Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Супермаркет газобетонных блоков

Tarasyk

Рекомендовані повідомлення

на сегодня(20.04.2010) цена уже 700 грн за куб YTONG(подорожала растаможка) со склада во Львове,транспорт можно найти Львов-Киев на 35 кубов - приблиз.2,5 т грн и дороже
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

на сегодня(20.04.2010) цена уже 700 грн за куб YTONG(подорожала растаможка) со склада во Львове,транспорт можно найти Львов-Киев на 35 кубов - приблиз.2,5 т грн и дороже

 

В Киеве цена тоже поднимается на 10 грн. за куб. - 780 грн.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

ЗАСТОСУВАННЯ

 

Перемички AEROC використовуються для перекриття отворів в стінах з блоків AEROC. Перемичка працює як однопролітна балка, здатна прийняти рівномірне розподілене навантаження. Перемички небажано навантажувати зосередженим навантаженням. Армування перемички виконане таким чином, що панелі міжетажних перекриттів можна спирати безпосередньо на перемичку без кладки додаткового ряду блоків.

 

МАРКУВАННЯ

 

Маркування з указанням типа перемички нанесене на її торець. На перемичці також позначені розміри перемички і якою площиною вона повинна укладатися на кладку.

 

КЛАДКА

 

При підйомі перемичок слід користуватися краном або іншим підйомно-транспортним механізмом із стрічковими стропами. Перемички меншого розміру можуть встановлюватися і за допомогою мускульної сили. При установці необхідно мати на увазі маркування перемички. Стрілка повинна вказувати вниз і текст має бути розташований правильно. Забороняється встановлювати перемичку в перевернутому вигляді (стрілка показує вгору) або набік. Перемички повинні спиратися не менш ніж на 250 мм кладки, рекомендується 300 мм. В разі довгих перемичок може виникнути необхідність збільшити довжину опорної поверхні. Кладка опорної подушки виконується лише цілими блоками. Шви між блоками повністю заповнюються клейовим розчином (щоб не допустити утворення порожнеч). Також перемичка повністю покривається клейовим розчином. Де можливо, рекомендується використовувати перемички заввишки 400 мм. Несуча здатність цих перемичок більша і для них характерні менші прогини. Забороняється відпилювання частини перемички для зменшення довжини, свердління отворів, фрезування канавок і будь-яка зміна поперечного перетину перемички яким-небудь іншим чином.

 

РОЗМІРИ

 

Перемички виготовляються відповідно до розмірів по ширині блоків і висоти або 200 мм (висота одного блоку), або 400 мм (висота двох блоків). Всі перемички (окрім перемичок шириною 100 та 150 мм) використовуються як несучий елемент.

 

НЕНЕСУЧІ ПЕРЕМИЧКИ

 

Дані перемички призначені для перекриття отворів в ненесучих стінах завтовшки 100 мм та 150 мм з блоків Aeroc Element.

AEROC не несе відповідальності в тих випадках, коли перемички використовуються неналежним чином. При встановленні перемичок не потрібне використання підйомника, оскільки дані перемички легкі.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

С 01.05.10 изменятся цены на продукцию компании Аэрок:

 

Эконом – до 25 кубов 540 грн/м3, от 25 до 50 кубов – 530 грн/м3, свыше 50 кубов – 525 грн/м3.

 

Цены указаны на условиях самовывоза с завода в Обухове.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 тижні потому...
Большая просьба к вам и всем владельцам подобных сайтов - не выкладывайте прайсы только в виде файликов (особенно ворд или эксель) а сделайте нормальную страницу.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 місяці потому...

З вересня 2010 р. підприємство ВАТ "Аерок Обухів" починає виробництво несучих та ненесучих армованих брускових перемичок з ніздрюватого бетону. Перемички AEROC використовують для перекриття віконних і дверних отворів в стінах з блоків AEROC та не потребують додаткового утеплення. Вживання таких перемичок полегшує процес будівництва і зменшує час монтажу стін. Перемички виготовляються відповідно до розмірів по ширині блоків і висоти 200 мм (висота одного блоку) і 400 мм (висота двох блоків). Довжина виробів від 1,2 м до 3,2 м.

 

Вся продукція сертифікована на території України.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 4 тижні потому...

Являє собою клейову суміш білого кольору з підвищеними характеристиками міцності для укладання блоків з ніздрюватого бетону автоклавного твердіння для тонкошарової кладки зовнішніх і внутрішніх стін (товщина швів від 1 мм до 3 мм).

 

Завдяки кольоровій однорідності кладки зменшується товщина внутрішнього оздобления, а також забезпечується виразшій архітектурний стиль без застосування додаткового зовнішнього оздоблення.

 

ВЛАСТИВОСТІ

• Запобігає утворенню «містків холоду»

• Водостійкий

• Морозостійкий

• Тривалий час використання (протягом 2 годин)

• Паропроникний

 

СФЕРА ЗАСТОСУВАННЯ

Клей для блоків AEROC застосовується для зведення внутрішніх і зовнішніх стін з блоків з ніздрюватого бетону з точною геометрією.

 

За рахунок високої адгезії до основи забезпечує монолітність і високу міцність конструкцій, що зводяться.

 

ПІДГОТОВКА ОСНОВИ

Підготовка поверхні при укладанні блоків на клей здійснюється згідно СНіП 3.04.01-87 і ДБН В 2.6-22-2001.

Поверхня повинна бути без видимих руйнувань. В жарку пору року рекомендується зволоження поверхні кладки. Блоки перед кладкою необхідно очистити від пилу, бруду та інших речовин, що перешкоджають адгезії клейової суміші AEROC до поверхні. В холодний період температура поверхні повинна бути не менше О°С без обмерзання (дозволяється обігрівання поверхні перед виконанням робіт).

 

ВИКОНАННЯ РОБІТ

Суху суміш затворити чистою водою з розрахунку в середньому 0,21-0,23 л на 1 кг сухої суміші і перемішати за допомогою мішалки або потужного дриля з насадкою до отримання однорідної маси. Витримати розчин 5 хвилин і знову перемішати протягом 1 хвилини. Для забезпечення зручності використання клейової суміші залежно від погодних умов дозволяється корегувати кількість води в межах 5,25-5,75 л. Потім клейова суміш

рівним шаром укладається на всю поверхню блоків, що склеюється. Розрівнювання клею здійснюється зубчастим шпателем. Величина зубців повинна бути в межах від 5 мм до 8 мм. Блоки встановлюються на розподілену клейову суміш. При необхідності кладка може коректуватися за допомогою гумового молотка протягом 3 хвилин після укладання.

 

ПРИМІТКИ

Технічні дані відносяться до температури +20 ± 2°С при відносній вологості 55±5%. За інших умов технологічні властивості клейової суміші можуть змінитися. Клей для блоків AEROC містить цемент і при взаємодії з водою дає лужну реакцію, тому при роботі з ним необхідно берегти очі та шкиру. У разі попадання клейової суміші в очі їх слід промити водою і звернутися за допомогу до лікаря.

 

РЕКОМЕНДАЦІЇ

Рекомендується перший ряд кладки встановлювати на цементно-піщаний розчин, за допомогою якого ретельно вирівнюється основа. Окрім вищевикладеної інформації про застосування клею для блоків АЕRОС необхідно керуватися діючою нормативною документацією на проведення робіт з мурування. В холодний період, при температурі від -10°С до +5°С, необхідно використовувати зимовий варіант клейової суміші, що містить спеціальні протиморозні добавки, з маркуванням мішка відміткою «winter» (зима). В теплий період, при температурі від +5°С до +30°С необхідно використовувати клейову суміш з маркуванням мішка відміткою «summer» (літо). У разі використання матеріалів в умовах, не вказаних у технічному описі, слід самостійно провести випробування або звернутися за порадою до виробника.

 

ЗБЕРІГАННЯ

У фірмовій герметичній упаковці в сухих приміщеннях - 12 місяців від дати виготовлення, вказаної на упаковці.

 

УТИЛІЗАЦІЯ

Залишки продукту утилізувати як будівельне сміття. Упаковку утилізувати як побутові відходи.

 

УПАКОВКА

Суха суміш клею для блоків АЕRОС фасується в мішки по 25 кг.

 

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Склад: суміш цементу з мінеральними наповнювачами, органічними та полімерними модифікаторами.

Необхідна кількість води для замішування 5.25 - 5.75л води на 25 кг сухої суміші.

 

Температура основи: від 0°С до +30°С

 

Температура використання, °С:

літній варіант сумші «summer» (літо): від +5°С до +30°С

зимовий варіант суміші «winter» (зима): від-10°С до+5°С

 

Водоутримуюча здатність: 95%

 

Час використання розчиново) суміші до 2 годин

 

Відкритий час витримки клейового шару: до 15 хвилин

 

Час корегування кладки з блоків: до 3 хвилин

 

Витрата клею для блоків АЕRОС: 1,4 кг/м2 на 1 мм товщини шару

 

ГАРАНТИ ВИРОБНИКА

Виробник гарантує відповідність клею для блоків АЕRОС вказаним технічним характеристикам при виконанні правил зберігання, виготовлення та способу нанесення, які наведені в даному описі. Виробник не несе відповідальності за неправильне використання суміші, а також за її застосування в інших цілях і умовах, не передбачених цим описом. З моменту появи даного технічного опису всі попередні стають недійсними. Претензії і рекламації приймає Виробник.

 

Маса нетто: 25 кг

Згідно ГОСТ 8.579-2002

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Відновити форматування

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...