win Опубліковано: 1 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2013 Вообщем интересует собственно то что в теме , по грунту на подсыпку - Не глина и не суглинок. Доставка в с . Березовка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тат-ка Опубліковано: 1 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2013 Вообщем интересует собственно то что в теме , по грунту на подсыпку - Не глина и не суглинок. Доставка в с . Березовка супесь на подсыпку 1800 грн машина 22 м3(35 Тонн ) с доставкой в с Березовка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
win Опубліковано: 2 липня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 липня 2013 супесь на подсыпку 1800 грн машина 22 м3(35 Тонн ) с доставкой в с Березовка. Спасибо - дороговато Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Банан Опубліковано: 2 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2013 Спасибо - дороговато 900 грн. 25-30 т машины Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
win Опубліковано: 3 липня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 3 липня 2013 900 грн. 25-30 т машины А что за грунт? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Банан Опубліковано: 4 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2013 А что за грунт? я непрвильно понял 900 грн. за глину. А чистый песок 35 тонн 1700 грн.. Если большой объем-цены ниже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
win Опубліковано: 4 липня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 4 липня 2013 я непрвильно понял 900 грн. за глину. А чистый песок 35 тонн 1700 грн.. Если большой объем-цены ниже Чистый песок - это овражный или речной. Глина не интересует. Супесь есть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Банан Опубліковано: 4 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2013 Чистый песок - это овражный или речной. Глина не интересует. Супесь есть? песок речной. В состав супеси что должно для вас входить? Она бывает разная Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Valeriya Опубліковано: 4 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2013 Вообщем интересует собственно то что в теме , по грунту на подсыпку - Не глина и не суглинок. Доставка в с . Березовка Сколько тон и форма оплаты? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
win Опубліковано: 5 липня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 5 липня 2013 Сколько тон и форма оплаты? Приблизительно 350-400 тонн. Наличные Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
win Опубліковано: 11 липня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 11 липня 2013 я непрвильно понял 900 грн. за глину. А чистый песок 35 тонн 1700 грн.. Если большой объем-цены ниже Меня интересует белый речной песок, если вы о таком писали то сбросьте свои контакты в личку я с Вами свяжусь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Банан Опубліковано: 11 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2013 Меня интересует белый речной песок, если вы о таком писали то сбросьте свои контакты в личку я с Вами свяжусь то был песок грязный 1700 грн. 35 тонн, но уже нету-машины на месте не стоят, а мытый чистый речной песок 2300 грн. 30 тонн. если устраивает цена звоните 0671007171 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз