edik18 Опубліковано: 21 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2009 Нужен сварщик которорый смог бы расчитать и сварить небольшую прямую (почти) лестницу из прубы 50 х50 и уголка. Я, и сам могу но нет времени и нормальных навыков. Аппарат патоновский есть под электрод тройку. Форумчане посоветуйте пож. кого нибудь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
edik18 Опубліковано: 21 квітня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2009 Нужен сварщик которорый смог бы расчитать и сварить небольшую прямую (почти) лестницу из прубы 50 х50 и уголка. Я, и сам могу но нет времени и нормальных навыков. Аппарат патоновский есть под электрод тройку. Форумчане посоветуйте пож. кого нибудь. приблизительный рисунок...лестница.xls Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ivanych Опубліковано: 22 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2009 8(050)7079032, Богдан Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artur11 Опубліковано: 22 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2009 Нужен сварщик которорый смог бы расчитать и сварить небольшую прямую (почти) лестницу из прубы 50 х50 и уголка. Я, и сам могу но нет времени и нормальных навыков. Аппарат патоновский есть под электрод тройку. Форумчане посоветуйте пож. кого нибудь. 8050-722-12-04 Николай Иванович Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
budsich Опубліковано: 24 квітня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2009 если ещё интересно, могу предложить интересные варианты не только сварных, но и сборных лестниц. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість Юрий FORD Опубліковано: 7 вересня 2009 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2009 Если актуально, сварщик 80677388089 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз