likee Опубліковано: 26 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2013 Доставка в Пуховку 30 тонн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тат-ка Опубліковано: 28 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2013 Доставка в Пуховку 30 тонн .... чистый овражный песок -2200 грн/машина 30 тонн с доставкой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Киев Песок Опубліковано: 29 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2013 Доставка в Пуховку 30 тонн 2100грн. с доставкой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romandet Опубліковано: 29 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2013 Доставка в Пуховку 30 тонн из Пуховки возят речной песок в Киев! Я думаю он для любых целей подойдет... Да и ценник будет чуть больше тысячи!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Киев Песок Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 ценник будет чуть больше тысячи!!! не будет, там намывают ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
likee Опубліковано: 30 липня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 Мне с Пуховки возили по 900 грн за 30 тон Но к сожалению этот песок не подходит для внутренних работ. В принципе песок закуплен, правда как оказалось не по самой выгодной цене, но нужно было срочно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Киев Песок Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 Мне с Пуховки возили по 900 грн за 30 тон Но к сожалению этот песок не подходит для внутренних работ. В принципе песок закуплен, правда как оказалось не по самой выгодной цене, но нужно было срочно а за сколько и где взяли ? если не секрет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
likee Опубліковано: 30 липня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 Взял за 2200 грн за 30 тон Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romandet Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 не будет, там намывают ? да, там намывают! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз