paulit Опубліковано: 28 липня Автор Поділитись Опубліковано: 28 липня В 26.07.2025 в 12:29, ЯД сказал: Дякую за гарну ціну на плитку та доставку, причому доставку у бажаний для мене час! Все приїхало у найкращому вигляді! Дякую вам за замовлення, звертайтесь🤝 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olya_19 Опубліковано: 7 вересня Поділитись Опубліковано: 7 вересня Добрий вечір. Чи працюєте ви з ПДВ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
paulit Опубліковано: 9 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 9 вересня В 07.09.2025 в 19:49, Olya_19 сказал: Добрий вечір. Чи працюєте ви з ПДВ? Доброго дня. Так, звичайно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olya_19 Опубліковано: 9 вересня Поділитись Опубліковано: 9 вересня 3 часа назад, paulit сказал: Доброго дня. Так, звичайно. Чудово. Де можу переглянути асортимент? Цікавить керамограніт. Або яка адреса у Вас? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
paulit Опубліковано: 16 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 16 вересня В 09.09.2025 в 14:54, Olya_19 сказал: Чудово. Де можу переглянути асортимент? Цікавить керамограніт. Або яка адреса у Вас? Написав вам в особисті. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Хочу подякувати Павлу за оперативне реагування з купівлі-продажу керамограніту. Потрібно було терміново, з однієї серії і відтінку. P.S. Перед цим була невдала спроба купівлі через інтернет магазин, відмовився від плитки при розвантаженні через різні відтінки на упаковках. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз