Капитан Смоллетт Опубліковано: 10 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2013 Всем добрый день, Помогите знаниями, пожалуйста. Ситуация: строится дом на склоне (перепад высот 1.2м), планируется цокольный этаж, т.е. с одной стороны дом больше "вкопан" в землю, чем с другой. Кроме цокольного, есть еще 2 полноценных этажа + холодный чердак (не мансарда) по нормам, высота перекрытия (потолка) цокольного этажа должна быть не выше 2м от уровня земли Высота перекрытия моего цоколя колеблется от 1,9 до 3,2 м над землей (в соответствии со склоном) Внимание, вопрос: считается ли мой цоколь цоколем, а не полноценным этажем? Это критично, так как по стройпаспорту я имею право строить не более 2-х этажей с мансардой. Страсть как не хочется "косить" потолки последнего этажа и переделывать его в мансарду Спасибо всем откликнувшимся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makaka Опубліковано: 3 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2013 Справжній цоколь, адже закопаний в землю. Але зі сторони 3,2м, що нижче йде? Занадто високо взяли, можна було 1 і 2,2м зробити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Капитан Смоллетт Опубліковано: 5 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2013 зі сторони 3,2м, що нижче йде? Будинок з перепадами висот всередині. під половиною цоколя - погріб. над ним - частина цокольного поверху. навпроти погреба - та частина цоколя, що виступає над землею на 1,9м Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз