Иствуд Опубліковано: 11 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2013 В продаже лечебное средство горный бальзам мумие в пакетиках по 5 грамм за ценой 15 грн. Памирский, очищенный. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 13 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2013 лекарство еще то Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 14 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2013 да да , продаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 16 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2013 мумие кому? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 18 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2013 кому это нужно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 19 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2013 есть еще много Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
geoproekt Опубліковано: 19 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2013 :D:D Радует как вы в своих темах сам с собой общаетесь.. =0) Мне интересно даже, это все у вас, или это объявления, которые на сайте у вас платно размещаются Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 19 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2013 а что же мне писать, ап ап?* размещаю инфу я, а продает соседка, я ей помогаю, при том, безвоздмездно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 21 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2013 кому лечебное средство? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
geoproekt Опубліковано: 21 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2013 а что же мне писать, ап ап?* размещаю инфу я, а продает соседка, я ей помогаю, при том, безвоздмездно Судя по количеству объявлений, соседка Ваша - плюшкин еще тот:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 21 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2013 Судя по количеству объявлений, соседка Ваша - плюшкин еще тот:) бывший муж торговцем был, но ушел в мир иной. Это все остатки роскоши Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 23 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2013 продается ап Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 27 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2013 лекарство еще есть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 27 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2013 Нужно 10шт пакетиков ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 27 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2013 Нужно 10шт пакетиков ! ответил в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Max77 Опубліковано: 27 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2013 Ну а какие лечебные свойства этого мумие? Помню в детстве родители про это мумие говороили как о чуде-лекарстве, но чуда так и не сталось, старость пришла - болячки тоже... Чем оно мне может помочь "МуЖЧине в самом разгаре сил"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 28 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2013 Хороший вопрос. Думаю, что мужчина в самом расцвете сил и в аптеку не ходит, тем более, зачем ему это ёмаё. Нораз столько отзывов о нем в Инете, да его еще и продают в аптеках, значит таки оно лечебное. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 5 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2013 ааааааааааааааааааап Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexandrxxl Опубліковано: 6 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2013 Ацкая гадость ваше мумиё!Мне в детстве попытались дать так меня от одного запаха вывернуло на изнанку!Это при том что я весьма вынослив, перед тем меня пивными дрожжами (жидкими) поили три года.Вобщем это мумиё только при пищевых и алкогольных отравлениях нюхать хорошо для прочистки желудка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 6 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2013 не пользовался, не буду утверждать, а вот что касается пивных дрожжей, то это точно ужас. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 19 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2013 5 грам за 10 грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 21 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2013 отличное средство для сращивания костей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 23 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2013 есть еще много по 10 грн пакет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 25 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2013 отличное мумие Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 4 січня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 4 січня 2014 мумиё в продаже по 15 грн пакетик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз