vvasylenko Опубліковано: 27 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2013 Уважаемые форумчане, подскажите плиз, на какую глубину надо отсекать малинник, что бы малина не ползла по всему саду? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дачница Лена Опубліковано: 27 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2013 Уважаемые форумчане, подскажите плиз, на какую глубину надо отсекать малинник, что бы малина не ползла по всему саду? У меня малина отсоединена бордюром пластиковым 20 см, 5 см на улице, а 15 вкопано 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dreamhouse Опубліковано: 29 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2013 У меня ров небольшой заложен рубероидом, нормально 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рушан Опубліковано: 29 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2013 У меня ров небольшой заложен рубероидом, нормально Тоже так сделал. Помогло. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
megapolis Опубліковано: 3 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2013 Уважаемые форумчане, подскажите плиз, на какую глубину надо отсекать малинник, что бы малина не ползла по всему саду? Минимум пол метра, ремонтные сорта очень хорошую подросла дают в радиусе 2м. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 3 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2013 dachnaya-zhizn.ru/2012/07/17/chtoby-malina-ne-razrastalas/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vvasylenko Опубліковано: 3 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2013 Минимум пол метра, ремонтные сорта очень хорошую подросла дают в радиусе 2м. что такое ремонтные сорта? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 3 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2013 что такое ремонтные сорта? www.gardenia.ru/pages/malina013.htm Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
megapolis Опубліковано: 3 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2013 Минимум пол метра, ремонтные сорта очень хорошую подросла дают в радиусе 2м. это все проделки "т9" читать: минимум на пол метра закапывать какое-нибудь заграждение, Ремонтантные сорта - очень хорошую поросль дают в радиусе 2 м. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дачница Лена Опубліковано: 4 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2013 читать: минимум на пол метра закапывать какое-нибудь заграждение, Ремонтантные сорта - очень хорошую поросль дают в радиусе 2 м.У меня ремонтантная малина 15- 20 см больше чем достаточно и не вылазят за пределы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
agroplantex Опубліковано: 25 січня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2014 agroplantex.com - новый сайт о малине и клубнике. Продажа саженцев малины и рассады клубники фриго. Саженцы поставлются из Польши, Англии, Голландии. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nneta Опубліковано: 10 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2014 Уважаемые форумчане, подскажите плиз, на какую глубину надо отсекать малинник, что бы малина не ползла по всему саду? Уважаемый сосед, если у Вас к весне появится лишняя поросль малины, с радостью куплю пару-десяток кустиков :roll: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olimpiya Опубліковано: 11 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2014 у нас от соседки выросла через бетонный фундамент забора (правда я не знаю какая глубина забора) интересно то, что она нам пыталась продать эту же малину. А она взяла, и сама к нам выросла Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nneta Опубліковано: 11 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2014 у нас от соседки выросла через бетонный фундамент забора (правда я не знаю какая глубина забора) интересно то, что она нам пыталась продать эту же малину. А она взяла, и сама к нам выросла Классно! Но боюсь, что малина vvasylenko к нам точно не проростет Далековато будет..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз