Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Укажите недостатки z304 плиз

ВикторЧВ

Рекомендовані повідомлення

1. Еркер їдальні з бічними вікнами, але без центрального - виглядає трохи дивно. :unknown:

 

2. На першову поверсі дві житлові кімнати. Це означає, що на поверсі має бути не туалет, а душова з туалетом. І площею більшою, ніж 2,2 м.

 

3. На першому поверсі величезні вікна. Такий будинок особливо вразливий перед злодіями. Слід вже зараз думати про методи захисту.

 

4. Загалом планування раціональне. Співвідношення житлової/загальної площі дуже гарне. Але на сходах і в холі другого поверху буде темно. Принаймні, я не бачу жодного віконця, яке б давало туди світло.

 

5. Будинок накрито симетричним дахом. Водночас підсліпуватий еркер зсунуто з осі. Це може створювати певний душевний дисонанс. :twisted:

 

6. Добре подумайте, чи готові ви спати у мансардних спальнях з вікнами у небо. Потім подумайте ще раз. Це надовго, якщо не назавжди. :D

 

Ну насчет больших окон,это наоборот неплохо,к тому же они в гостиной и кухне-выходят на восток,то солнце будет светить в эти окна и создавать свет в гостиной. Что касается мансарды-окна в потолок..хмм,возможно хозяевам нравится смотреть на звездное небо:)

Планировка хорошая,2 зоны-первый этаж общая зона,второй этаж-зона отдыха.К тому же на втором этаже есть своя ванная комната.Вариант неплохой:rolleyes:имхо

_________________________

Индивидуальное проектирование и строительство загородных домов

"Лучшие проекты"

+380442331519

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

 

Я вас разочарую, но в Европе так не думают, лишним подтверждением тому отсутствие реализованных объектов по данному проекту даже на польском сайте. На польском сайте кстати вообще не смог найти данный проект. Буду рад увидеть обратное, если у вас есть что показать, конечно. Стеклянный козырек и ограждение уж точно там никто не лепит к "сельскому домику". Такая непрактичность не свойственна европейцам. А такие "изыски" несвойственны типовым проектам. В противном случае они перестают таковыми быть.

 

фото действительно нет, так как данный проект новый, был добавлен только в июне этого месяца

304.jpg.1662fd3ee15c92a290768579cf8fc0e2.jpg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...