Soffenok Опубліковано: 14 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2013 Ищу поставщика базальтовых плит Rockwool, 100 мм, для наружного утепления стен, с плотностью не менее 155. нужен 101 квадрат. подровбности в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Буд-Перестройка Опубліковано: 15 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2013 с плотностью не менее 155 Доброе утро. Я думаю, не стоит выдумывать велосипед, рекомендации Роквула для утепления стен наружным "мокрым методом" - Фасрок 135 пл. или двухслойный Фасрок МАХ (низ-90, вверх -155-160). Могу также предложить аналоги Изоват 145, Термолайф Фасад 145 пл., а также материалы для утепления Церезит, Баумит, Крайзель, Ансерглоб, Полимин, Мастер. Цены на утеплитель в личке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РусланР Опубліковано: 15 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2013 Готов предложить Paroc FAS 4 145кг/м2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз