Askal Опубліковано: 1 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2013 Добрый день наш интернет магазин Shop-Case готов предложить Вам широкий ряд различных защитных чехлов, плёнок, док-станций, зарядок и.т.д для вашего телефона и планшета. У нас Вы сможете без проблем найти защитные аксессуар для своего телефона или планшета по самым низким ценам. Наши контакты: 095 51 86 794 096 86 46 369 наш сайт: (ссылка устарела) Email: shop-case@mail.ru Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 5 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2013 Добрый день наш интернет магазин Shop-Case готов предложить Вам широкий ряд различных защитных чехлов, плёнок, Из какого Вы города? Наложным платежем отправляете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Askal Опубліковано: 11 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2013 Нет мы работаем по 100% предоплате. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 18 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2013 Нет мы работаем по 100% предоплате. И что? Кто-то делает 100% предоплату на карточку непонятно кого? На сайте даже город, где Вы находитесь, не прописан. :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Askal Опубліковано: 9 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2013 И что? Кто-то делает 100% предоплату на карточку непонятно кого? На сайте даже город, где Вы находитесь, не прописан. :D мы так работаем к тому же это выгодно для клиента не нужно делать переплату за отпрвку денег на новой почте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 15 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2013 мы так работаем к тому же это выгодно для клиента не нужно делать переплату за отпрвку денег на новой почте Готова переплатить за отправку денег НП.:D Чем Вы рискуете? На НП мне не отдадут посылку без оплаты. А вот мне как-то не смешно отправлять деньги на деревню дедушке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Askal Опубліковано: 15 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2013 Давайте мы Вам вышлем без предоплаты =) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 16 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2013 Давайте мы Вам вышлем без предоплаты =) Ок! До НГ успеет? Дочка с занятий придет и я уточню у нее модель телефона. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 16 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2013 Ок! До НГ успеет? Дочка с занятий придет и я уточню у нее модель телефона. Надо вот на такой Huawei Ascend G300 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 16 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2013 Давайте мы Вам вышлем без предоплаты =) я тоже так хочу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Askal Опубліковано: 22 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2013 я тоже так хочу Мы работаем без предоплаты. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Askal Опубліковано: 22 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2013 G300 успеем!!!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 23 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2013 успеем!!!!!! Ссылку можно. Я что-то не нашла на Huawei Ascend G300. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Askal Опубліковано: 19 січня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 19 січня 2014 Ссылку можно. Я что-то не нашла на Huawei Ascend G300. у нас нету этой модели ( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Askal Опубліковано: 24 січня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 24 січня 2014 Мы работаем без предоплаты и в ближайшее время будет хорошее обновление ассортимента!!:beer: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз