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2014 Супесь. 1500 кубов. Дмитровка К_С района. Самовывоз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз