genazvale Опубліковано: 14 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2014 Здравствуйте. Ищу людей, которые сварят конструкцию для крыши а беседке. Накрыть нужно вот это: В районе Левобережного 3. Уже надо. Добавлено через 1 час 14 минут четырехскатная Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
undertaker Опубліковано: 14 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2014 Смотрите в ЛС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
КрепТех Опубліковано: 19 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2014 063-964-92-44 зовут Егор. Можно с ним договорится. _______________________________________________ Продажа крепежа 098-938-59-87 Богдан 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
genazvale Опубліковано: 20 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 20 травня 2014 спасибо всем. Буду делать сам. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tomik Опубліковано: 20 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2014 фотки покажите (потом) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr.White Опубліковано: 20 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2014 спасибо всем. Буду делать сам. А че?Дорого? Или чувствуешь в себе силы?;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tomik Опубліковано: 20 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2014 я думаю пансамсклепав закончится на первой ферме Погодка щас такая чт окак раз со сварочником по столбам бегать 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
genazvale Опубліковано: 22 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 22 травня 2014 tomik, у вас дома воды нет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tomik Опубліковано: 22 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 22 травня 2014 tomik, у вас дома воды нет? Вода есть. Здоровья нет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
genazvale Опубліковано: 22 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 22 травня 2014 Вода есть. а чего вы тогда срать приходите в интернет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз