vavankutep Опубліковано: 16 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2014 Мило натуральне в складі якого 2 компоненти - оливкова олія та сода. Без ароматизаторів, красителів та інших добавок. Приємно зволожує шкіру. Сам давно користуюсь лише таким Можливо кого зацікавить ціна 170 грн/кг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NVP Опубліковано: 16 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2014 оно как то расфасовано? или брать цельный килограмовый кусок и самим резать? чем отличается от аллепского мыла? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
brillanza Опубліковано: 17 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2014 А где можно его купить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vavankutep Опубліковано: 17 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 17 травня 2014 оно как то расфасовано? такими ж брусками як на фото - 2 бруски здається или брать цельный килограмовый кусок и самим резать? так і роблю для себе) ріжиться правда ножем погано (кришиться) пробував електролобзиком (добре ріже) та болгарином - (тоже може бути) але саме краще мабуть буде звичайною пилочкою по металу (ще не пробував) чем отличается от аллепского мыла? ніколи про таке не чув і не купував, але судячи з інфи з нету : склад алепського мила: оливковое масло, масло лавра благородного, сода, вода. + воно вистоюється багато часу. у цьому відсутнє лише масло лавра благородного. А где можно его купить? можу замовити для вас через знайомих у Італії 170 грн/кг 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
brillanza Опубліковано: 17 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2014 Хочу! Куда слать деньги? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vavankutep Опубліковано: 17 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 17 травня 2014 Хочу! Куда слать деньги? можна при зустрічі якщо Ви знаходитесь у Києві або Новою поштою наложеним платежем. 0938499576 - Володимир Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз